Cin çarpması

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar cinler kesinlikle vardır Bizim köyde osmanlı zamanında çok kanlı savaşlar olmuş Cin olayları çok görülüyormuş Ben de gördüm öğle vakti rahmetli babam dedem bide ben bizim köyden annaannemlere gidiyorduk o zaman köy araba yolu vardı ama hiçbirimizde araba yoktu bizde kestirme yoldan gidiyorduk Pınar başında bir peri kızı almış baltayı eline bir yandan sesli bir şekilde acı acı alıyor bir yandandan baltayı almış baltayla saçlarını buduyordu dedem (hala öyle) çok dindardır hemen anlamış olayı ben cocukum daha içimden diyorumki herhalde baltayla saçlarını kestiği için acıyor da ondan alıyor acaba bunun makası yokmu diye düşünüyorum içimden cocukluk aklı işte Bu olay kesinlikle gerçektir hayal görmüş olsak üçümüzdemi hayal göreceğiz Allah korusun hepimizi dünya boş değil Biraz uzun olacak ama yine duyduğum ıkı olayıda yazmak isterım bu yazacaklarımı görmedim ama duydum Birincisi anlatacaığım olayıda çok kişi görmüş akşam vaktınde Mezarlıktakı ölülerın hepsi namaz kılıyorlarmış İkinci olay diğer dedemin (annemin babası) başından geçen olay eğer yalan soyluyorsada ben onun yalancısıyım ama beraber olduğu diğer arkadaşıda aynısını söyluyor Bu dedem içkiyi içmeyi çok sever yıne bır gece içki alemınden eve dönerken tavşan görmüş sarhoş kafayla başlamış tavsanı kovalamaya Tavşan birden ağaca çıkmıs(normalde benım bıldığım tavsan ağaca çıkamaz) dedem de sarhoş kafa ile oda peşinden ağaca çıkmış tavşanı kuyruğundan yakalamış Tavşanda dedeme Ahmetin oğlu Haliiiil o kuyruk değil süpürge süpürge diye seslenmiş O zaman dedem de korkmuş çok kaçmışlar oradan arkadaşı ile ikisi

normal zamanlarda olsa asla takmam kafaya ki gerçekten cin çarpması olsa bile..
şifası olmayan hiçbirşey yoktur.
evliyim huzurlu bir yuvam ve bir çocuğum var onları düşündüğüm için tedirgin oldum belki tecrübeli abilerimiz kardeşlerimiz vardır diye yazdımki emin olmak için.

kardeşim ben senin gibi para delisi olsaydım 24 saat pc'nin karşısında oturup youtube'yi bir kenara bırakıp bu tür şeylerle uğraşmazdım.
size gerçekçi gelmiyor veya itici geliyorsa lütfen yorum yazmayın :)

öncelikle sen benim kızmı erkekmi kedimi köpekmi para delisimi şehfet delisimi delimi akkılımı olduğumu ordan görüyosan cinler sana yardım ediyo demektir bak bunuda paraya çevir ( bu forumun isminde ytPARA yazıyor ytcin yazmıyor bu foruma para ile ilişkili yorumlar yapan insanlar geliyor yani para delisi değilsen git diyanetein sityesine sor güzel kardeşim) yada sen allah falansın. ikincisi cin min yoktur. ruhsal bunalımdasın. artı yorum yazarken iticimi çekicimi yazacağıma sen deil ben karar veririm senin hoşuna gidecek yorumları yazmam senin tekelinde değil malesef güzel kardeşim. böyle şeyleri okyacağına googleye girsen o küçük dar karanlık kututdan çıkar ve delirmezssin :) dünyada tek din islam değil din sadece türkiyedede yok.

Yil olmuş 2013 hala cin sacmaliklarina inananlar var.

kedimi yalanmı diyenler en basitinden sadece aşağıdaki yazdığımı uygulayın kediyide yalanıda görün...

UYARI: ama inananlar kesinlikle meraktanda olsa aşağıda yazdıklarımı tek bir seferde dahi olsa okumayın Tek satırını bile! anında etki edebiliyor.

28 gün yatsıdan sonra ses ve gürültüden uzak bir yerde gözler kapalı olduğu halde ve yarı karanlık bir yerde 280 defa aşağıdaki dua okunur. Hiç kimsenin niyet ve maksadından haberdar olmaması ve okuma zamanında canlı ve canlıdan çıkan şeylerden perhiz edilmelisi lazımdır dilerseniz mum ışıgından faydalanabilirsiniz

Akşin, Makşin, Şemhelin, Herubin, Alşekubanin, Cebrurin, Tubin, Ehlin, hüve rabbün nurül a'la ecibu da'veti ya hadimel-cevaş bi hakki hazihil esma-i fi üzüni ve'tini bi ihbari cemi-in nasi elvahan, elvahan, elvahan, elacele, elacele, elacele, essaate, essaate, essaate "

:D:D baba sen bu becerini gerçekten youtubede kullan okudum da bak hala sağlamım. cidden biraz tatil yap biraz rahatla bu gerginlik iyi değil bak ailende var millet cinnet geçiriyor okuyoruz falan. gerçekten biraz tatil biraz ruhsal piskolojik rahatlık sana süper gelecek

kedimi yalanmı diyenler en basitinden sadece aşağıdaki yazdığımı uygulayın kediyide yalanıda görün...

UYARI: ama inananlar kesinlikle meraktanda olsa aşağıda yazdıklarımı tek bir seferde dahi olsa okumayın Tek satırını bile! anında etki edebiliyor.

28 gün yatsıdan sonra ses ve gürültüden uzak bir yerde gözler kapalı olduğu halde ve yarı karanlık bir yerde 280 defa aşağıdaki dua okunur. Hiç kimsenin niyet ve maksadından haberdar olmaması ve okuma zamanında canlı ve canlıdan çıkan şeylerden perhiz edilmelisi lazımdır dilerseniz mum ışıgından faydalanabilirsiniz

Akşin, Makşin, Şemhelin, Herubin, Alşekubanin, Cebrurin, Tubin, Ehlin, hüve rabbün nurül a'la ecibu da'veti ya hadimel-cevaş bi hakki hazihil esma-i fi üzüni ve'tini bi ihbari cemi-in nasi elvahan, elvahan, elvahan, elacele, elacele, elacele, essaate, essaate, essaate "

bu duaları yazanlarda cinler zaten kendilerini çeken kelimeler demekki uzak dur böyle şeylerden kardeşim ilk seni dinden çıkaran bişey yapmanı isterler sen dediklerini yaptığın ana seni ele geçirirler bazı durumlarda insanı alıp uçuruyorlar havada birden ansızın bi bırakıyorlar yalan söylüyorlar seni uçurucaz diye nasıl bi zevkse oda

bence ilk iş sen bu forumdan uzaklaş. demek ki müslüman olmayanlar veya semavi bir dine hata islama inanmayanları cinler şeytanlar feci yapıyormuş. yahu adamın zati kafa karışık forumda yazılanlara bak. neyse ben karışmıyorum bu son tavsiyemdi. ailen var madem biraz kafanı toplarla bak kafası gidik bir baba aileye zarar verir bunu sende istemezsin herhalde böyle şeylere inanma.

öncelikle sen benim kızmı erkekmi kedimi köpekmi para delisimi şehfet delisimi delimi akkılımı olduğumu ordan görüyosan cinler sana yardım ediyo demektir bak bunuda paraya çevir ( bu forumun isminde ytPARA yazıyor ytcin yazmıyor bu foruma para ile ilişkili yorumlar yapan insanlar geliyor yani para delisi değilsen git diyanetein sityesine sor güzel kardeşim) yada sen allah falansın. ikincisi cin min yoktur. ruhsal bunalımdasın. artı yorum yazarken iticimi çekicimi yazacağıma sen deil ben karar veririm senin hoşuna gidecek yorumları yazmam senin tekelinde değil malesef güzel kardeşim. böyle şeyleri okyacağına googleye girsen o küçük dar karanlık kututdan çıkar ve delirmezssin :) dünyada tek din islam değil din sadece türkiyedede yok.
Öncelikle terbiyesizliğin lüzumu yok! Burası YTPara ve YouTube konuşuyoruz bu doğru ama "Konu Dışı" alanında bu tarz başlıklara, sorunlara veya sohbetlere de yer veriyoruz. Sohbet, muhabbet bunlar hayatımızda olduğu gibi forumumuzda kısmen sağlanmaya çalışılıyor. Sizin gibi gelip inançları aşağılama durumları olmuyor. Benim veya bizim hatta bir başkasının yaşadığı, inandığını yaşamak zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın.!!! Sen kimsin ki Allah'sın diye hitap ediyorsun! Senin ne haddine!!! Ahlaksızlığın lüzumu yok!

Hakkında bilgi sahibi olmadığın dinimiz hakkında "Cin yok" gibi bir tabir senin ne haddine!!! Cahil herif 2 sayfa Kur'an-ı Kerim okuysaydın burada aptal aptal yorumda bulunmazdın.

Şimdi gidip "Cinlerin varlığı" hakkında biraz araştırma yap. Tabi sürekli burnundan nefes al, beynine oksijen gitsin.

1 hafta sonra dönmek istersen gel buyur ama hiç gelmeni de istemem şahsen ben. Terbiyesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri