Çift Kişilik Yatakla İnanılmaz Atlayış

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,youtube'da gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum .
ÇİFT KİŞİLİK YATAKLA İNANILMAZ ATLAYIŞ

Alın size özgün videonun dibi :D Yaşamak isterdim.

Not:Tr çevirip 2 kişi attı henüz erken davranırsanız anasayfaya kadar yolu var:)

DipNot:Özellikle yabancı,sağlam bi kanal seçtim kopyalanmasın diye,ama ille de sakıncalı diyorsa [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] mesajımı editleyip bu bağlantıyı üste çıkarabilir.
ALTERNATİF.

çok iyi be, hem para kazan hem eğlen --> youtube :D

Havada o agirliktaki bir yatagin ustunden baglanmamis kisilerin dusmemesi bir yana yere indiginde bile yataktakiler yerinden oynamiyor. Havada yatagin suzulmesi ayri konu. Ilginc.

Vidyoda tek gerçek olan insanların sesi sanırım. :D

Havada o agirliktaki bir yatagin ustunden baglanmamis kisilerin dusmemesi bir yana yere indiginde bile yataktakiler yerinden oynamiyor. Havada yatagin suzulmesi ayri konu. Ilginc.

Sarsılmamaları tekerlerin kuma batmasından olabilir,ancak o yatağın havada süzülmesini ben de tam çözemedim.

Bunu izleyip gerçek mi dedin Bonna sana yakışıyor mu hiç :P

kabataslak fiziksel hesaplamalar yaptım bu video imkansız :D tahminimce Rampadan çıktıktan sonra 1,6 - 2m arası bi yükseklikleri olması gerekiyor adamlar kamyonların 2 katı yüksekliğe çıkmışlar :D bi kamyon 2 m olsa normalde çıkması gereken yüksekliğin 2 katındalar şuan, Sürtünme kuvvetini de dikkate aldım bu arada. Tabi hata bende olabilir ama bence ip var ^^

Sarsılmamaları tekerlerin kuma batmasından olabilir,ancak o yatağın havada süzülmesini ben de tam çözemedim.

Hocam fark ettiniz mi bilmiyorum ama vidyoda birçok fizik kurallarını alt üst eden unsur mevcut... Vidyoda yatağın hiç sapmadan ve devrilmeden yoluna devam etmesini geçtim, havada hiç takla atmadan gitmesi 100 binde 1'dir. :) O da tamamen eşit dengede bir ağırlığa sahip olması gerekir. Kaldı ki üzerinde farklı ağırlıklarda iki insanın olması da dümdüz gitme olasılığını neredeyse yok ediyor. :) Ha bir de yatak o mesafeden kazandığı hızla o kadar uzaklığa da uçamaz. Bir de iniş kısmına da dikkat edersek bir anda hızlanıp çakılıyor. Çünkü efektten kurtuluyor görüntü... Yere çakıldıktan sonra gerçek yatağı izliyoruz. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri