Çiğ köfte satsam kim alır?

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
20 tl ye büyük firmalar satıyor hocam. kendimi onlarla kıyaslayamam. ama şöyle birşey olabilir bir çok malzemesi organik ve el yapımı olduğu için 15 tl gibi bir rakama satabilirim. şuan daha düşünce aşamasındayım. bir maliyet hesabı da çıkartayım. duruma göre 10-15 tl arası bir rakam olur diye düşünüyorum.

10 tl şaka mısın hocam :D

15 Liradan ver, kargo alıcıya ait. yada 20 liradan ver kargo ücretsiz

10 tl şaka mısın hocam :D

15 Liradan ver, kargo alıcıya ait. yada 20 liradan ver kargo ücretsiz

bende şimdi aynen öyle düşündüm hocam. :) çünkü gerçekten elde zor oluyor. yaptığımız zaman 2-3 gün ellerimden soğan kokusu çıkmıyordu. eğer sizde beğenir ve alırsanız artık ellerim hep soğan kokar. :) tabi işin şakası olacak o kadar.

quiz ödemeleri yapsın tüm stoğunu alırım

İnşallah hocam. yorumun için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 18:01 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. demek ki sizlerden güzel talepler olucak inşallah yakın zamanda çiğ köfte işini faaliyete geçireceğim. hem sizler arkadaş, eş, dost ortamında güzel vakit geçirirsiniz hem de benim için güzel olur.

estağfirullah. yaptığım işi düzenli ve temiz yapmaya özen gösteririm. ileride satışa sunarsam sizde alırsanız görürsünüz muhakkak.

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

evet haklısın hocam bu forumda hakikaten baya bir potansiyel var. balıkesir ilinde satış yapıcam hocam.
yeminle aklımdan geçti keşke balıkesirde olsa diye:) hocam ben sındırgıdayım ilk siparişi vereyim hemen.1 kg.için 10 tl çok az,satış olur hocam sen onu hiç düşünme yeter ki insanlar memnun kalsınlar.

bende şimdi aynen öyle düşündüm hocam. :) çünkü gerçekten elde zor oluyor. yaptığımız zaman 2-3 gün ellerimden soğan kokusu çıkmıyordu. eğer sizde beğenir ve alırsanız artık ellerim hep soğan kokar. :) tabi işin şakası olacak o kadar.

Yoğurmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum hocam :) Bende ev yoğururum cidden zor :) Her türlü kapışırız sizle :cool:

yeminle aklımdan geçti keşke balıkesirde olsa diye:) hocam ben sındırgıdayım ilk siparişi vereyim hemen.1 kg.için 10 tl çok az,satış olur hocam sen onu hiç düşünme yeter ki insanlar memnun kalsınlar.

Bende havrandayim hocam. Bu taraflara ugrarsan beklerim cig kofte ikramim olur.

Yakin bir zamanda siparis almaya baslayacagim hocam insallah ilk sizinkini yaparim

Bende havrandayim hocam. Bu taraflara ugrarsan beklerim cig kofte ikramim olur.

Yakin bir zamanda siparis almaya baslayacagim hocam insallah ilk sizinkini yaparim

foruma yetisemezsin demesi benden uğraşı senden usta :)

Kan damarindan kalbe giderken gönderildi..

Dediğin fiyata olursa eve gönderim olursa ben alırım hocam, hele fiyata 10-15 diyorsan kargoyu alıcı yapsan da alır denerim ben.

20 tl ye büyük firmalar satıyor hocam. kendimi onlarla kıyaslayamam. ama şöyle birşey olabilir bir çok malzemesi organik ve el yapımı olduğu için 15 tl gibi bir rakama satabilirim. şuan daha düşünce aşamasındayım. bir maliyet hesabı da çıkartayım. duruma göre 10-15 tl arası bir rakam olur diye düşünüyorum. dediğiniz gibi de olursa kargo dahil 20 tl olabilir tabiki.

bak üstad şöle yap....

lafta kalmasın mutlaka bi deneme yap....

en azından 10 kg malzeme ayarla bulguru-isotu-sebsezi vbvb bi alalım test edelim vbvb

çifköfte benim için en iyi yapan 1 tatlıses 2 arsemia bide senin çiğ köfteni deneriz hocam bazen diğer yerlerden alıyorum bu markaları bulamadıgım zaman canım istediği zaman hiç tadı lezzeti olmuyor sakız gibi yapıyorlar senin yapacağın el yapımıysa ve 13 yıldır bu işi yapıyorum diyorsunuz inş satmaya basladıgınızda alırız hocam

10 tl ucuz hocam 1 kilo çig köfte kargo dahil 20 tl yap mesela...git yurt içiyle anlaş her kargo tr geneline 5-6 tl....bu şekilde yap alırız deneriz eğer dediğin gibiyse her hafta 1 kilo yolla bana şimdiden...

Hacı abi sen de piyasayı iyi yükseltiyorsun maşallah gerek quiz kanallar olsun gerek başka şeyler olsun. Belki çok kazanıyorsun allah bereket versin daha da artırsın da herkes senin kadar kazanmıyor 3 kilosu 20 liradan giden şeyi kilosunu 20 den sat demen biraz bencillik gibi geldi bana

Hacı abi sen de piyasayı iyi yükseltiyorsun maşallah gerek quiz kanallar olsun gerek başka şeyler olsun. Belki çok kazanıyorsun allah bereket versin daha da artırsın da herkes senin kadar kazanmıyor 3 kilosu 20 liradan giden şeyi kilosunu 20 den sat demen biraz bencillik gibi geldi bana

benım hiç öle niyetim yok kardeş...

ben haftada 3 defa çiğ köfte yiyorum

komegene-kırmızı çig köfte-tatlıses-adıyaman çig köftecisilerinden alıyorum ve hepsinde fiyatı 30 TL yanında lavaşı-sosu felan dahil tabi....arkadaştanda 20 tl ye eve gönder dedim yani ortalama 14 tl felan olsun dedim

sebebimde şudur ki eğer arkadaş deidği gibi kensidi yoğuracaksa (makine felan değil) destekçi olurum - yapsın tuttuğu iş bizde kaliteli çig köfte yiyelim....

ayrıca 3 kg su 20 TL olan çigköfte nelerden yapılıyor bi incele istersen....ne yediğine iyi bak

Ankara ya yollarsan neden olmasın :D

Neden olmasın hocam gönderirim tabi.

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

Makina ilemi yapıyosun hocam yoksa el ilemi lezzetli olursa sürekli alırım :)

El ile yapıyorum hocam satış konusu açtığımda gerek foto gerek video çekip eklerim. Ayrıca önceki mesajlarda belirttiğim gibi bazı malzemeler organik mesela zeytinyağı kendi tarlamızdan. Biber olsun domates olsun v.s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri