Çıldıracağımm!

Biz bu işe yıllarımızı verdik :D iyi izlenmenin sırrı güncel konularda index hızından geçer aynı anda attınız ama onunki önce indelenmiştir.

kim ne derse desin öyle şeylerde legal bir şey yok ortada ondada var bir bit yeniği.

youtube aboneye,beğenilere,yorumlara videoyla ilgili ne varsa hepsine toplu olarak bakar.yeni kanal olması önemli değildir.yt için önemli olan kanal ne kadar ilgi çekmiş ve beğenilmiş olmasıdır.

geçen bahsettim bir daha bahsedeyim.geçen açtığım sıfır kanal çok zor bir kategoride günlük 200k izlenim ,2k abone almıştır.buna bağlı olarak da yorumlar beğeniler havada uçuşmuştu.film izler gibi yorumları okuyup gelen abonelerin bildirim msj larına bakıyordum.youtube ilk sayfaya da taşımıştı.

son dipnotumda;partner kanal olması indexlerde çok çok farkediyor.

youtube aboneye,beğenilere,yorumlara videoyla ilgili ne varsa hepsine toplu olarak bakar.yeni kanal olması önemli değildir.yt için önemli olan kanal ne kadar ilgi çekmiş ve beğenilmiş olmasıdır.

geçen bahsettim bir daha bahsedeyim.geçen açtığım sıfır kanal çok zor bir kategoride günlük 200k izlenim ,2k abone almıştır.buna bağlı olarak da yorumlar beğeniler havada uçuşmuştu.film izler gibi yorumları okuyup gelen abonelerin bildirim msj larına bakıyordum.youtube ilk sayfaya da taşımıştı.

son dipnotumda;partner kanal olması indexlerde çok çok farkediyor.

aynen partner çook farklı oluyo. aynı videoları adsense atıyorum sabaha izlenim yok partnere atıyorum 200 300 oluyor

senin iş neye benzemiş biliyomsun , göster kızım ama elletme :D git kumda oyna kardeşim şaka gibisin :D

sen git kumda oyna lan artist. Sana mı soracam ne yazacağımı? basit bir işlem olduğunu belirttim sadece.

Bu arada partnerle falan alakası yok.

Öncelikle rakip kanallarınız ne yapıyor ne ediyor her şeyi bi araştırın..Sandığınız kadar zor değil. Aylardır uğraşıyoruz bu yöntemle gelmiş hiç bir şeyden anlamayan artisttin teki hava yapıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

ilk sayfaya çıkmak istiyen yok hocam sadece beklenen izlenme olmuyor bazı videolarda :D

Zaten ilk sayfaya çıkmanında yolu izlenmeden geçiyor :D yoksa durduğu yerde kim izleyecek videoyu :D

Son düzenleme:
Eskiden dizi paylaşırken 3-5 kişi atıyorduk ilk sıraya oturuyordum genelde videoları attıktan sonra başlıkla pingleme yapıyordum sonra 2-3 blogta yine açıklama kısmına keyword gelicek şekilde paylaşıyordum videoyu sonrada birkaç beğeni ve paylasım yapıp akışına bırakıyordum üst sıralarda çıkmak için etkili oluyorud

birincisi başlık saçma
ikincisi içerikler saçmanın ötesi.
bu gidişle çok ciddi uygulama yapacağız forumda haberiniz olsun.
her konuda millet birbirine sarıyor, her baslık sacma sapan. bıraz daha dıkkat.
dingonun ahırı degıl burası. sosyal bir ortam.
Bu son uyarımdır.!

sen git kumda oyna lan artist. Sana mı soracam ne yazacağımı? basit bir işlem olduğunu belirttim sadece.

Bu arada partnerle falan alakası yok.

Öncelikle rakip kanallarınız ne yapıyor ne ediyor her şeyi bi araştırın..Sandığınız kadar zor değil. Aylardır uğraşıyoruz bu yöntemle gelmiş hiç bir şeyden anlamayan artisttin teki hava yapıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

Zaten ilk sayfaya çıkmanında yolu izlenmeden geçiyor :D yoksa durduğu yerde kim izleyecek videoyu :D

İzlediğim kanallarda genelde açıklama bölümünde bol bol etiket var hocam aynı şekli bende uyguladım aslında.

birincisi başlık saçma
ikincisi içerikler saçmanın ötesi.
bu gidişle çok ciddi uygulama yapacağız forumda haberiniz olsun.
her konuda millet birbirine sarıyor, her baslık sacma sapan. bıraz daha dıkkat.
dingonun ahırı degıl burası. sosyal bir ortam.
Bu son uyarımdır.!

Bence benlik bir sorun yok" ama isterseniz silin veya kilitleyin siz bilirsiniz.

10357118_756912957687943_365128239271992146_n.jpg

olayın partner knalla alakası yok arkadaşlar işi bilen her türlü izlettirir.

ekleme. rakamları toplayıp 2m bulamayan arkadaşlar bende yalan olmaz :) istatistikler aylık bakarken çektim resmi bütün günler gözükmediği için 2m bulamazsınız.

Son düzenleme:
partnerde çok farkediyo ama hocam

bu benim vurkaç kanalım tek videoluk kanallar yapıyorum yani partner olsa da pek birşey farketmeyecek ama çok videonuz varsa partner iyidir. Çünkü partner kanallarda bir videonuz izlenirken sağdaki videolar sizin kanalınızdan seçiliyor.

bu benim vurkaç kanalım tek videoluk kanallar yapıyorum yani partner olsa da pek birşey farketmeyecek ama çok videonuz varsa partner iyidir. Çünkü partner kanallarda bir videonuz izlenirken soldaki videolar sizin kanalınızdan seçiliyor.
yok çok video değil mesala bir vine takip ettiğim site var yabancı site ordan adsense atınca çook azizlenim ama partnere atayım onu uwwww yani :D vurkaç da maşallah yaniş :D

bu nasıl iniş çıkış hocam böyle :) bi düzen oturtamamışsın

adsensemde 99 lira vardı onu 200 yapıp ödeme alacaktım ama 200 ü geçti tek videoluk kanallar yapıyorum ihtar gelince görüntülenme sıfıra iniyor .)

yok çok video değil mesala bir vine takip ettiğim site var yabancı site ordan adsense atınca çook azizlenim ama partnere atayım onu uwwww yani :D vurkaç da maşallah yaniş :D

Ben genelde güncel çalıştığım içinde sıkıntı olmamış olabilir .)

Son düzenleme:
301i çöp ettiniz sıra bu yönteme geldi :/ ama bu son bahsettiğiniz yöntem gerçekten de son açık olabilir.
Allah rızası için Burada Paylaşmayın. Çözmek isteyende burada çözüm aramasın. azcık araştırın bireysel olarak öğrenin kimseye söylemeyin.

Sırrını söyleme dostuna dostun söyler dostuna flag çakar kanallarına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri