kanal kapandimi ?
bana soruyorsan, evet...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal kapandimi ?
Merhaba arkadaşlar, cis networke kanalı bağladım, dashboard açtım, ama ödeme biçimi olarak paypal, westerin onion ve banka var, ama webmoney yok, nasıl webmoney ile paramı ala bilirim ?
Yardımcı Olan Arkadaçlardan Allah Razı Olsun...
7k+ abone, 500k+ izlenme vardi kanalimda, partner bulamayinca mecburen girdim, ama nasil webmoney ile parayi ala bilirim ?
webmoney yok maalesef partnerde. güncel şartları öğrenip konuya yazıcam arkadaşlar
webmoney yok maalesef partnerde. güncel şartları öğrenip konuya yazıcam arkadaşlar
hocam cok iyi olur odeme alabiliyor musunuz buradan?
ödemelerde sorun yok hocam sadece güncel kanal alım şartlarını iletmediler
merhaba bu cis network kesinleşme ve ödeme günleri ayın kacında yapılıyor ?
10.03.2016 partnere baglandim, 1 ay ayi gecti ne zaman oderler bilgisi olan varsa lutfen yazsin, kanalim hit aldi, eger kotu partnerse ayrilayim, daha iyi partnere baglayim,
bu arada ayrilmak istesem ne kadar zamana partnerden cika bilirim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.