Merhaba Arkadaşlar, Hukuk öğrencisiyim malum kitap fiyatları oldukça pahalı. cepteteb kitapyurdunda %50 indirim max 25 tl ye kadar iade yapıyor. 45 tllik bir kitap almam gerekiyor. 22.5 tl gibi bir iade yapacak 5 gün içerisinde. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? İsteyen arkadaşa 45 tl gönderir 22.5 tl iade geldiğinde parayı gönderir isterse 22.5 tl gönderiyim iade gelip gelmediği kontrolünü yapsın sorun çıkarsa gelmezse kalan kısmınıda direkmen gönderebilirim.
Kampanya 5 Eylül â 31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerlidir.i.
CEPTETEB Banka Kartı veya ana hesabı CEPTETEB Hesap olan TEB Banka Kartı ile kitapyurdu.comâdan yaptığın alışverişlerin %50âsini iade edeceğiz.
Kampanya süresince aylık en fazla 25 TL, kampanya boyunca ise toplamda 75 TL iade alabileceksin.
CEPTETEB Banka Kartın veya ana hesabı CEPTETEB Hesap olan TEB Banka Kartın ile kitapyurdu.comâdan harcama yaptıktan sonra, 5 gün içerisinde işlem yaptığın CEPTETEB Hesabına %50 indirim iadeni gerçekleştireceğiz.