Cinayet Romanları

• Kullanıcı Plastikman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bu arada seslikitap örneğinize baktım hocam ancak yüzlerce video olmasına rağmen takipçileri çok az sanırım bu iş Türkiyede tutmuyor :)
Abi bizde recep ivedik veya siyaset saçmalıklarından başka tutacak bişey yokmu yaa :)

Bu arada seslikitap örneğinize baktım hocam ancak yüzlerce video olmasına rağmen takipçileri çok az sanırım bu iş Türkiyede tutmuyor :)
Abi bizde recep ivedik veya siyaset saçmalıklarından başka tutacak bişey yokmu yaa :)

Milletimiz bunu kaldırıyor yapacak bir şey yok hocam ha diyorsan ki patlatırım bir tape o zaman zengin olursun :) ( aman aman siyasete çekmeyin )

Milletimiz bunu kaldırıyor yapacak bir şey yok hocam ha diyorsan ki patlatırım bir tape o zaman zengin olursun :) ( aman aman siyasete çekmeyin )

Çok güzel söyledin dostum :)
Maşallah ülkemizde saçmasapan sitcom'lar, siyaset saçmalıkları, dedikodu ıvır zıvırları hep çok tutuyor..
Neden biz şöyle sağlam bişeyler yapmıyoruz diye düşünüyorum ülke olarak.
Ancak arz ve talep meselesi insanlar bunları izliyor yapımcılarda bunu sunuyor...

Kötü bir durum gerçekten...

Romanlarda yayın evlerinden telif yiyebilirsin :D

Denesen iyi olur ben evde, boş boş yatarken dinlerim ama başka dinleyen olur mu bilemem ?

Arkadaşlar sizlerden bir fikir alma adına bir soru sormak istiyorum..
Şimdi öncelikle sesime güveniyorum. Nasıl desem tok bir sesim var..
Ve yenilik olması açısından şöyle bir fikir oluştu kafamda...
Cinayet romanları serisi yapmak istiyorum youtube'da 20'şer dakikalık videolarla cinayet romanları serisi.. Polisiye romanlar vs.. Agatha Christie tarzında...

Arkaplana telifsiz hikayeye uygun bir fon müziği, video görüntülerinide profesyonel birşekilde hazırlanmış olan hareketli veya durağan bir resim, ve 20 dakika boyunca kitaptan okuyacağım eserleri dinleyicilerle paylaşacağım..

Ülkemizde malesef okuma alışkanlığı pek fazla yok ancak ben okusam dinleyici yakalayabilirmiyim?

Ayrıca bu kitaplardan bana telif gelme gibi bir durum olurmu? Eski kitaplar mesela?
Ben hep böyle bir şey olsun istemişimdir ve aramışımdır ama doyurucu kaynaklar bulamadım. İnşallah başlarsın, başarılar dilerim.

Sesine güveniyorsan dublaj işi yapabilirsin hocam. Yabancı ders videoları , eğitsel videolar belgeseller gibi. Ama bunun için anlamak ve videoyu iyi düzenlemek gerekir.

bence kendi kurgunu yaparak bi kanal açarsan on numara olur. dizilerde olduğu gibi her bölüm bir kırılma noktasında bırakırsın böylelikle millet takip eder. Benim aklımda on numara bi senaryo var polisiye roman tarzında birşeyler yazmayı düşünüyordum ama fikir yetmiyor edebiyat birikimi ve yazım imla kuralları konusunda kendimi çok yetersiz gördüğüm için hiç bulaşmadım. yaparsan takip ederim ;)

Açıkçası ben takip etmem. Bir kitabı alıp okumak çok daha yararlıdır. Ama kendin bir hayran çevresi oluşturabilirsin böyle şeyleri takip eden kitle vardır.
Ha bu dediğini belli radyo programları yapıyor. Ayrıca türk telekom da yapıyordu. Belli bir numarayı çeviriyorsun ve sana kitap okuyor. Görme engelliler için başlatılan bir kampanya idi. Televizyonlarda reklamlarını görmüşsünüzdür. Görmeyenler için buyrun.

Türk Telekom Sesli Kütüphane - YouTube

Ayrıca bu kitapların tüm hakları saklıdır. Yani telif hakkı alırsın eğer yayıncı firma görürse orası kesin ama bir izin falan alabilirsin. Tabi böyle bir projeye Youtube Türkiye'de yasak iken başlamak pek mantıklı gözükmedi bana. Ama böyle bir iş yapacaksan ilgili yayın evlerinden izin almalısın ki vereceklerini pek düşünmüyorum.

Evet Mtkn58 Açıkçası şuan için halihazırda özgün bir Türkçe letsplay kanalım var. Ve youtube yasağından sonra şuanki özgün kanalımında izlenmeleri yerlerde sürünüyor...

Youtube eğer uzun süre kapalı kalacak gibiyse özgün işini tamamen bırakıyorum demektir..
Tamamen spam çalışacağım sanırım...

Bunu bende çok düşünmüştüm ama kitaptan telif gelir diye çekindim açıkçası.Gelmezse bende başlıyayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri