Çiğ Köfte Yeme Yarışması | Sirke İçme Cezalı

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

JiTeM

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba Arkadaşlar Maviş İle Çiğ Köfte Yeme Yarışması Yaptık Tabi ki Cezalı Cezamızda Sirke İçme :D Biraz İğrenç Oldu Gibi Sizce Nasıl Olmuş Arkadaşlar Fikirlerinizi Düşüncelerinizi Bekliyoruz :)

Oynuyoruz Abisi Kanalımıza Abone Olursanız Çok Sevinirim : https://goo.gl/O3hVYs
ve
Maviş Oyunda Kanalına'da Abone Olursanız Çok Sevinirm :) : https://goo.gl/UhdYn9

https://www.youtube.com/watch?v=-WIqVJ7PLDY

yanlız sen hile yaptın sakine yerken onu güldürüyorsun :D

İlginç Bir Yorum :D Sizce Arkadaş Haklımı Arkadaşlar Ben İlk Defa Böyle Bir Video Attım Nice Youtube Kanalları Var Onlara Bakıyorum Kımse Boyle Yorum Atmıyor Biz Daha Çömeziz Diyemi Oluyor Acaba :D

9ogOW9.png

İlginç Bir Yorum :D Sizce Arkadaş Haklımı Arkadaşlar Ben İlk Defa Böyle Bir Video Attım Nice Youtube Kanalları Var Onlara Bakıyorum Kımse Boyle Yorum Atmıyor Biz Daha Çömeziz Diyemi Oluyor Acaba :D

9ogOW9.png

hocam sen kafana takma. Bana çok saçma geldi yazdığı mesaj sonuçta sen israf etmiyorsun, çöpe atmıyorsun .

sil gitsin o tür saçma sapan yorumları

video iyi güzel ama lütfen kimse yanlış anlamasın kamerayı biraz uzak tutman midesi hassas insanlar için daha iyi olacaktır çok yakın olmuş kamera

Başarılar

Güzel video olmuş :D
Video çekerken biraz kameradan uzak durun yani geniş bir görüntü olsun bu şekilde daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz

Kardeşim güzel ilerliyosunuz ama bu tarz videolarda video montaj iyi olur mesela yediğin bölümlerde vs konusma olamayan kısımlarda hafif hızlandırarak arka fon müziği ekleyerek yapabilirsen daha çok beğenilir . birde tavsiyem kanal şuan büyüme aşamasında öyle videolar çekmelisinki izleyen kişi paylaşmak istesin çektiğin videonun konusuyla ilgili olan kişi onu paylaşmak ister :D oyüzden abone sayısı 10 bin 20 bin olunca böyle kendi aranızda eğlenceli olan videolar çekerseniz daha iyi olur :D

Videoyu uzun tutmak için bence uğraşma.2dk yemeniz 1dk intro 1dk outro olsa max 5dk olması lazım 12dk ya yakın sürmüş.
Kamera uzaktan olursa daha hoş olacaktı.basarilar dilerim.

mobil mesaj

aralarda kırpmalar yapılarak daha iyi bir video çıkarabilirdiniz 3-5dk civarında. yinede eğlenceli olmuş benden bir like gelir :)

Reklama ihtiyacınız var abi çok fena büyüyceksiniz benden söylemesi :)

edit: bence de videoları çok fazla uzun tutma :)

hocam sen kafana takma. Bana çok saçma geldi yazdığı mesaj sonuçta sen israf etmiyorsun, çöpe atmıyorsun .

Yani Hocam İşte :D Hele Sen Bak Şu Videonun Altında ki Yorumları Oku İsyan Edersin :D

https://www.youtube.com/watch?v=aDwTR522XQ8

sil gitsin o tür saçma sapan yorumları

Efendilikle Güzelce Yorumlamaya Çalısıyorum Hocam 2 3 Kere Daha Olunca Oyle Yapıcam Zaten :)

video iyi güzel ama lütfen kimse yanlış anlamasın kamerayı biraz uzak tutman midesi hassas insanlar için daha iyi olacaktır çok yakın olmuş kamera

Başarılar

Haklısın Hocam Iste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :) TeşekkürEderim

Güzel video olmuş :D
Video çekerken biraz kameradan uzak durun yani geniş bir görüntü olsun bu şekilde daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz

Haklısın Hocam :) Iste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :)

Kardeşim güzel ilerliyosunuz ama bu tarz videolarda video montaj iyi olur mesela yediğin bölümlerde vs konusma olamayan kısımlarda hafif hızlandırarak arka fon müziği ekleyerek yapabilirsen daha çok beğenilir . birde tavsiyem kanal şuan büyüme aşamasında öyle videolar çekmelisinki izleyen kişi paylaşmak istesin çektiğin videonun konusuyla ilgili olan kişi onu paylaşmak ister :D oyüzden abone sayısı 10 bin 20 bin olunca böyle kendi aranızda eğlenceli olan videolar çekerseniz daha iyi olur :D

Eyvallah Knka Güzel Yorumun İçin :D İşte Benim Aklıma Gelmiyor Öyle Videolar Yarışmalar Cezalar Felan Fikrin Varsa Veya Fikri Olan Varsa Yardım Ederse Çok Seviniriz Gerçekden :)

Videoyu uzun tutmak için bence uğraşma.2dk yemeniz 1dk intro 1dk outro olsa max 5dk olması lazım 12dk ya yakın sürmüş.
Kamera uzaktan olursa daha hoş olacaktı.basarilar dilerim.

mobil mesaj

Hocam Valla Videoyu Uzun Tutmaya Calışmıyoruz Olan Bu :D ıste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :)

aralarda kırpmalar yapılarak daha iyi bir video çıkarabilirdiniz 3-5dk civarında. yinede eğlenceli olmuş benden bir like gelir :)

Eyvallah Hocam İnşALLAH Zamanla Geliştricem Kendime O Tip Montajlar Vs Yapıcam :)

Yani Hocam İşte :D Hele Sen Bak Şu Videonun Altında ki Yorumları Oku İsyan Edersin :D

https://www.youtube.com/watch?v=aDwTR522XQ8

Efendilikle Güzelce Yorumlamaya Çalısıyorum Hocam 2 3 Kere Daha Olunca Oyle Yapıcam Zaten :)

Haklısın Hocam Iste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :) TeşekkürEderim

Haklısın Hocam :) Iste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :)

Eyvallah Knka Güzel Yorumun İçin :D İşte Benim Aklıma Gelmiyor Öyle Videolar Yarışmalar Cezalar Felan Fikrin Varsa Veya Fikri Olan Varsa Yardım Ederse Çok Seviniriz Gerçekden :)

Hocam Valla Videoyu Uzun Tutmaya Calışmıyoruz Olan Bu :D ıste Soyle Sorun Var Kamera Hemen Onumuzde Onun Arkasında Softbox'lar Var Masanın Ustunde Daha Uzak Tutamıyoruz İşte Birde Hem Biz Hemde Çiğ Köfteler Kadraja Girsin Diye Anca Böyle Oldu Softboxlara Ayak Yapım Ozaman Daha Kaliteli Videolar Gelicek İnşALLAH :)

Eyvallah Hocam İnşALLAH Zamanla Geliştricem Kendime O Tip Montajlar Vs Yapıcam :)

hocam okudum sanki hepsi koreli :D

Afiyet olsun da, korkuyorum sakine birgün yemekten çatlıcak zavallım :D

Reklama ihtiyacınız var abi çok fena büyüyceksiniz benden söylemesi :)

edit: bence de videoları çok fazla uzun tutma :)

Aynen Hocam Reklam Yapmak Istıyorum'da Suanlık Bir Butcem Olmadıgı Icın Yapamıyorum Ne Yazııkı İnşALLAH Hocam İnşALLAH Dediğiniz Gibi Büyürüz :) He Bıraz Kısaltmayı Dusunuyorum'da İşte :D Pek Olmuyor Oyunlar Uzun Suruyor Ondan :D

hocam okudum sanki hepsi koreli :D

Valla Ya Herkes Koreyı Savunuyor Sankı Kotu Bırsey Dedı Kız Sanırsın Hepsı Herseyı Yıgıyor Yemek Ayırt Etmıyor :D

Afiyet olsun da, korkuyorum sakine birgün yemekten çatlıcak zavallım :D

hahahhahahaha :D Evdekinlere Soyledım Yıkıldılar Hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri