Cildirma Noktasina Kadar Geldim.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] hocam ne yaparsan yap bi kenardanda dailymotion Kanal yükle emin ol o para kazananlar dedinya nasıl kazanıyorlar o kişilerinde bi fikirleri yoktu Atacan video sonra bir başka kanala
DailyMotion Kanal takip ten ara ara bakarsın bir yerdende yt devam edersin

Spam konusunda çok şey bildiğimi sanıyordum.Yt bana hiçbir şey bilmediğimi gösterdi.

Ekmek gerçekten aslanın midesinde artık. Spam bitmez ama her bir güncellemede işin boyutu rengi daha da değişir artık.

Çoğumuz umutlarını buradan kazanacağı paraya bağlıyor. Bir çoğumuzun borcu harcı var. O yüzden Allah yardımcımız olsun.

Benden size tavsiye hocam, eski alışkanlıklarınıza son verin, ısrarla yt işini eski usul devam ettirmek yerine sadece kendinize özel olacak yöntemi bulun...

Forumda bilgi paylaşımı bitti, sebebi çok açık.
Artık bilgi paylaşımları çoğunlukla skype üzerinden yapılıyor.
Sizde bilgi paylaşımı için skype ta bir grup oluşturun yada bir gruba dahil olun.
Sonra sadece kendinize özel olacak yöntemi geliştirin...

Burada ne paylaşılsa artık haftası geçmeden fixleniyor

Son düzenleme:
Yayın olsa da herkes konuşup derdini anlatsa beyin fırtınası yapsa

size son 2 haftada kapattırdığım kanalları gönderip kazançları göstersem aklınızı yitirirdiniz.adsenseyi ayarlıyorum,günde 1000 tl kazanç gelmeye başlıyor 2 gün sonra kanallar patlıyor.elde kanal kalmadı vallahi.allah hepimize sabır versin.

son dönemde filtreli geçişler içinde bi güncelleme yaptılar sanırım yedek aldığım videoların nerdese hepsi görsel eşleşene takılıyor bide bu çıktı başımıza

şu youtubenin attığı topluluk sistemini nasıl cozebiliriz mesele bu arkadaşlar. [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] hocam fikrin var mı? [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] babuş bugunlerin ustesinden hepberaber geleceğiz inşallah. ümitsizliğe kapilmayalim. Şuan hepimiz çok kötü durumdayiz evet ama kendimce sürekli denemeler yapmaya devam etsemde şu videolari attiktan 3 4 saat sonra gelen topluluktan kapanma sebebini cozemiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

size son 2 haftada kapattırdığım kanalları gönderip kazançları göstersem aklınızı yitirirdiniz.adsenseyi ayarlıyorum,günde 1000 tl kazanç gelmeye başlıyor 2 gün sonra kanallar patlıyor.elde kanal kalmadı vallahi.allah hepimize sabır versin.

bu şekilde patlayıp kapanan kanallarınız adsensenize zarar vermiyor mu, {Cevap verirseniz sevinirim}

veriyor tabi.kesinti çok olacak.4-5 kez ard ardına kapanınca para kazanma da gidiyor.şimdi boş bıraktım,zaten elde kanalda kalmadı.
hocam topluluk yiyor mu kanallariniz, yeme sıklığınız ne? bizim kanallar topluluk yüzünden ayakta durmuyor oneriniz var mi

hocam topluluk yiyor mu kanallariniz, yeme sıklığınız ne? bizim kanallar topluluk yüzünden ayakta durmuyor oneriniz var mi

Rekorum 3 gün.bulursanız bana da şöyleyin beraber kafa yoralım.

şu youtubenin attığı topluluk sistemini nasıl cozebiliriz mesele bu arkadaşlar. @hedefyoutube hocam fikrin var mı? @HunterLord babuş bugunlerin ustesinden hepberaber geleceğiz inşallah. ümitsizliğe kapilmayalim. Şuan hepimiz çok kötü durumdayiz evet ama kendimce sürekli denemeler yapmaya devam etsemde şu videolari attiktan 3 4 saat sonra gelen topluluktan kapanma sebebini cozemiyorum.

Toluluktan kastınız son zamanlardaki uygunsuz içerik sonucu gelen kapanma vakası ise bu sorunu şurda çözdük:
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...i-uygunsuz-icerik-tek-konu-cozum-merkezi.html @HunterLord

@HunterLord
Pm attım

bende 2-3 aydır hiç uğraşmıyorum, quizde tek tük kalmış bişeyler her ay ordan gelen parayla idare ediyorum. fırtına dinince zaten haberi yayılıro zaman başlarım kasmaya gerek yok

bende ağustosta bir tatile ayrıldım hala tatil modundayım neye el atsam kuruyor arkadaş. Dailymotion denedim oda şaka gibi video zaten sınırlı yükleniyor ertesi gün pat video silindi. Tamam kanal kapanmıyor ama videolarda sağlam kalmıyor.

Youtubeden önce websiteleriyle ilgileniyordum bu boşlukta onları adam edeyim bari diyorum bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri