Çerçeve İle Eşleşen Geçme?

[MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]
o zaman okumazsın bi altdaki yoruma geçersin,
[MENTION=9639]maihes[/MENTION]
merak etme herkez emek veriyor... söylemeceksen lafınıda yapmayacak bence o kişiler,

o zaman bir şey yazarken dikkatli yorum yazarsın. kimse seninle yöntemini paylaşma zorunluluğu yok.

BÜTÜN AYAR OLANLARA :

ben dün anlattım bay ayar :P bugün anlaracaktım ama yeni yöntemler deniyorum boş vaktim olmadı yine anlatacağım sıkıntı yok yani

ha bide buradan birilerine bilgi vermeden, bilgi verin yoksa ayar olurum !!! gibi haraketler hoş değil birazcıkta kendiniz öğrenin biz doğuştan öğrenmedk ya :/

uykusuz kaç gece var bilir misin yok, giden zaman sıkılan can , flagdan kapatılan kanal , veya kategori verdiğin kişinin seni o kategoriden silmeye çalışması, daha neler var neler....

bunları bilmeden şimdi gelip burada ayar olacaksın !! burada ne su-i istimaller görüldü sen onuda biliyor musun yok,
neymiş araştırın diyene ayar oluyor muş ! e kötü bir şey mi sence araştırmak... bu kadar da hazıra alışmayın be insaf

Son düzenleme:
Artık spamında bir özgünlügü var.Uğraşmayana ekmek yok :D Deneme yanılma yöntemlerine girin ve olayı çözün arkadaşlar.Burda paylaşınca 1-2 güne gümlücek oda.Ne yöntemler vardı hepsi teker teker fixlendi.

Sesi sana hertürlü hiç bozmadan geçmeyi ögretirim, dünya genelini çerçeve vs eklemeden videoyu hiç bozmzdan geçebilirsen tabi..

Hocam böyle bir olay şimdi hayal gibi !!
neden ? diye soracaksanız
artık öyle olduki çerceve ile bile yakalıyor çerçevenin üstüne saydam katman ekliyorum yine yakalıyor, yakalıyor yakalıyor :/

ki sesi bozmak önemli değil görselide ses taramasından da yakalıyorlar, eski çerçeveleri bile artık eşleşen gönderiyor warner amca, yani bir videoyu montaja koymadan geçirmek ancak youtube açıklarıyla bilmek mümkün onun da çok zor bir alogoriması var çözebilien varsa eli öpülür :)

arkadaşlar çerceveyı nasıl eklıyorsunuz uğraşıyorum 1 saattır ama beceremedim bunun vıdeosu vs anlatımı var mı

o vıdeoda ses yok hıçbısey anlaşılmıyor ızledım ama yapamadım

çerçevesiz varmı ben %100 eşleşeni geçiyorum diyen görüntünün içine etmeden?

%100 diye bir şey yok, mesela biz kendi kategorimizde çerçevesiz-sorunsuz geçiyoruz fakat [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] bir video attı hiç bir şekilde geçemedik :D

%100 diye bir şey yok, mesela biz kendi kategorimizde çerçevesiz-sorunsuz geçiyoruz fakat [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] bir video attı hiç bir şekilde geçemedik :D

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] video kısaysa yollarmısın acaba? deneme amaçlı

dünya engelini geçiyorum,,, görsel ve işitsel engele takıldım, tutdum onada itiraz ettim.

MYmNBN.png

PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg M/V === Şaka gibi bu tarz videoları aşmaya çalışıyorum.... itiraz bile ettim bakalım ne olacak :D :D

dünya engelini geçiyorum,,, görsel ve işitsel engele takıldım, tutdum onada itiraz ettim.

MYmNBN.png

PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg M/V === Şaka gibi bu tarz videoları aşmaya çalışıyorum.... itiraz bile ettim bakalım ne olacak :D :D

engeli geçipte eşleşene takılmak ayrı bir dava zaten nasıl becerdin bunu :D

Bende kendi yorumladigim muzige gelen 3ncu taraf icerigine itiraz ettim itirazima itiraz ettiler:) sildim videoyu direk. Zaten izlenme de yoktu. Bir skinti da cikmadi.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dunya engelini bir sekilde gecersen eslesen gelir zaten:)

Hahaha ses hızlandırma yaplımıs ya video ya bide begenme almıs Aga kesin bazı dingiller remix sanmıslardır :D

Bende kendi yorumladigim muzige gelen 3ncu taraf icerigine itiraz ettim itirazima itiraz ettiler:) sildim videoyu direk. Zaten izlenme de yoktu. Bir skinti da cikmadi.

en çok adsensede 6 dolarım var olan ona olur :D dahası da adsense kapansın zati batmışım :D

bir ay süre zarf içerisinde cevap vermek zorunda vermese para kazanırım galıba :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri