Çerezlerim Temizlenmiyor.

• Kullanıcı alican460
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

alican460

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese bol kazanclar ve iyi forumlar. Ben ccleaner ile yac ile çerez temizliği yapıyorum. Çerezler silinmiyor. Chrome mozilla tarayıcılarını ve CCleaner ile Yac olan o çerez temizleme programlarını komple kaldırıp bilgisayara reset attım ve tekrardan kurdum. Çerezlerim silinmiyor. Virüs taramasıda yaptım eset ile virüsde yok. Bu sorunu nasıl çözerim. En basit yol format ama yedek alacak durumum yok. O kadar çok bilgim var ki bilgilerim olmasa hemen format atacağım. Şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Not: Admin, S-Mod ve Modlar konum yanlış yerdeyse özür dilerim.

C:\Users\Bilgisayar Adı\AppData\Local

buradaki google dosyasının içindekileri sil chrome silinmez ama çerezle ilgili herşey gider chromeyi açınca hosgeldiniz vb der yeni indirilmiş gibi ben cc ile silip birde bu adımı izleyip elle siliyorum

C:\Users\Bilgisayar Adı\AppData\Local

buradaki google dosyasının içindekileri sil chrome silinmez ama çerezle ilgili herşey gider chromeyi açınca hosgeldiniz vb der yeni indirilmiş gibi ben cc ile silip birde bu adımı izleyip elle siliyorum

Hocam yer işaretinde de bir kaç önemli bilgiler var. Bilgisayarda fazla tutan birşey değilim ben. Masaüstü 1-) Geri Dönüşüm Kutusu Olsun 2-)Youtube klasörü var. Başkada birşey yok.

Hocam yer işaretinde de bir kaç önemli bilgiler var. Bilgisayarda fazla tutan birşey değilim ben. Masaüstü 1-) Geri Dönüşüm Kutusu Olsun 2-)Youtube klasörü var. Başkada birşey yok.

bu dizin içindeki "google" klasörünü yedeklerin bir flasha veyatta dropbox google driver gibi bir depolama uygulamasına sonra silin bu dizin içindeki chromeyi hesaplarınızı açın vb ne yapıcaksanız yapın sonra ihtiyacınız oldugu zaman yedeklediginiz dosyayı oraya yükleyin hepsi geri gelir

bu dizin içindeki "google" klasörünü yedeklerin bir flasha veyatta dropbox google driver gibi bir depolama uygulamasına sonra silin bu dizin içindeki chromeyi hesaplarınızı açın vb ne yapıcaksanız yapın sonra ihtiyacınız oldugu zaman yedeklediginiz dosyayı oraya yükleyin hepsi geri gelir

Dediğiniz gibi yapıyorum hocam. Ytden kendime kanal açıyordum bu yüzden bir kaç gündür açamıyorum. Bu dropboxa attığımda bilgiler geri geldiğinde kanal için sıkıntı olurmu. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.

sıkıntı olurmu o konuda bi bilgim yok yanlış bilgi vermeyim hocam olmaz derim kanalınız kapanır onu bilen birine sorun. ama dedigim gibi çerezleri bu şekilde silebilirsin ve bu şekildede yedekleyebilirsin

Opera portable kullan her defasında klasör olarak sil çerezlerde onla silinsin.

Firefox'un New Private Window özelliğini kullan.Hiçbir şekilde geçmiş, cookies vs tutmuyor.

Ben Chrome ile bayağıdır kanal açmıyorum.

Merhaba herkese bol kazanclar ve iyi forumlar. Ben ccleaner ile yac ile çerez temizliği yapıyorum. Çerezler silinmiyor. Chrome mozilla tarayıcılarını ve CCleaner ile Yac olan o çerez temizleme programlarını komple kaldırıp bilgisayara reset attım ve tekrardan kurdum. Çerezlerim silinmiyor. Virüs taramasıda yaptım eset ile virüsde yok. Bu sorunu nasıl çözerim. En basit yol format ama yedek alacak durumum yok. O kadar çok bilgim var ki bilgilerim olmasa hemen format atacağım. Şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

CC'de Ayarlar > Çerezler e tıkla, Sağ tarafta "Kalacak çerezler" kısmında siteler varsa kaldır.

çerezler neden silinmiyor,ccleaner hata filan mı veriyor yada sildim diyorda silmiyor mu?silinmedigini nerden anladınız yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri