Bay Torlak
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar sizin için yaptığım ufak programı sunmak isterim. Bir iki güncellemeyi yakında yapıp yayınlarım şuan betasını paylaşıyorum iş görür.
Programı kısaca tanıtmak gerekirse aslında fazla birşey yapmıyor;

Virüs Total; Link Taraması ve Exe Taraması
Programı kısaca tanıtmak gerekirse aslında fazla birşey yapmıyor;

Virüs Total; Link Taraması ve Exe Taraması
Programı indirip dropbox klasörüne atın içerisinden çıkan "EXE" ve "Access" (Drop veya başka bulut klasörüne)
Ardından birtane kısayol oluşturun masaüstüne buluta attıgınız exenin kısayolunu.
Ve kanallarınızın bilgilerini buraya kaydetmeye başlayınız. Amaç herhangibir bilgisayar çökmesinde kanal bilgilerinizin güvende kalmasıdır. İstek olursa özel ftp veya hostunuza kaydettirebilirim böylece her pc veya webden ulasabilirsiniz bilgilerinize. Programı her sunucu veya bilgisayarınıza atıp kanallara güncel sekilde ulasabilirsiniz birinde degisiklik yapınca hepsi etkilenir.
Amaç excel ile ugraşmamak için yaptıgım küçük programdır isteyen indirebilir baltalamayınız.
"Kanallarımıza ulaşacaksın gibi algılanabilirim o yüzden hem kaynak kodları hemde proje dosyasını paylaşıyorum editleyip geliştirebilirsiniz"
Kaynak Kodları ve Proje Dosyası
Ardından birtane kısayol oluşturun masaüstüne buluta attıgınız exenin kısayolunu.
Ve kanallarınızın bilgilerini buraya kaydetmeye başlayınız. Amaç herhangibir bilgisayar çökmesinde kanal bilgilerinizin güvende kalmasıdır. İstek olursa özel ftp veya hostunuza kaydettirebilirim böylece her pc veya webden ulasabilirsiniz bilgilerinize. Programı her sunucu veya bilgisayarınıza atıp kanallara güncel sekilde ulasabilirsiniz birinde degisiklik yapınca hepsi etkilenir.
Amaç excel ile ugraşmamak için yaptıgım küçük programdır isteyen indirebilir baltalamayınız.
"Kanallarımıza ulaşacaksın gibi algılanabilirim o yüzden hem kaynak kodları hemde proje dosyasını paylaşıyorum editleyip geliştirebilirsiniz"
EKLEMEMİ İSTEDİKLERİNİZİ KONU ALTINDA BELİRTİNİZ
Kaynak Kodları ve Proje Dosyası
Hata alanlar driver eksiği vardır bilgisayarında "Access çalışması için eksik olan yardımcı office programları"
Buyrun güncel driverler indirin sorun kalmaz
http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=23734
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13255
Son düzenleme: