Cinemaximum Sinema Biletleri 2D - 3D - MPX - IMAX - Seçenekleri Ve UYGUN Fiyata

Bu aralar önerdiginiz film var mı acaba?

Tavsiyem Gidin 1 lira fazla verin Cinema Salonundan biletinizi alın. Önceden 5 TL ye bundan 1 yıl önce 3D bileti şuan 15 TL ye satılan bileti alıyordum. Tam 5 TL ye. Kupon bu Büyük indirim getirmeyecekse niye alayım? Konya da hafta içi 2d sinema bileti 11 12 tl ben niye kupon alayım? Donanım da çoştu umarım artık eskiye dönüş yaparsınız tamam 5 liraya satmayında yine bi 8 veya en fazla 10 olsun abi 15 nedir. En baba sinema salonunda Gözlük dahil 18 tl oluyor oda kaliteli yerlerde normal yerlerde 15 16tl

Merhaba aklımda bi kaç soru var sormak istiyorum

Kahramanmaraş'da
Öğrenci cinemaxium bileti 12.50 tl

verdiğiniz bilet 1 kullanımlık mı 1 günlük mü yani bu biletten farkını anlayamadım yanlış anlamayın beni :)

artısı nedir rica etsem ?

Bu arada iyi satışlar dilerim hocam

Hocam Adanada biz bilete 17 TL veriyoruz mesela. Osmaniye,Kahramanmaraş gibi zaten ucuz yerlerde almanıza gerek yok ;)

adam ucuza sinema bileti satıyor. kolombiyalı kaçakçılar gibi muamele görüyor. :)

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

alın biletleri. gidin indirimlerden yararlanın işte. benim sinemia kartım var ve ayda 30 defa filme gitmişliğim oldu. mutlaka haftada 2 kere sinemaya giderim. hatta şimdi sinemadan geldim :)

Birgün aldığın sinema bileti yüzünden karakolda ifaden alınsaydı anlardın.Burdakiler tepkiler öyle boş tepkiler değil.Satan kişi farkında zaten anlayışla karşıladı sorun yoksa hayırlı satışlar dileriz

Sizi mi ifadeye çağırdılar tam anlayamadım. Aldığım her hangi bir şey için de ifadeye çağrılabilirim. Kaldı ki internette milyon tane alışveriş yapıyorum. Ben parasını gönderirim. İster çalıntı kartla alır ister kendi kartıyla. Beni ilgilendirmiyor. Az önce batarya satın aldım. Yasadışı yollardan mı getirir yoksa adam mı gasp eder bana gönderir beni niye ilgilendirsin. Hem Orasını ben nasıl bileceğim. Adama sorarım bi dahakine çalıntı kart mı kullanıyorsun diye. Burada karttan çeken, alışverişi yapan kişi belli. Çok saçma gerçekten.

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Üstelik ben 7liraya alıp gidiyorum. birkaç kuruş da üstüne koysam satış yapabilirim ama burada kimseden kart hırsızı muamelesi görmemek adına hiç bulaşmam.

Sizi mi ifadeye çağırdılar tam anlayamadım. Aldığım her hangi bir şey için de ifadeye çağrılabilirim. Kaldı ki internette milyon tane alışveriş yapıyorum. Ben parasını gönderirim. İster çalıntı kartla alır ister kendi kartıyla. Beni ilgilendirmiyor. Az önce batarya satın aldım. Yasadışı yollardan mı getirir yoksa adam mı gasp eder bana gönderir beni niye ilgilendirsin. Hem Orasını ben nasıl bileceğim. Adama sorarım bi dahakine çalıntı kart mı kullanıyorsun diye. Burada karttan çeken, alışverişi yapan kişi belli. Çok saçma gerçekten.

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Üstelik ben 7liraya alıp gidiyorum. birkaç kuruş da üstüne koysam satış yapabilirim ama burada kimseden kart hırsızı muamelesi görmemek adına hiç bulaşmam.
Öncelikle çok teşekkür ederim anlayışınız için.Arkadaşlar nediyorsunuz Allah'ışkına ne karakolu? Uyuşturucu satmıyorum ben alan alsın almayan almasın. Yok arkadaşta bunları bildiği için sesini çıkarmıyor ben neyi biliyorumda sesimi çıkarmıyormuşum? Buradan bir arkadaş benim yüzümden karakola gitsin, ona bir karakol büyüklüğün de ev alırım. Bizler ticaret için buradayız hem biraz ekmek hemde insanlar uygun fiyata bilet alabilmeleri için. Yani 4 sayfa yorum yapıldı sabır sabır diyorum hala lüzumsuzluğa devam ediliyor.
Valla buradaki yaş grubunu bilmiyorum ama biraz fazla hikaye okumuşlar galiba 2 forumda daha satış yapan bayiler var hiç birisi böyle lüzumsuz sorular ve cevaplar atmıyorlar.
Acaba buradaki üyeler cinemaximum'un sahibimi diye düşünmüyorda değilim çünkü indirimden bilet almak neden bukadar birilerini rahatsız eder anlamış değilim..
Biraz daha devam edilirse burada ki satışı iptal edeceğim.(Yok sen bizi tehditmi ediyorsun vs gereksiz yorumlar atmazsınız umarım içiniz rahat etsin diye kapatıcağım)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri