Çerçevesiz-Görsel Eşleşenden Kurtulma(Tartışma)

Görsel eslesenden kurtuluyosun bu sefer 10 videolu kanal spamdan kapaniyor. bu nasil istir anlamadim.

kardeş o dediğiniz yöntem sonraki taramalarda mutlaka yakalanacaktır.uzun vadeli bi yönem deil. bence çerçeve en iyisi.

ben yaptım olmadı ya yine engel geldi kaç tane kanal heba ettim sabahtan beri

Bi kanal ac, 300 500 izlenim aldir machinimaya sok. Sonra denemelerini orada yap. Yuzlerce dunya engeli gelsede atmiyorlar partnerden. Ayrica +15 dakikada hic kapanmiyor.

sadece machinimada mı 15 dk kapanmıyor hocam

Hayir hepsinde ayni. Fakat diger networklarda surekli dunya engeli uyarisi yersen atarlar sanirim partnerden. Machinimada denedim bi ton engel gelmesine ragmen atmadilar hala. 1.5 aydir falan duruyor kanal.

cerceveli videolarin ömrüde en fazla 3 hafta oluyor. Mutlaka yakaliyor youtubenin güvenlik sistemi.

Partnerde olan bi kanalin +15 dakikasi gidemez. Kanalin hala partnere bagli olduguna emin misin? Atmis olmasinlar?
yo hocam atmamışlardı ama +15 gitit iyi hatırlıyorum
kanal heba etmemek için " yayınla " demeden önce girip video yöneticisinden sil videoyu. nadir işler o zaman uyarılar.

zaten öyle yapıyorum ama biraz önce konusunu açmıştım arkadşlar fixlendi dedi çünkü bende işe yaramıyo artık. her engel işledi uyarı olarak

yo hocam atmamışlardı ama +15 gitit iyi hatırlıyorum

zaten öyle yapıyorum ama biraz önce konusunu açmıştım arkadşlar fixlendi dedi çünkü bende işe yaramıyo artık. her engel işledi uyarı olarak

zaten forumda ne anlatılsa 3 gün sonra adamlar güncelleme yapıp fixliyor. sonra vay efendim niye her şeyi kendinize saklıyorsunuz :D

henüz denk gelmedim bakalım bizde nolcak

Bu forumda buldgunuz yöntemleri paylasmayin bence. Google türkiye yalakalari sabah aksam burada tüm konulari okuyorlar ama gelde laf anlat iste.

videonun formatını tanıyamamış youtube :) (ses formatını da tabi :D )

754incix573996.png

Adobe Premiere c6
İlk Gönderimi ve açıklamayı oku
ayrıca warnerbros en zorudur. O geçtiyse diğer tüm diziler geçer :D

ayrıca 2 gündür adam gbi uyumadım şimdi horul horul uyuyacağım

hocam o arkadaşın dediği gibi yaptım 40 dakikalık dizi için 95 gb video olurken harddisk hata verdi ve işlem yarıda kaldı... :S 7.saate girmiştim render için :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri