Ciddi Bir Olay Var Yardımınıza İhtiyacım Var

images

Arkadaşlar universite okuyan bilir cogu universite de reis diye bir kavram vardir kendileri her bir ..... yaparken başkalarına göz açtrmaz.. Hic unutmam 2003 senesinde yurtta oruç tutmayanlari döven arkadasi merdiven boşluğunda öğlen sigara icerken yakalamistim. .. Tabiki onuda dövmek zorunda kaldılar :D Ktu de okuyan biri olarak eğer sorun bu ise daha devam ettigini duymak kotu birsey.... geçmiş olsun

Beyler hazır el atmışken banada yardım edin. geçenlerde bi film izlemiştim ama çok güzel filmdi. aşırı güzeldi ama konusunu anlatamam. oyunculuk harikaydı ama kimin oynadığını sormayın. film bi mekanda geçiyo ama adres veremem istemeyin bunu. müzikler şahane, youtubeda buldum müzikleri ama link atmak istemiyorum kusura bakmayın (korkuyom)

Filmi izledikten sonra hayatım karardı neler oldu neler. üff ne diyosun yani o biçim ama bunları antamam.

Şimdi lütfen bana bu filmi bulun beyler adını unuttum filmin çok acil bulunması lazım. Eğer bulunmazsa yarın kardeşimin 350 aboneli youtube oyun kanalında gündemi sarsacağım. Sonra ABD'deki Beyaz Saray bile benim hayatımda olanları konuşacak.

Son bi not: Filmdeki kız çok güzeldi, onun da instagram hesabını istiyorum.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

Bide konuyu açan kardeş için cumhurbaşkanlığı külliyesi önüne şöyle bişey yaptım, umarım faydalı olmuşumdur.

kahrolsun-bazi-seyler1.png

Konuyu okuyunca Aklıma İlkokulda sınıftan imza toplayıp hocayı attırma çabalarımız aklıma geldi :D :D tabi şuan guluyoruz. Arkadaşınkide o hesap heralde.

Anlatmıyacaktın niye konu açtın?

Keşke twitter tt paketi satın alınacaktır diye konu açaydın da, bu kadar yardımsever üyemiz konunuzu hatim etmeseydi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri