Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube aboneye,beğenilere,yorumlara videoyla ilgili ne varsa hepsine toplu olarak bakar.yeni kanal olması önemli değildir.yt için önemli olan kanal ne kadar ilgi çekmiş ve beğenilmiş olmasıdır.
geçen bahsettim bir daha bahsedeyim.geçen açtığım sıfır kanal çok zor bir kategoride günlük 200k izlenim ,2k abone almıştır.buna bağlı olarak da yorumlar beğeniler havada uçuşmuştu.film izler gibi yorumları okuyup gelen abonelerin bildirim msj larına bakıyordum.youtube ilk sayfaya da taşımıştı.
son dipnotumda;partner kanal olması indexlerde çok çok farkediyor.
senin iş neye benzemiş biliyomsun , göster kızım ama elletmegit kumda oyna kardeşim şaka gibisin
![]()
ilk sayfaya çıkmak istiyen yok hocam sadece beklenen izlenme olmuyor bazı videolarda![]()
sen git kumda oyna lan artist. Sana mı soracam ne yazacağımı? basit bir işlem olduğunu belirttim sadece.
Bu arada partnerle falan alakası yok.
Öncelikle rakip kanallarınız ne yapıyor ne ediyor her şeyi bi araştırın..Sandığınız kadar zor değil. Aylardır uğraşıyoruz bu yöntemle gelmiş hiç bir şeyden anlamayan artisttin teki hava yapıyor.
---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------
Zaten ilk sayfaya çıkmanında yolu izlenmeden geçiyoryoksa durduğu yerde kim izleyecek videoyu
![]()
İzlediğim kanallarda genelde açıklama bölümünde bol bol etiket var hocam aynı şekli bende uyguladım aslında.
birincisi başlık saçma
ikincisi içerikler saçmanın ötesi.
bu gidişle çok ciddi uygulama yapacağız forumda haberiniz olsun.
her konuda millet birbirine sarıyor, her baslık sacma sapan. bıraz daha dıkkat.
dingonun ahırı degıl burası. sosyal bir ortam.
Bu son uyarımdır.!
![]()
olayın partner knalla alakası yok arkadaşlar işi bilen her türlü izlettirir.
partnerde çok farkediyo ama hocam
yok çok video değil mesala bir vine takip ettiğim site var yabancı site ordan adsense atınca çook azizlenim ama partnere atayım onu uwwww yanibu benim vurkaç kanalım tek videoluk kanallar yapıyorum yani partner olsa da pek birşey farketmeyecek ama çok videonuz varsa partner iyidir. Çünkü partner kanallarda bir videonuz izlenirken soldaki videolar sizin kanalınızdan seçiliyor.
bu nasıl iniş çıkış hocam böylebi düzen oturtamamışsın
yok çok video değil mesala bir vine takip ettiğim site var yabancı site ordan adsense atınca çook azizlenim ama partnere atayım onu uwwww yanivurkaç da maşallah yaniş
![]()
adsensemde 99 lira vardı onu 200 yapıp ödeme alacaktım ama 200 ü geçti tek videoluk kanallar yapıyorum ihtar gelince görüntülenme sıfıra iniyor .)
Ben genelde güncel çalıştığım içinde sıkıntı olmamış olabilir .)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.