Çinden telefon yola çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür ederim bilgi için

ama ilk alışım degil 1 sene öncede almıştım bu 2. alışım telefon

Kardeş bu "Shipped by air" dedikten sonra ürün tahmini ne kadar süre sonra bize ulaşıyor. İlk kez geçen ay alışveriş yaptım buradan 5-6 parça. 10 gün önce uçağa verilenler var ama hala gelen giden yok :) Bir de bunu bize PTT mi getiriyor?

Kardeş bu "Shipped by air" dedikten sonra ürün tahmini ne kadar süre sonra bize ulaşıyor. İlk kez geçen ay alışveriş yaptım buradan 5-6 parça. 10 gün önce uçağa verilenler var ama hala gelen giden yok :) Bir de bunu bize PTT mi getiriyor?

3 hafta diye biliyorum abi ptt ile getiriyor

bi ara bizim arkadas çinden el feneri getirip burda satıyodu ordan biliyorum :)

3 hafta diye biliyorum abi ptt ile getiriyor

bi ara bizim arkadas çinden el feneri getirip burda satıyodu ordan biliyorum :)

Siparişten sonra mı 3 hafta yoksa uçağa verildikten sonra mı 3 hafta :)
Uçaktan sonra 3 haftaysa çok uzunmuş be. Çünkü siparişi 20 Şubatta verdim. Bazıları 28 Şubatta uçağa verilmiş bazıları hala verilmemiş

Gümrükten ve ptt çalışanlarından da geçmesi lazım kargoları karıştırıp içindekini alanlar oluyor sonra içi boş kargoyu kapına bırakıyorlar

gümrükte her mal öyle denetimden geçmiyor:) şüphe varsa memur bakıyor.

faturaya bakıyor içeriğine bakıyor olaki gümrükte kalsa bile gidip vergisini ödeyip alıyorsun zaten

Cep telefonu,ilaçlar vb. şeylerin ne olduğu anlaşılırsa parasını verip alamıyorsun.Yani gümrük memuru bu telefon derse gitti alamazsınız o ürünü gümrükten.

Siparişten sonra mı 3 hafta yoksa uçağa verildikten sonra mı 3 hafta :)
Uçaktan sonra 3 haftaysa çok uzunmuş be. Çünkü siparişi 20 Şubatta verdim. Bazıları 28 Şubatta uçağa verilmiş bazıları hala verilmemiş

Onu bilmiyorum abi ne desem yalan olur

Gümrükten ve ptt çalışanlarından da geçmesi lazım kargoları karıştırıp içindekini alanlar oluyor sonra içi boş kargoyu kapına bırakıyorlar

o durum takipsiz kargolar için geçerli o yüzden kutu açılımını illaki video ile yapın yoksa sorumluluk sizde oluyor :D daha önce aldım takipsiz kargo içi boş geldi bende video altında açmıştım ve site önetimine videoları yolladım onlarda paramı geri iade etti gönderici kargoyu daha ucuza maal etmek için çindeki farklı kargo firmalarını kullanıyorlar o yüzden

6acc1730cc322a7f422f23b03cf7d575.jpg

Evet arkadaslar telefonun kapagi ve bataryasi ortlama 5 gun once geldi telefonda bugun geldi simdi almaya gidiyorum ptt subesine ve ayni sekilde 2 telefon daha aldim onlarinda kapaklari ve bataryalari geldi [emoji3][emoji3][emoji3] cihazlarda 10 gune gelir hadi bakalim cihazi alinca inceleyip sizlere bir video paylasicam

Bu arada cihaz turkiyede satisa girdi era k8 diye n11'de 859 tl satiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

6acc1730cc322a7f422f23b03cf7d575.jpg

Evet arkadaslar telefonun kapagi ve bataryasi ortlama 5 gun once geldi telefonda bugun geldi simdi almaya gidiyorum ptt subesine ve ayni sekilde 2 telefon daha aldim onlarinda kapaklari ve bataryalari geldi [emoji3][emoji3][emoji3] cihazlarda 10 gune gelir hadi bakalim cihazi alinca inceleyip sizlere bir video paylasicam

Bu arada cihaz turkiyede satisa girdi era k8 diye n11'de 859 tl satiyorlar

Sende 750 ye satışa koy. 7-8 tane daha getirt. Al sana kazanc kapısı. BEYIN BEDAVA

Zaten suan isteyen arkadaslar var 500 tl anlastik cihazi incelicekler begenirlerse getircem co abartmanin anlami yok 500 tl iyidir [emoji3][emoji3] simdi birde era k8 yazilimini bulabilirsem bu cihazlara aticam iste

2015'te sipariş edilen telefonların %90'ı geçiyordu, bu sene ise %90'ı kalıyor. Bence bu riske girmeyin. Bu işin ticaretini yapan arkadaşım 6 telefondan sadece 1'ini geçirebildi 2016'da. 2015'te ise 15 tane telefon getirtip sadece 1 tanesi gümrükte kalmıştı.

IMEI ve telefon kayıt işi ne olacak ben onu merak ediyorum :) Yoksa telefon 30 güne kapanır.

123c6bd81d0aaeaa3bbe1e216b6b370d.jpg
18bdd4a83c9bb7e2ae6009ddae6c6bb4.jpg
.

Evet cihaz elimde [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

IMEI ve telefon kayıt işi ne olacak ben onu merak ediyorum :) Yoksa telefon 30 güne kapanır.

İmi kendim atiyorum kardesim [emoji3][emoji3][emoji3] sikinti yok

hiç mesaj attınızmı satıcıya gümrük vs. ile alakalı geçmesi için ?

Hocam link paylaşırmısın almayı dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri