Çiğ köfte satsam kim alır?

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Selamün aleyküm arkadaşlar yaklaşık olarak 13 seneden beri çiğ köfte yapıyorum. aklıma internetten satabileceğim geldi. mesela youtube işleri ile uğraşırken kapınız çalındı ve çiğ köfteleriniz geldi hem işinizi yapardınız hemde çiğ köftenizi yerdiniz.

böyle bir teklife kim sıcak bakar veya alır mıydınız?

adresecigkofte.com bunu incele ona benzer bişiler yap derim alırız hijyenik olduğunu sürece

Selamün aleyküm arkadaşlar yaklaşık olarak 13 seneden beri çiğ köfte yapıyorum. aklıma internetten satabileceğim geldi. mesela youtube işleri ile uğraşırken kapınız çalındı ve çiğ köfteleriniz geldi hem işinizi yapardınız hemde çiğ köftenizi yerdiniz.

böyle bir teklife kim sıcak bakar veya alır mıydınız?

seni bekliyozzzzz haberin olaaaa

Bu kadar ilgili gösterdiğiniz için gerçekten teşekkürler. Bende malzeme siparişleri verdim gelmesini bekliyorum gelsin hemen başlıcam.

Valla dostum kendim yapacam dedin...biberi domatesi kendi bahçemziden dedin...kendi elimle yoğrucam dedin yani merakle bekliyorum...acısı yerinde olsun ha ona göre .... :)

1 kg rezervasyon.. el yapımından olsun :)

hijyenik olursa neden almayalım. bir tanıtım videosu çekersin herkez görür karar verir.

Bir denemek isteriz hocam etsiz olacak sanırım..

Komagene fiyat listesi. Bencede biraz daha yüksek fiyata satmalısın. Adamlar bir kilosunu 30 liradan satıyor.

fiyatlar.jpg

bizde salcalik biberleri forum uzerinden mi satsak napsak....saka saka

hayirli satislar hocam arkadaslar bi denesin bizde aliriz

mobilden yazilmistir...

N11 üzerinden satış yapan bir mağaza vardı önce oradan kendinize bir sipariş verip paketleme şeklini vs görmenizi tavsiye ederim. Ben bir kere aldım gerçekten paketlenmesi olsun lavaşların tazeliği olsun hepsini çok beğendim. Dediğim gibi çiğköfte kargo süresinde güzel muhafaza edilip korunmalı yoksa başınız ağrır. Hayırlı satışlar :)

forumda satan vardı hocam hem r10 da hem burda ben almıstım 1 defa çok güzeldi o arkadaş satış yapabbiliyorsa sen neden yapamayasın :)

fiyat uygun olsun :D

N11 üzerinden satış yapan bir mağaza vardı önce oradan kendinize bir sipariş verip paketleme şeklini vs görmenizi tavsiye ederim. Ben bir kere aldım gerçekten paketlenmesi olsun lavaşların tazeliği olsun hepsini çok beğendim. Dediğim gibi çiğköfte kargo süresinde güzel muhafaza edilip korunmalı yoksa başınız ağrır. Hayırlı satışlar :)

Evet hocam aç gözlülük yapmayayım talep varken düz bastı gelişi güzel yap nasıl olursa olsun yerine öncelikle denemeler yapıyorum şöyle yapsam nasıl olur v.s. sonuçta gıda işi şakaya gelmez.

Bende konuyu takipteyim, temiz yaparsan şu makinaların yaptığından sıkıldık

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende konuyu takipteyim, temiz yaparsan şu makinaların yaptığından sıkıldık

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki temiz olucak hocam ondan şüpheniz olmasın. Düz bastı yapıp 1 kere yapacağıma temiz yapıp sürekli yapma düşüncesindeyim.

Arkadaşlarım bir düzeltme yapmak istiyorum annem ile konuştum tarlada domates ve biber var ama salçaları bizim tarladan yapmamış. Ama kendi yapıyo salçaları. Bu düzeltmeyi yapmak istedim çünkü işin içine yalan dolan girsin istemiyorum.

Arkadaşlar aklıma bişey takılıyo şayet satışa başlarsam ürünün kötü veya bozuk olması değil de mesela satışta fatura fiş v.s. gibi şeyler olmayacak olması ne gibi sıkıntı olabilir. Sonuçta evde kendi halimde küçük çaplı bişeyler yapıcam

Bu gibi satislarda gıda sertifikasi sart ayrica büyük oranda satış yaparsanız sıkıntı çıkabilir. Bir şikayet sonunda hem sağlık bakanlığı hem maliye hem de gıda Bakanlığı ile başınız belaya girer.

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri