Ceyo - Partner Bayiliği Hakkında...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyo

Yasaklanmış
Arkadaşlar size böyle bir partner seçeneği sunarsam kaçınız kaç kanal bağlar. Görmek istiyorum..

1. Davetiyeler bizzat tarafımdan gönderilecek ve muhatabınız ben olacağım.

2. Partnerden İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz, 10 gün önce çıkma isteğinizi belirtmek şartıyla.

3. Kapanan Kanallara Ödeme Yapılacak. Google Ödüyor ama partnerler ödemiyor diyorduk bunu beraber göreceğiz. Şuan ki durumda kapananlara yapılıyor.
( 30 - 45 Gün Sonra )

4. Kazanç oranını %70 olacak ve Aylık Ortalama 300.000 Görüntülenme ve üzeri olursa %75 ve %80 e kadar çıkabilir.

5. İlk 1000 Kanal için Herhangi bir şart aranmayacak. Sonrakiler için. 1000 İzlenme Şartı Aranacak.

6. Paypalı Aynı Olan Bütün kanallarınızı tek dashboard üzerinde görebileceksiniz. Kazançları Adsense kesinleşmesinden sonra. Her kanalınızı Tek Dashboardda ayrıntılı olarak görebileceksiniz.

7. Referans Sistemiyle %5 - %10 arası kazanabileceksiniz.

8. Ödeme alt limiti 20 dolardır. Ödemeleri paypal dan yada Bankaya Alabilirsiniz.

Teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Hocam neye göre garanti vereceksiniz ki kapanmalara. Quiz ödemese sizde Ödeyemeyeceksiniz ve yt ödemedi diceksiniz haliyle. Net bi garanti verseniz zaten konuyu açmadan 1k abone olur rahat bi şekilde

Mobil

Kapanan kanallar ödeme yapacağınızı garanti ederseniz
ben sizin ile çalışırım.
Fakat ödeme alt limiti ayarlanmalı.
Spam yapıyoruz malum. 20$ fazla

Şimdiden hayırlı olsun.

Network'a kanal baglayip kapandiktan sonra odeme aldin mi? Yoksa konustugun yetkilinin soylediklerini baz alarak mi garanti veriyorsun?

Network'a kanal baglayip kapandiktan sonra odeme aldin mi? Yoksa konustugun yetkilinin soylediklerini baz alarak mi garanti veriyorsun?
aynen bu dediğin şekilde benim şartlarımı 10 tane partner kabul etti ama hepsi hava civa bildiğimiz network şirketlerinin alt yapısı freedom vs..

Bende biri daha network kurma hayali kuruyor sandım birden. Hangi network'ün alt bayisinin bayisinin bayisi olacaksın peki? Onuda yazsaydında bizde karar verseydik kanal bağlanırmı bağlanmazmı?

Yetkililerle de konuşuldu. Kapanan kanallara ödeme tıpkı quiz ve eski life gibi yapılıyor. Tam detayları kesinleşmeden belirtmek yerinde olmaz. Şuanda ön bilgi almak istedim. 50 Kanal şuan deneme aşamasında, kapanan kanallara ödemeyi garanti etmek için detayları açıklamadım. Kapananlara ödeme yapılıncada detayları anlatacağım. O zaman daha açıklayıcı olur.

Şuanda sadece tepkileri ve detayları ve istekleri arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

elinde yetki olmadan bu kadar garanti verirsen başına iş alırsın.

Hocam neye göre garanti vereceksiniz ki kapanmalara. Quiz ödemese sizde Ödeyemeyeceksiniz ve yt ödemedi diceksiniz haliyle. Net bi garanti verseniz zaten konuyu açmadan 1k abone olur rahat bi şekilde

Mobil

Hani youtube sistemini biliyoruz. Eğer gerçekten google ödemiyorsa göreceğiz, ama google partnerlere ödüyor, partnerler bizde ödemiyorsa. Bunuda göreceğiz ama şuanda konuştuğum şirket sağlam. Geçmişte bugüne kadar kapanan kanalları dahi ödemişler.

Yetkililerle de konuşuldu. Kapanan kanallara ödeme tıpkı quiz ve eski life gibi yapılıyor. Tam detayları kesinleşmeden belirtmek yerinde olmaz. Şuanda ön bilgi almak istedim. 50 Kanal şuan deneme aşamasında, kapanan kanallara ödemeyi garanti etmek için detayları açıklamadım. Kapananlara ödeme yapılıncada detayları anlatacağım. O zaman daha açıklayıcı olur.

Şuanda sadece tepkileri ve detayları ve istekleri arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

Hangi firma peki hocam bayiliğiniz

Hangi networka bagli oldugunu soylersen soyledikleri seylerin yalan olup olmadigini soyleyebiliriz.

Hangi networka bagli oldugunu soylersen soyledikleri seylerin yalan olup olmadigini soyleyebiliriz.

Hocam dedimya ön bilgi bu şartlarda olursa. Arkadaşların ihtiyaçlarını karşılarmı.

Kapanan kanallarada tam emin olduktan sonra burda açıklanır zaten hocam. Saygılar...

Bu tarz vaatler genelde recstudios konularında görüyoruz, yanılıyor muyum?

Hocam alakası yok, Zaten bir iki arkadaş kanal bağladıktan sonra detayları görür. Ha der ki kanalım kapandı ödenmedi, yada kapananlara ödediler. dedikten sonra zaten herşey yerli yerine oturur. Çoğumuz çok farklı partnerler denedik zaten. Amaç burda hep beraber kazanmaktır arkadaşlar.

Hocam alakası yok, Zaten bir iki arkadaş kanal bağladıktan sonra detayları görür. Ha der ki kanalım kapandı ödenmedi, yada kapananlara ödediler. dedikten sonra zaten herşey yerli yerine oturur. Çoğumuz çok farklı partnerler denedik zaten. Amaç burda hep beraber kazanmaktır arkadaşlar.
hocam neden hangi partner şirketi olduğunu açıklamıyorsun? madem açıklamayacaksın bir şeyler kesinleştikten sonra açsan? madem bilgi alışverişi yapacaksın ki şeffaf olsun bazı şeyler ama hem söylemiyorum diyorsun hem de fikir alışverişi yapalım diyorsun

Illimunata gruba bağlı networklerden değil yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri