Arkadaşlar cinler kesinlikle vardır Bizim köyde osmanlı zamanında çok kanlı savaşlar olmuş Cin olayları çok görülüyormuş Ben de gördüm öğle vakti rahmetli babam dedem bide ben bizim köyden annaannemlere gidiyorduk o zaman köy araba yolu vardı ama hiçbirimizde araba yoktu bizde kestirme yoldan gidiyorduk Pınar başında bir peri kızı almış baltayı eline bir yandan sesli bir şekilde acı acı alıyor bir yandandan baltayı almış baltayla saçlarını buduyordu dedem (hala öyle) çok dindardır hemen anlamış olayı ben cocukum daha içimden diyorumki herhalde baltayla saçlarını kestiği için acıyor da ondan alıyor acaba bunun makası yokmu diye düşünüyorum içimden cocukluk aklı işte Bu olay kesinlikle gerçektir hayal görmüş olsak üçümüzdemi hayal göreceğiz Allah korusun hepimizi dünya boş değil Biraz uzun olacak ama yine duyduğum ıkı olayıda yazmak isterım bu yazacaklarımı görmedim ama duydum Birincisi anlatacaığım olayıda çok kişi görmüş akşam vaktınde Mezarlıktakı ölülerın hepsi namaz kılıyorlarmış İkinci olay diğer dedemin (annemin babası) başından geçen olay eğer yalan soyluyorsada ben onun yalancısıyım ama beraber olduğu diğer arkadaşıda aynısını söyluyor Bu dedem içkiyi içmeyi çok sever yıne bır gece içki alemınden eve dönerken tavşan görmüş sarhoş kafayla başlamış tavsanı kovalamaya Tavşan birden ağaca çıkmıs(normalde benım bıldığım tavsan ağaca çıkamaz) dedem de sarhoş kafa ile oda peşinden ağaca çıkmış tavşanı kuyruğundan yakalamış Tavşanda dedeme Ahmetin oğlu Haliiiil o kuyruk değil süpürge süpürge diye seslenmiş O zaman dedem de korkmuş çok kaçmışlar oradan arkadaşı ile ikisi