Cinemaximum Sinema Biletleri 2D - 3D - MPX - IMAX - Seçenekleri Ve UYGUN Fiyatlar.

etlik007

Kayıtlı Üye
TÜM CİNEMAXİMUM'LARDA ( 3D DAHİL ) HERGÜN GEÇERLİ : 17 TL (SKT : 31 Şubat 2018 )
TÜM CİNEMAXİMUMLARDA HERGÜN GEÇERLİ (Premium Dahil ) : 15 TL (SKT : 31 Aralık 2017 )
TÜM CİNEMAXİMUMLARDA HERGÜN GEÇERLİ (Premium Hariç ) : 14 TL (SKT : 31 Aralık 2017 )

Hafta içi bilet fiyatları için skype veya whatsapp'dan ulaşabilirsiniz

**Tüm Cinemaximum Kodları Son Kullanım Tarihleri Yanlarına Eklenmiştir.

*Premium Sinemalar İstanbul'da bulunan Zorlu,Kanyon,City's Nişantaşı, İstinye Park ve Akasya hariç her yerde geçerlidir.

*Cinemaximum gise görevlisine 15 haneli PNR kodunuzu ilettikten sonra film , seans , koltuk seçerek biletinizi teslim alabilirsiniz.

*Kodlar 4DX filmlerde ve VIP salonlarda geçerli değildir

*Ödeme: Ziraat Bankası Halk Bank ve Cebe havale iledir.

Hızlı İletişim İçin Whatsapp veya Sms : 544.533.6468 Skype: dalgaFM.berk

Premium Olmayan Sinemalara Asağıya Tıklayarak Bakabilirsiniz.
Buraya Tıklayarak Öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Tek bilet fiyatı değil mi hocam

Satışlarımız devam etmekte fiyatlar ve tarihler güncellendi

Hocam konu baltalamayla alakası yok bu işinde bende yazmadan edemedim. Daha 2 gün önce 13 liraya aydın cinemaxımumdan bilet aldım. Sizde 14 tl. Fiyatlar normalinden daha pahalı.

Hocam konu baltalamayla alakası yok bu işinde bende yazmadan edemedim. Daha 2 gün önce 13 liraya aydın cinemaxımumdan bilet aldım. Sizde 14 tl. Fiyatlar normalinden daha pahalı.

Hangi şehir hangi bayiden aldınız bende fiyatlarına bakmak isterim

ankamall tarzı yerlerde fiyatlar inanılmaz yüksek pnun haricinde diğer illerde 3d gözlük kola mısır film 15 17 tl arası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri