Cidden Sıkıldım Artık

XallogerN

Yasaklanmış
hayatında awe kanalı olmayan adam awe için yorum yapıyor: ÖDEME YAPMIYOR !

ya kardeşim hesap satıyorum 1 senedir duzenl odeme aldıgım kadar adam yorum yapmış hemen : ODEME YAPMIYOR

bunu neye dayanarak yapıyorlar ?

He kardeşim biz salağız odeme yapmayan netwroke baglıyoruz

Lutfen mesajlara dikkat edin her konumda boyle mesajlar var.Ben awe den surekli odememi alıyorum daha 1 odememi yapmamazlık yapmadı.

Satış baltalayacağınıza cıkın konudan

Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Satış Sabit Gelirli - Aboneli - Kaliteli Kanal Ucuza SATILIK

Bende bu konuyu merak ediyorum, şuan awe ile çalışıyorum ve bir çok kişi ödeme yapıyor diyor bu partner için. Acaba böyle deyip bu işe girmemizi mi istemiyorlar? Açıkçası emeklerimin boşuna gitmesini istemiyorum, ödeme yapıyorlarsa adsense'i komple bırakıp bu adamlarla çalışıcam. Şuan 3 kanalım awesomeness'a bağlı. Umarım bir sorun çıkmaz.

Benim 4-5 kanal var awede ekim ayından bu güne kadar sadece 1 kere ödeme aldım. Telif yok uyarı yok ödeme yaptığı da limiti ancak geçmiş kanallar biraz fazla olanlara ödeme yapmadı. Dileyen girer dileyen girmez.

aweden gelen ödemelerin resimlerini koyabilirsin o zaman birşey diyemezler.?

Edit: Awe tartışmasına girmicem gene moderatörler silerse sevinirim mesajımı.

4-5 aydır awe'de sıkıntısız ödeme aldım. Ama bu ay hala ödeme beklemekteyiz. Derdim konu baltalamak değil arkadaşım derdim sadece bilinçlendirme

4-5 aydır awe'de sıkıntısız ödeme aldım. Ama bu ay hala ödeme beklemekteyiz. Derdim konu baltalamak değil arkadaşım derdim sadece bilinçlendirme

ödeme alırsın almazsın o şans işi olur. ben gidipte özgün çalıştığım kanalı takibi aweye sokmam. botla çektiğim hızlı izlenim alan videolar atıyorum. awe kadar rahat alan başka partner var mı?

ödeme alırsın almazsın o şans işi olur. ben gidipte özgün çalıştığım kanalı takibi aweye sokmam. botla çektiğim hızlı izlenim alan videolar atıyorum. awe kadar rahat alan başka partner var mı?

Yoook :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoook :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte olay burada kopuyor arkadaş :) kimse söylenmesin bence :)
taş attım kolum mu ağırdı sanki bota diyorum al şu 20-30 videoyu at kafana göre. sonra ben gidip yatıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri