Çinden Telefonum Geldi

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
Merhaba arkadaşlar çinden aldıgım telefon geldi

satıcı linki: LİNK

Arkadaşlar satıcıya atacagınız tek msj şu olsun 2 tane imeil yollamak gerçi siz başka telefonda alabilirsiniz bişey demiyecegim her neyse satıcı tüm sorunları biliyor ve ona göre yolluyor

Kargo sistemi satıcı telefonu 2 kargo olarak yolluyor öncelikle batarya ve arka kapak diger kargoda telefon ve şarjz aleti şeklinde önce telefonu veriyor daha sonra batarya arka kapak gerçi postNL ile yolluyor kapakla bataryayı o daha önce geliyor ortalama 5 gün önce geldi kapaklar her neyse sistem böyle

İmei konusunda yardımcı olurum bilginize digerleri gibide para fln istemem :D amme hizmeti

BU ARADA LÜTFEN KONUYA GÜMRÜKTEN GECMEZ GİBİ LAFLAR ETMEYİN HERKEZ BUNU BİLİYOR VE SADECE SİZE SATICININ YORUMLARINI OKUMANIZI İSTERİM KÖTÜ OLDUGU KADAR İYİSİDE VAR

N11 SATIŞ LİNKİ TÜRKİYE http://urun.n11.com/cep-telefonu/excon-era-k8-kaliteyi-ucuza-alin-P104459784

123c6bd81d0aaeaa3bbe1e216b6b370d.jpg

18bdd4a83c9bb7e2ae6009ddae6c6bb4.jpg

antutu testi allta

E8W0Dq.jpg

İnceleme videosu eklenecek

Videolar kısa kısa olucak arkadaşlar internetim çok yavaş o yüzden kısa kısa ekliyecem
https://www.youtube.com/watch?v=IplkRj5ldPU
https://www.youtube.com/watch?v=p26Or2F-Suo&feature=youtu.be

Son düzenleme:
Güzele benziyor.Ne kadar masrafınız oldu.

detaylı anlatirmisiniz acaba

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun satıcıya bir tebrik lazım gerçekten nasıl geçireceğini felan biliyorki öyle garanti vermiş :)

Detaylı anlatırmısın hocam ne kadara mal oldu?
Nasıl aldın senden güzel bilgi istiyoruz hocam:)

hocam o saticidan istedigimiz ucrette alim yapabiliyormuyuz 200 dolarlik telefon alinca 50 dolar yaziyormu ? 75 dolar kuralini biliyorsunuz vergi ödemeyelim

aynen masraf ne kadar oldu acaba her şey dahil

Böyle istediğimiz ürünü alabilir miyiz ozaman sorunsuz fiyat limiti olmadan ?

Bütün forum bu konuyu takipte herhalde :)

Arkadaslar fiyatlar orda yaziyor +8$ kargo parasi veriyorsunuz ve sizin saticiya yazacaginiz maj telefona atilacak imei bukadar istediginiz fiyatta cihaz alabilirsiniz satici herseyi kendisi ayarliyor bunun anlatilacak birseyi yok [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

iphone ile çinden gelen telefonun resmini cekmek

iphone un dili olsa da konuşsa :D

Banko gelir diye satın almayın bide bu satıcı bazen hiç ilgilenmiyor sahte takip no filan veriyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

satıcıyı forma davet edelim.

formdaki potansiyeli görsün, yaşasın, şu havayı teneffüs etsin...

sanırım yeni göndereceği telefonları kokulu mendillere sarıp sarmalar gönderir. :D

Arkadaşlar sakın bulaşmayın 2R- TRADE e. Telefon gümrükten geçerse sıkıntı yok. ama geçmezse satıcı bildiğin problem.16 şubat da sipariş verdiğim fakat gümrükten geçmeyen telefonun para iadesi için uğraşıyorum. hala alamadım. anna sürekli işi uzatıyor.
Zaten telefonu çok geç kargoladı. Ayrıca batarya sökülmüyorsa telefonun 2 koli olarak gönderilmeside işe yaramıyor gümrüğe takılıyor.
zaten 2. koliyi farklı bir sipariş gibi gösterdiği için ve telefon sipariş bölümüne 2 kolininde takip numarasını eklediği için iade işlemleri iyice zor.
telefon gönderen başka mağazalarda var.İyi araştırın bence.

Arkadaşlar sakın bulaşmayın 2R- TRADE e. Telefon gümrükten geçerse sıkıntı yok. ama geçmezse satıcı bildiğin problem.16 şubat da sipariş verdiğim fakat gümrükten geçmeyen telefonun para iadesi için uğraşıyorum. hala alamadım. anna sürekli işi uzatıyor.
Zaten telefonu çok geç kargoladı. Ayrıca batarya sökülmüyorsa telefonun 2 koli olarak gönderilmeside işe yaramıyor gümrüğe takılıyor.
zaten 2. koliyi farklı bir sipariş gibi gösterdiği için ve telefon sipariş bölümüne 2 kolininde takip numarasını eklediği için iade işlemleri iyice zor.
telefon gönderen başka mağazalarda var.İyi araştırın bence.

Valla daha hiç takılmadı öyle bir durum yaşamadım ve 6. telefon yolda 5 tanesi geldi ve sattım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri