Çinde adsense reklamları çıkıyor mu?

capari_83

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Çin'de Adsense reklamları çıkıyor mu, bu konuda bilgisi olan var mı?

Eh tabii ki cikiyor,yanliz hit programlari tarzi seyleri kullanmayi dusunuyosan(ya da kasitli reklamlara bi sekilde tiklatmayi dusunuyosan) google pusuda bekler.Ummadigin anda vurur tekmeyi,butun hayallerin yikilir :D

Ben de bir reklam çıktı Korece mi Japonca mı Çince mi tam çözemedim. :D Çin proxy'si ile girip bakmak lazım.

Eh tabii ki cikiyor,yanliz hit programlari tarzi seyleri kullanmayi dusunuyosan(ya da kasitli reklamlara bi sekilde tiklatmayi dusunuyosan) google pusuda bekler.Ummadigin anda vurur tekmeyi,butun hayallerin yikilir :D

Yon hocam, illegal şeyler yapmayı düşünmüyorum. Yalnız bazı ülkelerde adsense reklamları çıkmıyor diye biliyorum. Belki Çin'de de yoktur diye düşündüm.
Bilgi için teşekkürler.

çinde youtube ve facebook yasak. Orda çarşamba günümü ne kaçak olarak girebiliyolar haftada bi gün. oraya giden bi arkadaşım ondan dolayı biliyom istersen bi araştır ilk önce. o girebildikleri günde proxy sistemimi dedi bi şey devre dışı kalıyomuş öle girebiliyolarmış. Girememelerinin sebebide çalışma tempoları düşermiş. ben böyle biliyorum. kolay gelsin

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Youtube engellemişlerse sıkıntı o zaman. Bizim işimiz zaten youtube ile video izletip reklamlara tıklamalarını sağlamak. Öğrenip buraya yazarsanız memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler.

Çinde google bile yasaklı , democracy vb gibi kelimeleri aramak yasak .
+ Youtube'ye giriş çok ama çok kısıtlı , yani nufüs fazla ama reklam pastası açısından neredeyse katkısı %1 bile değildir .
Yinede siz bilirsiniz fakat zaman kaybıdır Çin videoları .

aynı şekilde suudi arabistan da çok sıkıntılı.+16 videoları en çok onlar izliyor ama ne para getiriyor ne bişsey çıkıyor.acaba engelleme imkanı varmıdır.

hindistanı deneyin :) orasıda 1 milyar nüfuslu diye biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri