Çeviri yapıyorum(İngilizce-Türkçe)

hasanefe95

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 4 Yıldır devam ettiğim İngilizce - Türkçe çevirilerine tekrar devam ediyorum

NOT: Videolar dakika, metinler ise boşluksuz 1000 Karakter ya da 180 kelime üzerinden belirlenir.
Burdan özel mesajla iletişim kurabiliriz ya da direk skype ekleyebilirsiniz.

1000 Boşluksuz karakter ya da 180 Kelime.

İngilizce - Türkçe > 16TL
Türkçe - İngilizce > 20TL

Video çevirilerinde dakikası 7TL, senkron bana aittir word dosyasında dakika ve saniyeleri ile çeviri teslim edilir.

Yapılan işler(Şimdiye kadar 4000TL'den fazla iş yaptım, buraya yazılanlar sadece iş tesliminden sonra konuya yazma nezaketini gösterenlerdir.)
Arkadaşla küçük bir çeviri işi halledildi.İşini iyi yapıyor Teşekkürler [MENTION=15923]hasanefe95[/MENTION]

Arkadaş ile 2 defa çalıştık işini iyi yapar ve güvenilirdir

çeviri yaptırılmıştır kendisi işin ehlidir sağolsun hemen çeviri işlemini gerçekleştirdi kendisine burdan tekrardan çok teşekkür ediyorum.

İngilizce çeviri işi verildi, ref olarak yazdı, alakası ve özeni için teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben çeviri yapıyorum, daha önce buradan biriyle toplamda yaklaşık 200-300tl lik iş yaptık ama artık yapmıyoruz, youtube videolarınızı(altyazılı olma şartıyla) dakika bazında metinlerinizi de boşluksuz karakter bazında değerlendiriyorum. Ne kadar zamanda yapacağım değişebiliyor onun için işi verirken ne kadar verdiğinize bağlı olarak bir deadline belirleyebiliriz.
Not: Şimdilik sadece İngilizce-Türkçe çeviri yapıyorum.
Video: Dakikası 3TL.
Metin: Boşluksuz 1000 Karakter 10TL
Skype: facebook:rainboww9(İsim kısmına bunu yazıp beni bulabilirsiniz.)

Hayırlı işler Hocam ekledim. İhtiyaç oldukça çalışabiliriz.

Ref yok mu hocam? :D

Selam, Panele yeni kanal eklemek için 7 gün bekleme kuralı biraz katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz?

Şunu çevirsene hocam forum hatrına, hem dilinin akıcılığını test etmiş oluruz. :p (Fırsatları değerlendirme)

Hi, we have to wait 7 Days to add a new channel to dashboard, isn't it strict? Can you fix it?

Son düzenleme:
Hi, we have to wait 7 Days to add a new channel to "panel", isn't it strict? Can you fix it?

Panelin ne ifade ettiğini bilmediğim için o kelimeyi çeviremedim, muhtemelen İngilizce'de de aynıdır hocam.

Dashboard yaparsanız orayı daha düzgun olacaktır :)

Fiyatlar düştü...
Video: Dakikası 2TL.
Metin: Boşluksuz 1000 Karakter 7TL

yabancıların popüler videolarını alt yazıyla türkçe yapmak her zaman istediğim bir şeydi ama dil yok...güncel videolar olacağı için ne kadar zamanda geri dönüş yapabileceğiniz de önemli nokta.popüler oldugu için görüntüden yakalanmak da var işin içinde ...bir ara deneriz belki ama siz kendinize de yaparsanız emin olun karşılığını alırsınız.

Selam arkadaşlar ben çeviri yapıyorum, daha önce buradan biriyle toplamda yaklaşık 200-300tl lik iş yaptık ama artık yapmıyoruz, youtube videolarınızı(altyazılı olma şartıyla) dakika bazında metinlerinizi de boşluksuz karakter bazında değerlendiriyorum. Ne kadar zamanda yapacağım değişebiliyor onun için işi verirken ne kadar verdiğinize bağlı olarak bir deadline belirleyebiliriz.
Not: Şimdilik sadece İngilizce-Türkçe çeviri yapıyorum.
Video: Dakikası 2TL.
Metin: Boşluksuz 1000 Karakter 7TL
Skype: facebook:rainboww9(İsim kısmına bunu yazıp beni bulabilirsiniz.)

hocam özelden skype yada telefon yazarmısınız

Güncel, az miktarlarda da olsa çevirinizi yapabilirim, videoyap için para biriktiriyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri