Çin'den Mal Getirme

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
teşekkürler bilgiler süper
peki diyorsunuz ki satıcılar işi biliyor hediye yazıyor ve düşük fiyattan gösteriyor falan
şimdi vergisiz 70 euro diye gördüm diğer konuda getirmek için
mesela ben 1000 liralık mal getirsem ama 70 euro aşağısı göstersem yaparlar mı çakmazlar mı diyosunuz
fiyat düşmenin bi sınırı var mı yani .d

Hocam 1000 liralık malı tek seferde verme. Kendi adına hesap aç annenin adına babanın adına kardeşin adına aç. Aynı satıcıdan parça parça ver demek istediğim bu. Siparişlerin toplu olarak eline ulaşır.Vergisiz 70 euro getirmek hikaye. Hocam aldığın paketin üzerine fiyatı sen değil çinliler yazıyor. Onlar bu işin ustası olmuşlar anladınız mı. o yüzden sorun olmaz

bn biraz araştırdım o konuyu bu işler için gümrük muhasebecileri varmış onlarla anlaşman gerekiyormuş getirdiğin ürünleri senin vergi numaranla içeri sokuyorlar yani tavsiyem gümrük muhasebicilerle görüşürsen en iyi cevapları ondan alırsın

büyük parçalarda durum nedir bilmem ama trden aldıgım ürünün bu sitelerden gelişi şuan aynı gördügüm kadarıyla.ben bi ürünü trde 8tlye alıyorum,ebayda 7.70 mesela az önce baktım.üstüne bide 2 hafta beklemek yerine 2 gün sonra alıyorum trden alınca.bagzı arkadaşların bildigi gibi yeni dükkan açtım mesela,ürünleri trden degil buradan alayım diye bi baktım ama doların yüksek olması nedeniyle şuan baktıgım ürünlerin biçogu tr ile aynı fiyatta bu sitelerde.

cep telefonu aksesuarları getiriyor bizim akrabalar küçük çaplı değil konteynırlalarla geliyor çinden. eğer cep telefonu aksesuarı satabilirim diyen varsa görüşebiliriz uygun fiyattan toptan satabiliriz. yukarda arkadaşımızda bahsetmiş çin malı ürünler aslında iyidir ama kalitesine göre mesala replika telefonlar vardır herkez bilir onların 1 2 3 kalite şekilleri vardır. mesala 1.ci kalite olan çok iyidir orjinale baya yakındır. bu diğer malzemelerdede geçerlidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri