Çerçeveli Bir Şekilde Dünya Engeli Geçme

FurkanErol

Kayıtlı Üye
Bu konu hakkında daha önce bir konu açmıştım fakat o zaman "tam ekran olarak geçme hakkında konu açmıştım. Şimdi ise başlıktan da anlayacağınız üzere "çerçeve" ile geçmeyi istiyorum. Anladım ki insanlar paylaştığım videoyu izlese yeterli, tam ekrana gerek yok. Ben altta paylaştığım şekilde bir çerçeve kullanıyorum ve videoya hiçbir efekt uygulamıyordum. Fakat 1 - 2 gün içerisinde dünya engeli alıyor, olduğum kategori açıkçası hemen bulunabilen bir kategori.

Kısacası, istediğim şey, bana çerçeveli bir biçimde "dünya engeli" geçme yöntemi söyleyebilir misiniz? PM'den ulaşabilirsiniz (Videoyu çok bozmayacak şekilde efektler de olabilir) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
1 2 gün sonra geliyosa engelleyemezsin onu sen, manuel geliyodur zaten

dünya engeli 1-2 gün snra geliyosa bu manuel dünya engelidir ona yapabileceğin hiçbişey yok katagori değiştirmeni tavsiye edebiliriz ancak

Manuel 1-2 gün içinde geliyor farklı içeriklere yönelin çaresi yok ekmek yiyemezsiniz o içerikten.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=32929]yuzuak[/MENTION] [MENTION=21518]sonero41[/MENTION] Teşekkür ederim cevabınız için.

Yaklaşık 4-5 gündür sürekli kullandığım taktiklerde bile artık dünya engeli geçemiyorum kaldıki sadece bu tarz filtreleri kullanmak bile daha yetersiz olabilir. Görüntüyü bu filtreyle bile kolayca geçebilirsiniz belki ama ses kısmında sizi bekleyen bir sürpriz olacak :)

Çok bilindik ve popüler içerikler sürekli takip ediliyor hangi kategori yada engel yöntemi olursa olsun illa o engel tekrar gelecek çünki admlar içeriklerini korumak için sürekli takip ediyor ve manuel gonderiyorlar

videoları 1 hafta gizlide tut yayınlama. Baktın uyarı gelmiyorsa senin çerçevede sorun ypk demektir. ama video gizlide bile uyarı geliyorsa çerçeve işe yaramıyor demek.

dunya engelını gecme varsa zaten ıs bıtmıstır....
her halıkarda dunya engelı gelır.nadıren yt nın dıkkatını veya dıkkatını cekecek rakamalra ulasmamıssan bıkez gecmıssen onemsemeyblr.ama genelde dunya engelı skıntı ugrasmıcan baska vıdeolara yonelırsenız daha ıyı olur snaırm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri