Çift Monitörlü Uygun Bilgisayar 2000 TL

Güzel makina,
önümüzdeki ay ben kaçırmazdım açıkçası.
[MENTION=13875]K.B.A.Ç[/MENTION]

Umarım makina sende kalır dostum, ve iyi işler çıkartırsın ortaya. Ama bunu alınca spam dışında projeler üret. Gördüğüm kadarıyla istekli ve genç bir arkadaşımızsın. Hazır tatil dönemi bu fırsatı iyi değerlendir :)

Güzel makina,
önümüzdeki ay ben kaçırmazdım açıkçası.
[MENTION=13875]K.B.A.Ç[/MENTION]

Umarım makina sende kalır dostum, ve iyi işler çıkartırsın ortaya. Ama bunu alınca spam dışında projeler üret. Gördüğüm kadarıyla istekli ve genç bir arkadaşımızsın. Hazır tatil dönemi bu fırsatı iyi değerlendir :)

pc uzerinde ozgune baslamayı dusunuyorum hocam , inşallah bende kalır yazılım kurslarına vs. gidicem yaz olunca hayallerim çok ancak saglam bir bilgisayarım yok elimde i7 tabanlı bir pc topladıgımızda 3500 tl tutuyor o butcede malesef bende yok :( , ancak bu uygun geldi gozume ekran kartı takviyesi ve ssd takviyesi yaparım güzel olur [MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] acil iletişim kurabilir misin hocam

pc uzerinde ozgune baslamayı dusunuyorum hocam , inşallah bende kalır yazılım kurslarına vs. gidicem yaz olunca hayallerim çok ancak saglam bir bilgisayarım yok elimde i7 tabanlı bir pc topladıgımızda 3500 tl tutuyor o butcede malesef bende yok :( , ancak bu uygun geldi gozume ekran kartı takviyesi ve ssd takviyesi yaparım güzel olur [MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] acil iletişim kurabilir misin hocam

kişisel olarak kendisini tanımıyorum,
ekran kartı takviyesi, SSD takviyesi yapılır. Mühim olan istek..
Yazılım kursuna vs bende gittim; ancak zamanından önce yapılan, yada yanlış zamanda yapılan hatalar yüzünden 1 adım ileriye gidemedim. Eğer bu hayatta başarılı olmak istiyorsan yapmak istediğim şeyi sonuna kadar sürükleyeceksin. Ben bu hayatta herşeyden biraz biraz aldım, biraz biraz deneyim kazandım ama hep yarım kaldı. Buda beni genel anlamda başarılı bir insan yapmadı. Aslında tek bir konuda uzmanlaşabilseydim, şimdi çok daha mutlu olabilirdim..

Sadece yazılımda kalma, 3d max öğren. 3d Modelleme özellikle 3d yazıcıların yaygınlaşması ile birlikte çok önemli bir iş sahası haline gelecek.

kişisel olarak kendisini tanımıyorum,
ekran kartı takviyesi, SSD takviyesi yapılır. Mühim olan istek..
Yazılım kursuna vs bende gittim; ancak zamanından önce yapılan, yada yanlış zamanda yapılan hatalar yüzünden 1 adım ileriye gidemedim. Eğer bu hayatta başarılı olmak istiyorsan yapmak istediğim şeyi sonuna kadar sürükleyeceksin. Ben bu hayatta herşeyden biraz biraz aldım, biraz biraz deneyim kazandım ama hep yarım kaldı. Buda beni genel anlamda başarılı bir insan yapmadı. Aslında tek bir konuda uzmanlaşabilseydim, şimdi çok daha mutlu olabilirdim..

Sadece yazılımda kalma, 3d max öğren. 3d Modelleme özellikle 3d yazıcıların yaygınlaşması ile birlikte çok önemli bir iş sahası haline gelecek.

ilerledikce ilerlemek istiyorum baslarda c# olabilir , sonrasında php , java , android , ios kafamda hepsi var hocam tek bir dil ile sınırlı kalmıyorum zaten birisinin mantıgını anlayınca diger dillerde onlara benziyor ve daha cabuk algılanıyor

arkadaşlar bilgisayar akşam alınmak üzere rezerve edildi , taraflara hayırlı olsun

saat : 18:03

ilerledikce ilerlemek istiyorum baslarda c# olabilir , sonrasında php , java , android , ios kafamda hepsi var hocam tek bir dil ile sınırlı kalmıyorum zaten birisinin mantıgını anlayınca diger dillerde onlara benziyor ve daha cabuk algılanıyor

Sana tavsiyem c# öğren eğlencelidir.Ve sakın kurslara gitme sana özelden çalışma linki atarım ilk önce o videoları izle temelin sağlam olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri