- Web sitesi
- www.ytpara.com
Elimde aylardır onay veya red almayan kanallar mevcuttu, "red gelsin ona da razıyım ama içindeki 4k saatli videolara da kıyamıyorum" diyenler için açtım konuyu.
Videoların tamamını gizleyin, yt analiz 2-3 gün geriden geldiği için bir kaç gün sonra incelemeden kanal düşecektir, lakin düşmesinden ziyade genel olarak bu süre içinde red cevabı alacaksınız. Sonuçlar kesin değildir ama bir kaç dakikalık iş için denemeye değer, kanalların 10'da 7sini bu şekilde 2-3 gün içinde red aldırdım. İşinize yarar ise ne mutlu.
Bir başka taktik;
Videoların tamamını gizleyin, yt analiz 2-3 gün geriden geldiği için bir kaç gün sonra incelemeden kanal düşecektir, lakin düşmesinden ziyade genel olarak bu süre içinde red cevabı alacaksınız. Sonuçlar kesin değildir ama bir kaç dakikalık iş için denemeye değer, kanalların 10'da 7sini bu şekilde 2-3 gün içinde red aldırdım. İşinize yarar ise ne mutlu.
Bir başka taktik;
Kanalınızda 4000 saat izlenmeli video var ama o video ile red yiyeceğinizi düşünüyorsunuz sonraki yüklediğiniz videolarda özgün yükleyip reklam para kazanmasına başvuru yapıp başvurudan 48 saat sonra spam videoyu silin yada gizliye alın ortalama 4 5 gün sonra para kazanma onaylanıp yada onaylanmama cevabı geliyor. ben bazı kanallarımda bu şekilde yapıyorum.
Son düzenleme: