Çılgın Tavuklar ile para kazanma

Dragon84

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar çoğunuz çılgın tavukları duymuştur bende refimden üye olan ve aktif olan arkadaşlara 1 haftada bir çekiliş ile bir kişiye 5500 akçe vereceğim
Refli link : https://www.cilgintavuklar.com/kaydol.php?ref=27357
Refsiz link: Çılgın Tavuklar

REF İLE ÜYE OLAN ARKADAŞLAR KONU ALTINA YTPARA NİCK VE OYUN NİCKİNİ YAZARLARSA sevinirim

Son düzenleme:
Forumdaki 1 Milyonuncu çılgın tavuk para kazanma konusunu açtığınız için 1 Aylık Silver üyelik kazandınız.
:D

dostum sana göre boş olabilir 120 tl yatırım ile 1.5 hafta sonra yani şuanda günde 5.40 tl kazanıyorum sorun yok
5,40 kazanıyosnu günlük ama 5,40 ödeme puanı konmuyoki günlük.

70+k üretimli hesap satayım 150 tl ye isteyen varsa.

5,40 kazanıyosnu günlük ama 5,40 ödeme puanı konmuyoki günlük.

70+k üretimli hesap satayım 150 tl ye isteyen varsa.

face ve forumdan saatlerini takip edersen stokları kaçırmazsın dostum ? onlarıda adamlar hazır mı versin birazcık takip edin

face ve forumdan saatlerini takip edersen stokları kaçırmazsın dostum ? onlarıda adamlar hazır mı versin birazcık takip edin

500 ödeme puanı kaç dakika içinde tükendi bugün farketmişsindir.. Neyse 2 kuruş için insanları çok yüksek şeyler vaad etmeyin.. Günlük 5 tl kazanıyorum demişsiniz ne yazıkki o kadar ödeme puanı bulunmuyo bunu sizde biliyosunuz...

Bu tür konulara izin verilmesin artık,
Bıkmadınız kardeşim insanların üzerinden para kazanmaktan. Kaçıncı kez bu konu açılıyor kaçıncı kez insanlar tepki gösteriyor.

Bu tür konulara izin verilmesin artık,
Bıkmadınız kardeşim insanların üzerinden para kazanmaktan. Kaçıncı kez bu konu açılıyor kaçıncı kez insanlar tepki gösteriyor.

? dostum hayırdır biz kime ne vaad ediyoruz sadece reften üye olanlara haftalık çekiliş yapıp akçe dağıtıcam sorunun varsa girmezsin konuya

500 ödeme puanı kaç dakika içinde tükendi bugün farketmişsindir.. Neyse 2 kuruş için insanları çok yüksek şeyler vaad etmeyin.. Günlük 5 tl kazanıyorum demişsiniz ne yazıkki o kadar ödeme puanı bulunmuyo bunu sizde biliyosunuz...

bugün sadece 26 tl ödeme puanı aldım ? Biz kimseye birşey vaad etmiyoruz sadece çekiliş yapacağım akçe dağıtıcam haftada 5.500 akçe konuyada zorla sokmadım sizi

? dostum hayırdır biz kime ne vaad ediyoruz sadece reften üye olanlara haftalık çekiliş yapıp akçe dağıtıcam sorunun varsa girmezsin konuya

Bu konu daha önce yasaklandı. Şu an nasıl kapatılmadı onu da anlamıyorum. 3 kuruş ref kazancı için insanları sürüklemeyin şöyle işlere

Bu konu daha önce yasaklandı. Şu an nasıl kapatılmadı onu da anlamıyorum. 3 kuruş ref kazancı için insanları sürüklemeyin şöyle işlere

Dostum hayırdır ? sürüklemeyin diyorsun daha bilmiyorsun sanırım neyse daha fazla muhattab olmak istemiyorum ödeme alan biliyor sorun yok size iyi günler bilmediğiniz birşey hakkında lütfen bir daha araştırmadan yorum yapmayın

Yinemi tavuk :)

Valla hocam kazanıyorsanız kendinize. Bize niye atar yapıyorsunuz ki. Her zaman bu konuyu görmekten forum olarak sıkıldık artık. Kazanılacağı varsa da kazanmak istemiyorum bu işten. O derece bıktık :)

Yinemi tavuk :)

Valla hocam kazanıyorsanız kendinize. Bize niye atar yapıyorsunuz ki. Her zaman bu konuyu görmekten forum olarak sıkıldık artık. Kazanılacağı varsa da kazanmak istemiyorum bu işten. O derece bıktık :)

hocam herkez aynı düşünmüyor ben her hafta çekiliş ile 5.500 akçe hediye edeceğim refler arasında

Forumda bu tür sitelerin bir çok örneği var önce çekebildikleri kadar insan çekerler daha sonra zirvedeyken siteyi kapatırlar paralarda içerde kalır
bu tür sitelerde araba parası kaybeden çok kişi var forumda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri