Cinemaximum Sinema Biletleri; Uygun Fiyatlar Burada!

• Kullanıcı wolter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 tane biletin 6 tanesi kullanilmis cikti telafi icin yolladiklarinda kullanilmis cikti. Tekrar kasada bi ton ugrastik.Gerci hata bende bildiklerimden alacaktim her zaman ki gibi..

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 tane biletin 6 tanesi kullanilmis cikti telafi icin yolladiklarinda kullanilmis cikti. Tekrar kasada bi ton ugrastik.Gerci hata bende bildiklerimden alacaktim her zaman ki gibi..

hocam iade yapayım, arada çürükler varmıs onları ayırıyım tekrar baslıcam satışa
hesap no bekliyorum sizden.

Valla iyi cesaret bu kodları almak millet r10 da kaç kez karakolluk oldu çalıntı kredi kartlarından,olum 10 lira fazla verin adam gibi filme girin paranız yoksa girmeyin ekmek su değil bu,ömrünüz avukatla savcıyla geçer bi film 100 gram patlamış mısır için.

[MENTION=23932]wolter[/MENTION] alınan 12 kod da hata verdi. Ya kullanılmış ya da geçersiz. En kısa zamanda ilgileneceğini düşünüyorum. İster çalışan kod, ister iade. İkisi de kabulüm.

bana iade yapacagini soyledi arkadas ancak yapmadi hala. Foruma ugramamis bile

Arkadas halen yok ortalikta ? Taniyan veya duyan var mi

arkadaş için konuşmuyorum, bu tarz bilet çok aldım dh ve r10 dan çok ucuza satanlar sıkıntılı oluyor. Geçende Dh den bir arkadaş pm attı, çalıntı kredi kartı ile alınmış biletler polise ifade verilmeye çağırıyorlar filan dedi.

Kendisinden 1 hafta öncr aldığım 6 biletin bugün 2 tanesini kullandım.Teşekkürler

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] bari banlayın hocam, gelmeyecek adam anlaşıldı. Oysa ki çok iyi niyetliydi gerçekten çok şaşırdım. Ha bir de IP adresini rica edeceğim sizden. Ödeme yaptığım isim ve şehir karşılaştırması yapmak için.

Ben ilk gün aldım ve sorunsuz kullandım ve hatta teşekkür mesajı bile yazdım arkadaşa. Şuan gelişmeleri şaşkınlıkla takip ediyorum...

Resimli yorum yazdım diye arkadaş özelden mesaj bile atmış... Aynen kopyalıyorum;

Merhaba hocam, yorumunuz beni çok mutlu etti. Küçük bi hediye vermek istiyorum

Sinama kodu :
FRS3100252XXXXX
FRS3100252XXXXX

Popcorn kodu :
FRS3900006XXXXX
FRS3900006XXXXX

teşekkürler tekrardan, lütfen kabul edin hediyeyi.

- Saygılarımla..

Bunları henüz kullanma fırsatım olmadı ama deneyeceğim. İnşallah daha önceden kullanılmamıştır... :)

Mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun...

Ben ilk gün aldım ve sorunsuz kullandım ve hatta teşekkür mesajı bile yazdım arkadaşa. Şuan gelişmeleri şaşkınlıkla takip ediyorum...

Resimli yorum yazdım diye arkadaş özelden mesaj bile atmış... Aynen kopyalıyorum;

Sinama kodu :
FRS3100252XXXXX
FRS3100252XXXXX

Popcorn kodu :
FRS3900006XXXXX
FRS3900006XXXXX

- Saygılarımla..

Bunları henüz kullanma fırsatım olmadı ama deneyeceğim. İnşallah daha önceden kullanılmamıştır... :)

Bunları kullanma çalıntı kredi kartıyla alındı bu kodlar...

Sinama kodu :
FRS3100252XXXXX
FRS3100252XXXXX

Popcorn kodu :
FRS3900006XXXXX
FRS3900006XXXXX

- Saygılarımla..

Bencede kullanmayın kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez forumda güvenilirlik kazanmak için yapıyorlar.Nasıl olsa cebinden para çıkmıyor elalemin kredi kartıyla alıyor forum üyelerinin artık daha dikkatli olması lazım

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] bari banlayın hocam, gelmeyecek adam anlaşıldı. Oysa ki çok iyi niyetliydi gerçekten çok şaşırdım. Ha bir de IP adresini rica edeceğim sizden. Ödeme yaptığım isim ve şehir karşılaştırması yapmak için.

admin panele giremedigim için ip kontrolü filan yapamıyorum hocam ne yazıkki şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri