Çiğköfte İşi Tutarmı Herkes Yapsın yorumunu

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar

biliyorsunuz son yıllarda 3,4 senedir çiğköfte bir hayli popüler oldu.Yani ben 3,4 sene öncesine kadar hayatımda çiğköfte yememiştim sanırsam karadenizli ve istanbulbüyüme olduğum için.Bu çiğköfte firmaları franchise vermeye başladı her yerde açıldı ve ben şahsen firma fark etmiyor hepsinin güzel geliyor bana:D:D hakkaten çok seviyorum.

Şimdi 5,10 bin tl ye dükkanı anahtar teslim veriyoerlar ve bir dükkan açmak istiyorum.

Sizce açmalımıyım,bu işin artı ve eksileri neler olur,nerde açmamılıyım ve en önemlisi sizce bu kadar şube varken hala açsak tutar mı ??

yerine göre degişir heralde.mesela adanadaydım ben daha önce,acayip satış yapıyorlardı.ama şimdi memlekete döndüm,burda yemek isteyende evinde kendi yapıyor çünkü burda çok daha kalitelisini,güzelini evde yapabiliyor halk.mesela babam evde yapalım istiyorsan diyor ama ben netten sipariş ediyorum.evde babamla ben varım şuan başka kimse yok.2 kişi içinde ugraşılmaz diye netten alıyorum.buradada var çig köfte satan 2-3 yer,2 hafta kadar önce birisi kapadı digerlerininde sürekli önünden geçiyorum ve pek iş yaptıkları yok.bu arada,laf aramızda bende r10daki çigköfteci arkadaştan aldıgım çifköfteyi yemeye hazırlanıyorum şuan :D konu tam üzerine denk geldi...uygun bi ortamda güzel iş yapar hocam.

Yerine bağlı hocam. İzmir bucadayım ben ara mahalledeyim 3 tane çiğ köfteci neredeyse yanyana hepsi süper iş yapıyor. Para olsa 4. Dükkannıda ben açcam ama az uzağa :)

Tapatalk ile gönderildi.

Universiteye yakın yerlerde universite yurtları civarında, öğrencinin bol olduğu yerlerde açmanı tavsiye ederim, bende askerden öncesine kadar bilmezdim, nar ekşisi bol olsun, yaz kış farketmez hele akşam saat 10 dan sonra açık dükkan yoktur pek gece 12 ye kadar açık kalsın asıl siparişler 10 dan sonra geliyor insana acıkma basıyor evde yemekde kalmıyor o saate e ne yiceksin çevrende açlığını bastırmak için ve geç saat olmasıyla yemek yiyemezsin ne var çiğ köfte lavaş arasına bol ekşili, ayranıda yanında verirsin ayrandanda kazanırsın, en çok siparişlerden kazanıcaksın zaten, yapılacak iş bence tutar ama dediğim gibi üniversite öğrencisinin bol olduğu ve yurt gibi yerlere yakın olsun, isimde yaptınmı çok güzel iş yaparsın, maliyeti ucuz karı yüksek bir iş, hayırlı olsun şimdiden.. :)

Not: Ayrıyeten bayilik eğer sana bir + sağlicaksa başkasının bayisi olarak başla ben olsam kendi markamı kendim yaratırdım, içime sinmezdi başkasının bayisi olmak, birde internet sitesi açardım ve yemeksepeti.com ada üye olurdum, o civarın markası olurdum, bellimi olur kazancına kazanç katar belki sen bayilik vermeye başlarsın bu işlerde isim önemli kendi ismini oluştur..

Son düzenleme:
Oturduğum semtte cadde üzeri üç çiğ köfte bayiliği var. Bir de pastane kendi yapıp satıyor dört. Hepsi sinek avlıyor diyebilirim. Ama bir ay önce adamın biri geldi Oses bayiliği açtı. Dekor muhteşem, hijyen had safhada ve en önemlisi ürün kalitesi, çeşitliliği. Şu an adam kıç kadar dükkana ikinci elemanı aldı, evlere paket servise başladı. Çünkü ürünleri günlük ve taze getirtiyor. Günlük dört ayrı tatlı çeşidi bulunuyor. İçli köfte, midye dolma filan bir çok çeşit var. Yani işini iyi yapan her zaman kazanır. Ben bu kanaatteyim.

valla ben artık bıraktım komagene fln bi tane eleman var r10 da ohh kebap gibi valla ucuz bide uff canım çektii :D

İyi yap yakınlarda öğrenci yurdu olsun reklamla falan satarsın gecenin 12 sinde az getirtmedik yurda .)

valla ben artık bıraktım komagene fln bi tane eleman var r10 da ohh kebap gibi valla ucuz bide uff canım çektii :D

R10 daki kiloluk gönderiyor heralde onun saklanması sorun olmuyormu hocam. Almayı düşünüyorum ama tekim fazla gelir bana. Nasıl saklıyosunuz?

Tapatalk ile gönderildi.

R10 daki kiloluk gönderiyor heralde onun saklanması sorun olmuyormu hocam. Almayı düşünüyorum ama tekim fazla gelir bana. Nasıl saklıyosunuz?

Tapatalk ile gönderildi.

Hocam zaten donmuş halde at buzluğa istediğin zaman çıkar ye hiçbişey olmaz

Aynen hocam sizide görüyom sürekli götirüyonuz çig köfteleri :D pazartesi gelsinde alacam bnde :)

son 1kg ligi dün akşam açtım,yarısını yedim.bugünde diger yarısını yiycem.hafta içi bende bi sipariş geçmeyi düşünüyorum tekrar :) fiyat uygun,tadı güzel,hazır yemek.haliyle dedigin gibi sürekli götürüyoruz çig köfteleri :p

Valla Ankara için konuşayım belli başlı satan 1-2 yer var. 40 km uzaktaki adam bile gelir ordan yer. Onun dışında mahalle aralarına falan açılan, meşhur bilmemne cigkoftecisi falan en fazla 6 ay içinde batar, kapatır dükkanı.

Genel olarak herkes mahalle arasına açma diyor.Merkezi bir yer yada üniv ve yurtun aynı yerde olduğu bir muitte aç diyor.Genel kanı bu sanırım.Başka fikri olan varsa belirtebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri