Cihan Haber Ajansından telif yedim

Davacı:Cihan News Agency yazıyor yüklediğim video fetullah gülenin şu anlarda patlayan videosunun efektli hali ve yüklediğimden sonra bu haber ajansı telif yollamış ne alakaysa artık kanallarınada baktım aynı video yok anlamadım gitti. ne yapmalıyım sizce? daha önce buradan telif yiyip kaldıranınız oldu mu?

Bende Fettulah gülenin tayyibe bedduasnı atmıstım bende yedim ve ardından kanallarım para kazanma dvre dısı kaldı aynı kişi telif attı belki aynı videodur :)

ALLAH razı olsun... peki sen bir şey olmadı diyorsun kaç günlük bir mevzu bu ... çünkü 12 gün içinde belli oluyormuş!

sizdende allah razı olsun benim geri bıldırım gonderdığım şirket bunlar gıbı değildi türkiyenın en büyük holdınglerınden bırın şirketine geri bıldırım gonderdım adamların vıdeosu olduğu halde onlar benı mahkemeye vermedı bu yeni adını duydumuz cihan haber aajansımı verecek yüreğini ferah tut en fazla kanalın gıder

Bende senin gibi bildirimde bulunmustum telif gercekmıs sonra örendım korktum mahkemelık falan olurum dıye Forumdan tecrubelı bilgili arkadaşlara mail attım onlar bişe olmaz dedıler dedikleri gibi bişey olmadı En fazla kanalın kapanır

Sonucu bildirirsen sevinirim. Bir video için mahkemeyle kimse uğraşmaz. Onu korkutmak için söylüyorlar.

Sonucu bildirirsen sevinirim. Bir video için mahkemeyle kimse uğraşmaz. Onu korkutmak için söylüyorlar.

değerli kardesim tabı sonucunu bıldıreyım üzerinden 5 ay gectı bişey olmadı yalnız ben o zamanlar yeni idim bu yt işinde mahkemeye verılırım dıye çok korktum korkumdan kanalı komple sıldım başka bişe olmadı

sizdende allah razı olsun benim geri bıldırım gonderdığım şirket bunlar gıbı değildi türkiyenın en büyük holdınglerınden bırın şirketine geri bıldırım gonderdım adamların vıdeosu olduğu halde onlar benı mahkemeye vermedı bu yeni adını duydumuz cihan haber aajansımı verecek yüreğini ferah tut en fazla kanalın gıder

çok teşekkurler... mesele şudur beyler o videonun YORUMLARI AÇIK olanlar bu telifi yiyor... youtube de videosu olup yorum yapılan videolar var derseniz cevabım şudur; onlar kesin onların bildiği kişilerdir... bİrde videonuz eğer çok hakaret taşıyorsa, o tür alanlarda paylaştıysanızda bu sonuçla karşılaşmış olabilirsiniz. Yapacak bi şey yok... en iyisi boşverip mahkkemelik falan olmamaya dikkat etmek lazım.

Bu denyolara ben karşı bildirimde bulundum.

İnceldiği yerden kopsun...

ben bir videoya 2.defa geri bildirm gönderiyorum son gelen cevap:
Sayın--------, Karşı bildirim sürecimizi yanlış kullandığınızdan endişeleniyor ve bu yüzden bu talebi değerlendirmeye alamıyoruz.
Karşı bildirimde bulunmanın, davacı tarafından aleyhinize bir telif hakkı ihlali davası açılmasına neden olabileceğine lütfen dikkat edin.
Videonuzun yanlışlıkla ihlal edici bulunduğundan eminseniz ve iddianızı mahkemede savunmaya gönüllüyseniz karşı bildiriminizi yeniden gönderebilirsiniz.
Emin değilseniz ya da telif hakkıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen önce YouTube Telif Hakkı Merkezini ziyaret edin. Ayrıca, videonuzun, başkasının telif hakkını ihlal edip etmediğini belirlemek için hukuk danışmanınızın görüşünü almak da isteyebilirsiniz.

@drall
Bir video için kimse mahkemeyle uğraşmaz. Buna inanasım hiç gelmiyor. En fazla kanalı kapatırlar onda alıştık zaten.

Arkadaşlar videoları silin cemaatin alay edilen videolarına tümüne nerdeyse Samanyolu ve Malum Bildiğniz ajansları harekete geçti.
Milliyet Gazetesinin Bugünkü Haberini Okuyup vazgeçersiniz umarım :)

Fethullah Gülen’in, yolsuzluk soruşturmasının ardından beddua ettiği sohbetle ilgili hazırlanan esprili videolar internetten kaldırılacak.

Haber Detayı: Bedduayla dalga geçen videolar siliniyor - Milliyet Haber

Arkadaşlar konuyu hortlattım ama kusura bakmayın Cihan News Agency tarafından telif geldi bana Youtube dan baktım 9 aboneli aynı adda bir kanal var sizce gerçekmi dir?
Geri bildirim yapayim mi ?
Not:Video Feytullah Gülen videosu değildir ?

Son düzenleme:
Cihan'ı bilmiyorum ama Samanyolu TV'den telif geliyor. Herkul.org adına yolladıkları için gerçek telif olduğunu düşünüyorum.

Çok izlenim almış F .gülen ile dalga geçilen bir videonun açılamasında aynen şöyle yazıyor;

Cihan Haber Ajansı videoyu telif haklarını bahane ederek kaldırtmaya çalıştı.Bütün kişisel bilgilerimi youtube`a ve CHA`ya vererek videoyu tekrar yayına sokmayı başardım.Başıma bir iş gelirse tek sorumlusu CHA dır.

:D:D:D

geçen hafta da benm başıma geldi aynı olay 2 telif yedim içinde sadece bi sahne fetullah gülen var diye. Hemde uzun vine videosuydu adam hususi komple videoyu izleyip feto için telif atmış

http://i.hizliresim.com/gkX6WQ.png

Bu sabah telif incelendi sanırsam gerçek kabul edeceğim
AywDNSa8h0qLAAAAAElFTkSuQmCC

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri