Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özelden hesap numaranızı gönderirmisiniz hocam 6 adet bilet alıcam 1 adette menü alayımSelam arkadaşlar, bilet işine girdim fakat bu piyasa'da fazla ekmek yokmus bir nevi zarar ettim isteğim fiyattan satamadım bu yüzden. Şok fiyatlar ile satışa sunuyorum bu işi tamamen bırakıyorum, ve istanbula gidecem için hem biraz para lazım hemde elden çıkartıyım elimde patlıcak aslında bu fiyata vermem de yapcak birşey yok
Tüm Cinemaximumlarda Geçerli Küçük Boy Popcorn Menü (Küçük Boy Mısır + İçecek) --> 5 TL
3D IMAX Gözlük Dahil Tüm Filmlerde Tüm Türkiye'de Her Gün Geçerli Sinama Bileti --> 7 TL
Ödeme : Enpara
İletişim : PM
---------------------------------------------------------------------------
- Cinemaximum gişe görevlisine 15 haneli PNR kodunuzu iletmeniz gerekmektedir. Böylece üzerinde seans saati, tarih, salon & koltuk numarası ve film bilgileri bulunan sinemaya giriş biletinizi teslim alabilirsiniz.
- Küçük boy mısır ve içecek olarak; bardak içecek satılan sinemada 1 bardak içecek, kutu içecek satılan sinemada ise 1 kutu içecek verilecektir. Soğuk içecek markası işletmeden işletmeye farklılık gösterebilir.
izmirde kullanabilirmiyiz ?
her cinamax da geçerli hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.