Cinemaximum IMAX-3D-2D / TRENDYOL ALTLİMİTSİZ

Halen forumu, kişileri kendi zihniyetinde düşünüp hemen yukarıda mesaj sırasında kim kime ne yazmış açıkça ortada iken, hatta Hakkı'm olan senin Ahlaksız ve Terbiyesiz kelimlerini dahil
Mesajlarımda sana kullanmadığım ortadayken yazdıkların komik ama acınası..

Bu mesajda yazan hakaret / iftira da şikayet edildi.

Tatile girince buradan selam göndereceğim. Bakalım klavye başında haddi olmayan yasak olan şekilde ilana karalama baltalama yapmak ve devamında her türlü hakaret ve iftira ve yaftalama sonrasındaki cezan ne olacak görülecek.

Görüldüğü gibi halen terbiyeliyiz böyle hakaret ve iftiradan başka birşey bilmeyenlere karşı.

Mesaj şikayet edildi. Öyle affola maffola ile kurtaracağın çizgiyi zaten ilk mesajda aştın.

Peki kullanıcı adının hakkını veremeyen banlanma korkusundan eğilip bükülen zat sana şöyle açıklayayım ; Benim yazdığım mesaja yazdığın aynen bu ;

Bende bir ilan açayım yazayım tanesi 3 lira donanımda sonra burada böyle yazayım. (Üslub

Önce bilgi..

Digitürk ün verdiği ve sadece Mars filminde kullanılabilen kodları sanki genel geçer gibi yazmak, sanırım aldığın cevabı hazmetmediğinden olsa karalama yaparak üste çıkma çabandan başka bir işe yaramıyor.

(Donanımdan satılan kodlar hem mars filmi hemde her seans girilebilen kodlar.Fakat arkadaş üste çıkma çabası içinde olduğu için geveliyor.)
Ek olarak biri 1 TL ye hatta bedavaya veriyorumda diyebilir (böyle birşey yok ama iyice kafalara girsin diye yazıyorum) başkası da tanesi 30 TL yazabilir ancak senin bu yaptığın gibi yapmak sadece ceza almaya yarar.

(Burada kafana iyice girsin diye demesi aşağılama)

İlgili mesaj; Konuyu Baltalama / Karalamaya yönelik olarak Şikayet edilmiştir. (Zerre yapamazsın da hani teşebbüs ettiğinden)
(Zerre yapamazsın da ... tahrik ediyor çünkü isteği lisedeki arkadaşlar gibi cevap vermem)

Cin olmadan şeytan çarpmaya çalışmayın deneyenlerin hali ortada

(Burada toplu iğne ucu kadar beyniyle kendini hiç kaale almayan bana laf soktuğunu ima ediyor)

Burada aklı sıra olayı farklı açılardan gösterip adminlere beni banlatmak istiyor.Fakat unuttuğu nokta şu ki ; gerek adminler gerek diğer üyeler senin en üst seviyeye ulaştığın zeka seviyesinde 10 yıl önce durup mola vermişlerdi.Yani boşuna uğraşma çok istiyorsan ben kendimi banlatayım sen egonu tatmin et.Neyse uzatmayalım adminler karar versin banlayacaklarsa banlarlar zaten hiç mühim değil.Gel tatlıya bağlayalım kırmayalım birbirimizi

ikili tartışmaya son verelim, iki tarafta zararlı çıkacak!!!

Peki kullanıcı adının hakkını veremeyen banlanma korkusundan eğilip bükülen zat sana şöyle açıklayayım ; Benim yazdığım mesaja yazdığın aynen bu ;

(Burada toplu iğne ucu kadar beyniyle kendini hiç kaale almayan bana laf soktuğunu ima ediyor)

Burada aklı sıra olayı farklı açılardan gösterip adminlere beni banlatmak istiyor.Fakat unuttuğu nokta şu ki ; gerek adminler gerek diğer üyeler senin en üst seviyeye ulaştığın zeka seviyesinde 10 yıl önce durup mola vermişlerdi.Yani boşuna uğraşma çok istiyorsan ben kendimi banlatayım sen egonu tatmin et.Neyse uzatmayalım adminler karar versin banlayacaklarsa banlarlar zaten hiç mühim değil.Gel tatlıya bağlayalım kırmayalım birbirimizi

"İğne ucu kader beyni" şeklinde birine yazmak bile tek cümle en az 3-5 gün ban dan başlar, bu mesajda bile hakaretler ve iftiralar mevcut

"ego nu tatmin" , " zeka seviyesi" gibi yazılardaki birlikte yazılan bu mesaja yine cevap vermiyorum. Herkes zaten görüyor herşeyi. Konuyu meşgul ederek cezayı artıyorsun. Boşuna uğraşma tek kelime haket iftira yok benden sana.

Ek olarak sanrılar şunu bunu demeye çalıştı değil, şikayet edilen mesajlar hepsinde direk net hakaret iftiralar mevcut.

Mesaj şikayet edildi.

ikili tartışmaya son verelim, iki tarafta zararlı çıkacak!!!
Hocam yazdıklarını oku sen karar ver arkadaş önce gelip sataşıyor laf atıyor fakat ben karşı cevap verince ''BANLANACAKSIN'' yazdıkların hakaret diyor.Yazılanları okursan ilk o hakaret etti.
"İğne ucu kader beyni" şeklinde birine yazmak bile tek cümle en az 3-5 gün ban dan başlar, bu mesajda bile hakaretler ve iftiralar mevcut

"ego nu tatmin" , " zeka seviyesi" gibi yazılardaki birlikte yazılan bu mesaja yine cevap vermiyorum. Herkes zaten görüyor herşeyi.

Mesaj şikayet edildi.

Hocam yazdıklarını oku sen karar ver arkadaş önce gelip sataşıyor laf atıyor fakat ben karşı cevap verince ''BANLANACAKSIN'' yazdıkların hakaret diyor.Yazılanları okursan ilk o hakaret etti.

Küfüre hakarete zaten o şekilde yazmayıp böyle yazmak takdir edilir merak etme , kendi hakaretini alıntı yapıpta tahrik olduğunu yazanı da ilk kez görüyoruz. Moderatörler konuya bakıyor, konuya daha da yazma.

Konu detaylıca incelendi, iki tarafta birbirine laf atma peşinde..

Ben sizi uyardım ama siz anlamadınız. 1 hafta dinlenin, geldiğinizde uslubunuza ve atışmalarınıza son verirsiniz inşallah !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri