Çerçeve eklemeden dünya engelini nasıl geçebilirim?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar yokmu dünya engelini çerçevesiz geçen.

hadi hepinize yeni yıl kıyağı yapiyim :) videonun yansımasını yükleyin görüntü bozulmuyor sadece adam sağa bakarken sola bakıyor :D

hangi video oldugunu belirtirsen gecip sana soyleyebilirim. yontemler videodan videoya gore degisiyor.

Arkadaşlar her video için istiyorum.
Elbet bilenler var karşılıklı değişim olur konu içeriğindeki gibi.

Varsa bilen günlük en az 150$ kazanacağı iş teklif edicem, yada marsa ilk giden mekik'den bilet alıcam :D

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:18 ----------

3d yöntemi vardı fixlendi mi bilmiyorum ama render alması baya uzun sürüyor

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

bide engel gelmese tam olcak :D

Fixlendi hocam.Çok oluyor.

Dünya geneli hertürlü geçiliyor sorun yokta,1k 25 30 $ veren içeriklerde bol
tek sorun partner ödemiyor ,adsense banlanıyor yani fazla bir yararı omuyor.

Varsa bilen günlük en az 150$ kazanacağı iş teklif edicem, yada marsa ilk giden mekik'den bilet alıcam :D

YT ile ilgili bir iş mi yoksa farklı bir alanda mı ?

tamanes

sadece sorun dunya engelını asmaksa valla youtubede hıc proplem yok bırı cıkıp desınkı adsense banlamıyor garantı versın .dunya engelını bı sekılde gecerız.:D

Yani bilindik bir olay yokmu ffmpeg parametresiyle veya videontide bir yöntemle veya camtasiadaki incelikle yokmu bilen bir arkadaş paylaşacak bilgiye karşılıklı konu üçeriğinde olduğu gibi ?

Geçilmeyen içerik yoktur.Telif gelen veya gelmeyen vardır.Kanalımda 5 tane 2015 full film var.Ama genele alamıyorum.1 saat sonra telif gelecek diye.Verdiğin içeriğe telif gelecek olduktan sonra ne anlamı var dünya engeli geçmenin.

dostum bende de çok var 2015 film attığında çoğuna topluluk çoğunada telif geliyor ki geçilmeyecek içerik yok diyorsun nasıl geçtiğine bağlı film izlenecek halde olmadığı sürece geçsen ne. Film izlenecek bir şekilde her içeriği geç bakalım. Öyle bi içerik atarım ki sana dünya engelini geç ve 1 gün boyunca dünya engeline yakalanma ben sana istediğin parayı veriyim sende benden istediğinin parayı bana ver :D

neymiş hocam :) bu engeli geçmek zor farklı metotlar denemek lazım ama adsenseyi falan riske atmadan ince dokıunuşlarla bir denemelisin.

Yani bilindik bir olay yokmu ffmpeg parametresiyle veya videontide bir yöntemle veya camtasiadaki incelikle yokmu bilen bir arkadaş paylaşacak bilgiye karşılıklı konu üçeriğinde olduğu gibi ?

sen nasıl bir engel geçmeden bahsediyorsun o kadar insan yazdı .. Bazı arkadaşların dediği yöntem oldu çalışıyor videoda ne filtre var ne de çerçeve

evet çalışır fakat her videoda olurmu bilinmez tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri