Çin Sitesinden Alışveriş Yapan Var mı

Delta

Kayıtlı Üye
Çin Sitelerinden direk paypal olmaksızın kredi kartı ile alışveriş yapılıyor mu? Normal gittigidiyordan alışveriş yapar gibi? Güvenli mi? Doları TL'ye çevirip kesiyor mu yoksa bunun yanında ekstra komisyon alıyor mu?

Oradan buraya gelene kadar o ürünlerin kargo fiyatı baya baya şişer gibime geliyor, E-bay gibi garantilisini bulmak lazım, garanti şartları adı altında ürün satıldığını zannetmiyorum çin mallarını bilirsin. :)

Oradan buraya gelene kadar o ürünlerin kargo fiyatı baya baya şişer gibime geliyor, E-bay gibi garantilisini bulmak lazım, garanti şartları adı altında ürün satıldığını zannetmiyorum çin mallarını bilirsin. :)

Deal, Ever sağlam siteler, geneli free shipping zaten. Ben sadece kredi kartıyla oluyor mu diye merak ediyorum. Ayrıca komisyon alıyor mu, sonuçta kredi kartı hesabı TL hesabı. Doları nasıl hesaplıyor da kesiyor otomatik mi?

bu sordugunuz siteden siteye degişir hocam.bagzı siteler sadece paypal alıyor mesela,direk kartla çekim yaptırmıyor.ama genelde hem kartla,hem paypalla ödeme yapabiliyorsun ki zaten paypalla alışveriş yapmak istediginde paypal hesabındaki paradan harcama yapamıyorsun.yurtdışı alışverişlerinde paypalla ödeme yaparsan baglı oldugu bi kredi kartı olması gerekiyor,parayı karttan çekiyor.örnek olarak dx.com demişsin,güvenlidir yani çok alışveriş yapan arkadaş var burada o siteden ve sorun yaşayan duymadım.ödemeyide sitede söylendigine göre kartla yapabiliyorsun,sitenin alt kısmında nelerle ödeme kabul ettikleri yazıyor.benim iş bankası kartıyla ben paypal yada direk çekim olarak çin sitelerinden olmasada yüzlerce farklı siteden işlem yaptım,kur olayına dikkat etmedim ama sonuçda tlyi $a çevirip çekiyor işte karttan.

Ebaydestek diye bi forum var oraya girersen gerekli bilgiler mevcut telefon getirtmeyi düşünüyorsan ülkeye kargo ile girişi yasak birde 75$ üzeri alışverişte gümrükte sıkıntı çıkıyor diye biliyorum onun dışında bir sorun olmuyor
Birde Türkiye bankaları dolar bazında işlem yapmadığı için kredi kartı ile ödeme olmuyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri