Ceyo - Partner Bayiliği Hakkında...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam neden hangi partner şirketi olduğunu açıklamıyorsun? madem açıklamayacaksın bir şeyler kesinleştikten sonra açsan? madem bilgi alışverişi yapacaksın ki şeffaf olsun bazı şeyler ama hem söylemiyorum diyorsun hem de fikir alışverişi yapalım diyorsun

Aynen. :)
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] arkadaşım sana bu vaatleri zoomin tarzı music nation tarzı recstudios tarzı partnerler verdiyse eğer, bence çok fazla kişi bekleme partnere.. :) Ama arkadaşlarında dediği gibi mesela Quiz veya Life verdiyse ki benim bildiğim onlar bayilik falan vermiyor, o zaman olur deriz. Sen bu bayiliği quizden al, deki quizden bayilik aldım. Bizde kanal sokalım. O zaman söz ben en az 50-60 tane kanal sokacam hemde deneme amaçlı. :)

Aynen. :)

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] arkadaşım sana bu vaatleri zoomin tarzı music nation tarzı recstudios tarzı partnerler verdiyse eğer, bence çok fazla kişi bekleme partnere.. :) Ama arkadaşlarında dediği gibi mesela Quiz veya Life verdiyse ki benim bildiğim onlar bayilik falan vermiyor, o zaman olur deriz. Sen bu bayiliği quizden al, deki quizden bayilik aldım. Bizde kanal sokalım. O zaman söz ben en az 50-60 tane kanal sokacam hemde deneme amaçlı. :)

Tamam kardeşim ama emin ol ki music zoomin falan değil,yanından bile geçmiyo, şirket sağlam şuana kadar kapananları hep ödemişler. Google bu işte sğaı solu belli olmaz pek ama. Ben tam emin olayım bu aydan sonra. Tam anlamıyla detayları anlatırım ve hep birlikte kazanırız.

Tamam kardeşim ama emin ol ki music zoomin falan değil,yanından bile geçmiyo, şirket sağlam şuana kadar kapananları hep ödemişler. Google bu işte sğaı solu belli olmaz pek ama. Ben tam emin olayım bu aydan sonra. Tam anlamıyla detayları anlatırım ve hep birlikte kazanırız.

bir kaç kanal bağlayabilrim

bende bir iki kanal bağlayabilirim ama ödeme garantisi verip ödenmezse hem biz hem sen sıkıntı yaşarsın bence herşey bir belli olsaydı da ondan sonra konu açsaydın

Arkadaşlar size böyle bir partner seçeneği sunarsam kaçınız kaç kanal bağlar. Görmek istiyorum..

1. Davetiyeler bizzat tarafımdan gönderilecek ve muhatabınız ben olacağım.

2. Partnerden İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz, 10 gün önce çıkma isteğinizi belirtmek şartıyla.

3. Kapanan Kanallara Ödeme Yapılacak. Google Ödüyor ama partnerler ödemiyor diyorduk bunu beraber göreceğiz. Şuan ki durumda kapananlara yapılıyor.
( 30 - 45 Gün Sonra )

4. Kazanç oranını %70 olacak ve Aylık Ortalama 300.000 Görüntülenme ve üzeri olursa %75 ve %80 e kadar çıkabilir.

5. İlk 1000 Kanal için Herhangi bir şart aranmayacak. Sonrakiler için. 1000 İzlenme Şartı Aranacak.

6. Paypalı Aynı Olan Bütün kanallarınızı tek dashboard üzerinde görebileceksiniz. Kazançları Adsense kesinleşmesinden sonra. Her kanalınızı Tek Dashboardda ayrıntılı olarak görebileceksiniz.

7. Referans Sistemiyle %5 - %10 arası kazanabileceksiniz.

8. Ödeme alt limiti 20 dolardır. Ödemeleri paypal dan yada Bankaya Alabilirsiniz.

Teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum...
şuan bağlayabiliyorsak bilgileri alayım hocam

bir tek dileğim var paypal dışında ödeme yöntemi :D
bunu sağlayalım o ilk 1000 kanalı ben bağlayım

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] hocam tam kesinlesince partneriiniz o zaman konuyu tekrar acariz suanlik icin konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri