CepteTEB

SwoRd

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wipkadin.com
Merhaba arkadaşlar,
Cepteteb ile %50 ulaşım indirimi kampanyası olduğuna rastladım.
4 gün sonrası için uçak bileti almam gerekiyor fiyatı 250TL, cepteteb ile bunun %50 si 100TL ye kadar geri alınabiliyor. Yani cepteteb kullanan birisi bu bileti 150tl ye almış olacak. Cepteteb kullanan birisi yardımcı olursa bende biletimi almış olayım % kaç komisyon vs istediğinizi belirtirseniz sevinirim. :)

Ulaşım İndirimi | Kampanyalar | CEPTETEB

CepteTEB kredi kartı değilde banka kartı var..Banka kartı oluyorsa yardımcı olayım.

bende cepteteb "banka kartı" var. eğer oluyorsa yardımcı olayım.

Banka kartida oluyor sitelerinde belirtmisler kabul oluyor diye.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son kredi kartına ihtiyaç var diye biliyorum,banka kartı için kampanyayı iptal ettiler demişlerdi.

Linkten kontrol ettim evet kredi kartında geçerliymiş.Forumlarda bankamatik kartıda oluyor yazmışlardı. Sanal kartlar ve ek kartlar yararlanabiliyormuş ama :)

CEPTETEBliysen, her ay, ay içerisinde CEPTETEB Kredi Kartı ile yaptığın ulaşım harcamalarının %50 sini sana iade ederiz.
Aylık olarak sana iade edeceğimiz maksimum tutar 100TL dir.
Yaptığın ulaşım harcaması, dönem içi işlemlerine yansıdıktan sonra, 5 gün içerisinde iade gerçekleşir.
İadeyi CEPTETEB Kredi Kartına gerçekleştiririz.
CEPTETEB sanal kartlar ve CEPTETEB ek kartları kampanyadan yararlanabilir.

Son düzenleme:
Hemen ufak bir not düşeyim. İnternetten alınan biletlerde geri ödeme yapmıyorlardı sanırım. Pos makinesinden geçmeliymişmişmiş. Bi arkadaşın başına gelmişti

Bu ulaşım zımbırtısı güzelmiş aslında benim gibi sürekli seyahat edenler için ama kredi kartı vs ne olduğu belli değil çözemedim

Hemen ufak bir not düşeyim. İnternetten alınan biletlerde geri ödeme yapmıyorlardı sanırım. Pos makinesinden geçmeliymişmişmiş. Bi arkadaşın başına gelmişti

"" CEPTETEB sanal kartlar ve CEPTETEB ek kartları kampanyadan yararlanabilir. ""

kampanya maddesindeki bu sanal kartı nasıl pos makinesinden geçirecegimizide açıklarmısınız öyleyse.

bir yanlış anlaşılma olabilir son 2 aydır 4 uçak bileti aldım internet üzerinden hepsindede toplamda ay içinde 100 tl yi geçmeyecek şekilde geri ödeme aldım.

[MENTION=19084]dakbas[/MENTION] hocam kredi kartı veya bankamatik kartı fark ediyor mu

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

@Sonsuzluq hocam benimde dikkatimden kaçmış o kısım evet sanal kartlar dahil diyor arkadaş yanlış anlamış olabilir sanırım

Son düzenleme:
bankamatikle denemedim ama kredi kartıyla çok defa aldım

[MENTION=19084]dakbas[/MENTION] hocam kredi kartı veya bankamatik kartı fark ediyor mu

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

@Sonsuzluq hocam benimde dikkatimden kaçmış o kısım evet sanal kartlar dahil diyor arkadaş yanlış anlamış olabilir sanırım
hocam konuya donanımhaberden bakabilirsiniz orda geniş bilgi var

banka kartları gecerli deil
kredi kartları gecerli internet veya pos farketmez
ulaşım ücretinin % 50 sini iade veriyor yanlız aylık 100 tl iade sınırı var

Donanimhaberden gordum bende evet orda yeni uyeyim sikintili durum ve site cok yavas yukleniyo bende

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"" CEPTETEB sanal kartlar ve CEPTETEB ek kartları kampanyadan yararlanabilir. ""

kampanya maddesindeki bu sanal kartı nasıl pos makinesinden geçirecegimizide açıklarmısınız öyleyse.

yahu ben arkadaşımın yalancısıyım. bu sorunla karşılaşıldığını duymuştum. Sanırım da dedim zaten. Araştırmanz için söyledim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri