Cilgintavuklar Yumurtadan Para Kazanma

o konuda pek bilgim yok hocam :) deneme amaçlı öyle zaman geçirmek amaçlı deniyeyim dedim . :)

Gece meraktan üye oldum inceledim. İncelemekle de kalmayıp bir de pambık tavık aldım :D

Site bir nevi PTC sitesi gibi. Yani PTC sitesinin tavuk versiyonu olmuş.
Güvenlik kodu girilerek 5'er yumurta bonus veriyor.
Siteye para yatırılıp tavık alınabiliyor. Daha doğrusu siteye yatırım yapılabiliyor.
Referans kazancı var.

PTC'de alt üyeler vardı burda da tavuklar var.
PTC'deki alt üyeler 3 aylık 6 aylık oluyordu.
Burda tavuklar sınırsız ama bence bu yatırımı teşvik etmek için sınırsız yapılmış. Ben bir süre sonra tavuklara eceliyle ölme özelliği eklerler diye düşünüyorum.

Site de siteye yapılan yatırımlardan ve biraz da reklamlardan kazanacak

Gece meraktan üye oldum inceledim. İncelemekle de kalmayıp bir de pambık tavık aldım :D

Site bir nevi PTC sitesi gibi. Yani PTC sitesinin tavuk versiyonu olmuş.
Güvenlik kodu girilerek 5'er yumurta bonus veriyor.
Siteye para yatırılıp tavık alınabiliyor. Daha doğrusu siteye yatırım yapılabiliyor.
Referans kazancı var.

PTC'de alt üyeler vardı burda da tavuklar var.
PTC'deki alt üyeler 3 aylık 6 aylık oluyordu.
Burda tavuklar sınırsız ama bence bu yatırımı teşvik etmek için sınırsız yapılmış. Ben bir süre sonra tavuklara eceliyle ölme özelliği eklerler diye düşünüyorum.

Site de siteye yapılan yatırımlardan ve biraz da reklamlardan kazanacak

Aynen hocam , bende öyle düşünüyorum belirli bir süre sonra site kendini yok etme özelliğine de girebilir . Ayrıca bunun üzerine aynı özellikte .
cilginciftlik.com ve zombipio.com diye site açılmış . Bu sitelerin mantığını anlayamadım :) Rakipler ya da hepsi bir yerden yönetiliyor. Dediğim gibi deneme amaçlı denedim . :) Bir sıkıntısı cilgintavuklarda ödeme puanı yapmadan parayı çekemiyorsun o sıkıntı.

Aynen hocam , bende öyle düşünüyorum belirli bir süre sonra site kendini yok etme özelliğine de girebilir . Ayrıca bunun üzerine aynı özellikte .
cilginciftlik.com ve zombipio.com diye site açılmış . Bu sitelerin mantığını anlayamadım :) Rakipler ya da hepsi bir yerden yönetiliyor. Dediğim gibi deneme amaçlı denedim . :) Bir sıkıntısı cilgintavuklarda ödeme puanı yapmadan parayı çekemiyorsun o sıkıntı.

Aynen para çekebilmen için bile para yatırman lazım :D

Sözün özü, adamın biri bir site açmış, e babasının hayrına açmadı. Para kazanmak istiyor. Birinin para kazanması için de birilerinin para vermesi/kaybetmesi gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri