Ciftlik Bankcilar Buyrun ŞOK

Forumda anasının babasının şirketiymiş gibi savunanlar koruyanlar vardı.Üzülmedim.

Ya gerçekten bizim vatandaşları anlamakta ciddi sıkıntı yaşıyorum, bu saçmalığın patlamayacağına kendilerini nasıl inandırdılar? Mynette Çiftlikbank operasyonlarıyla ilgili haber paylaşıldığında alt haber yorumlarında mynet'i bi fetöcü yapmadıkları kalmıştı yerden yere vurdular koca haber sitesini. Forumlarda desen "pastadan dilimimizi almaya devam ediyoruz, bana birşey olmadı, bana birşey olmaz, bu gemi batmaz" cı kişilikler.. Off off..

Youtube'da çiftlik bank videolarını izleyince acayip bi gülme geliyor. hahaha

İlk kez burda duydum ve araştırmaya koyuldum derken Youtube'de ki tombalak ceo mu nedir onu gördüm bir kahkaha aldı beni :)

Girenlere geçmiş olsun . Ya düşünüyorum kaç bin kişi var kaç bin kişi para yatırıyor . Tamam diyorum gitsinler çiflik kursunlar felan . Süreki para yatıranlar var eyvalalh bu gelen paraları adam ne ara gitsin arazi alsın felan uğraşsın çiftlik kursun ne bilim hayvanaları getirsin bunun bir sürü prosödürü var . O kadar hızlı gelen paraların değerlendirmenin imkanı yok . Bizim insanımız nasıl böyle şeylere inanıyor anlamıyorum gerçekten . Bizim türk halkının kafası tamamen şöyle çalışıyor :
"Ooooo 1 veriyorsun 2 alıyorsun iyiymiş he hiç yoktan iyidir . Başkası soruyor bu nasıl oluyor diye . Ona da ya kardeşim ben paramı aldım alıyorum gerisi benim umrumda değil diyor"
Şöyle bir düşünüp bu paraları adamlar nasıl değerlendirecek diye düşündüğün zaman işin içinden çıkamıyorsun... Bizim insanımıza böyle şeyler müstahak gerçekten ....

facebook sayfası kapanmış :D hadi geçmiş olsun

devlet, bunlar yüzünden bitcoin olayına da müdahele ederse sıkıntı olur.

SPK raporuna göre Çiftlik Bank sistemiyle 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL para toplantı. Yine rapora göre 62 bin 877 kişiye 393.3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan 113.4 milyon liranın ise Kıbrıs'a ve Çitlik Bank CEO’su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı.

Kaynak : Çiftlikbank sahibi Mehmet Aydın kimdir çiftlik bank nedir?

Bilinen 113 milyon. Paraya bak be bu kadar enayi varmıymış ülkede ya :D Sülalesine yeter artık o para adamların.

Bencede müstehak, bakın görürsünüz 1 yıl sonra yada 2020 de 2 yıl sonra bu çiftlik bankın yeni bir versiyonu çıkacak karşımiza ve işin ilginç yani insanlar ciftlikbankı unutup tekrar yatırım yapıcaklar ve sonuç yine aynı olucak, inanılmaz balık hafızalı bır milletiz, hemen unutuyoruz olanları

Son düzenleme:
devlet, bunlar yüzünden bitcoin olayına da müdahele ederse sıkıntı olur.

En büyük sıkıntı bu zaten kimseye anlatamazsın farklı diye .. Direk çekimleri kapatırsa çok kötü olur ... Sonra da bu başlık gibi başlık açarlar biz denedik mi çökecek diye ... birileri yazar millet akıllanmıyor iyi oldu diye... Bu işler böyledir ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri