Çizgi Film Çalışanlar Bakabilirmi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar 3 Ay'a Yakındır Çizgi Film İşinde Çalışıyorum 1 kanalım harıç dıgerlerı sag salim ALLAH'a Sukur Duruyor Acaba Bu Kanalların Kazancını Artırmak İçin Neler Yapılabılır Bu İşte Uzman Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmi Acaba Hem İzlenimi Artırmak Hemde Kazancı Artırmak İçin Neler Yapılabılır Acaba .

Not : Lütfen Hangi Çizgi Film veya Kanal Linkini Pm Atınız Gibi Mesajlar Atmayınız Lütfen ... Yardımcı Olacak Olmayacak Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler .

Videolar uzunsa video arası reklam sayısını arttirabilirsin Nisan başından beri sayfa to yerlerde bari sürümden kazanayim dedim ve bu yöntemi kullandım izlenme %300 artti :D

yt video editörde videoları birleştirip ikişer saat videolar çıkartın, izleyicileri onlara yönlendirin. video ortası reklamı açın.
7:15,14:15... şeklinde.

sen ebeveyn olsan; çocugunla birlikte çizgi film izleyip her 3-5 dakikada bir diğer çizgi filme geçmeyi mi denerdin yoksa 2 saatlik çizgi film açıp işine gücüne bakmak, eşinle vakit geçirmek mi ? :D

Videolar uzunsa video arası reklam sayısını arttirabilirsin Nisan başından beri sayfa to yerlerde bari sürümden kazanayim dedim ve bu yöntemi kullandım izlenme %300 artti :D

onlarıda yaptım acaba baska neler yapılabılır ?

yt video editörde videoları birleştirip ikişer saat videolar çıkartın, izleyicileri onlara yönlendirin. video ortası reklamı açın.
7:15,14:15... şeklinde.

sen ebeveyn olsan; çocugunla birlikte çizgi film izleyip her 3-5 dakikada bir diğer çizgi filme geçmeyi mi denerdin yoksa 2 saatlik çizgi film açıp işine gücüne bakmak, eşinle vakit geçirmek mi ? :D

hımm mantıklı peki hocam oyle yapıcan videolarda yıne reklam cıkıyormu ?

adsense ayarlarında en çok izlenim aldığın ülkelerin face ve google linklerini engelle,hassas kategorileri engelle.
bütün ara reklamları eksiksiz gir.
videoların %80i uzun ise sayfa to %15civarlarında olması gerekir.sende düşükse çizgi filmde kısa videodan verim alamazsın.

çeşitli facebook gruplarında veya sayfalarında reklam yapabilirsin kanalını, genellikle çocukların takıldığı face sayfalarında... mesela arama kısmında spongebob diye aratabilirsin..

adsense ayarlarında en çok izlenim aldığın ülkelerin face ve google linklerini engelle,hassas kategorileri engelle.
bütün ara reklamları eksiksiz gir.
videoların %80i uzun ise sayfa to %15civarlarında olması gerekir.sende düşükse çizgi filmde kısa videodan verim alamazsın.

hocam genel olarak cogu 10 ile 20 ile dakka arası ..

adsensende reklam türlerine tıklayı kapsamın yüzdesini yazar mısın?
bu sekıldeler hocam .

38NpXp.png

Bu ay başında benim kanal kapandı tam rayına oturttum iyi bir gelir geliyordu 1 ay dayandı galiba bu sektörde olduğum sürede 1 ay kanalı açacağım bakacağım sonraki ay ekmeğini yiyeceğim sonra kanal kapanacak. bu sadece bende mi oluyor yoksa çoğunlukla kapanıyormu

Bu ay başında benim kanal kapandı tam rayına oturttum iyi bir gelir geliyordu 1 ay dayandı galiba bu sektörde olduğum sürede 1 ay kanalı açacağım bakacağım sonraki ay ekmeğini yiyeceğim sonra kanal kapanacak. bu sadece bende mi oluyor yoksa çoğunlukla kapanıyormu

sorun sende değil.bu kategoride dünya engeline falan fazla denk geldiğimizden yada sahte flag çok olduğundan youtube ayda bir bahane bulup kapatıyor.beni de sağolsun hiç bir ay boş geçmez.hatta bir ay kapatmasa telefon açacağım,hayrola hasta mı oldunuz sağlınız yerinde mi diye.

Vide editörden mesela tom jery nin tüm bölümlerini birleştir 2 saatlik yap orta reklamları aç çok kazanç getirir.

sorun sende değil.bu kategoride dünya engeline falan fazla denk geldiğimizden yada sahte flag çok olduğundan youtube ayda bir bahane bulup kapatıyor.beni de sağolsun hiç bir ay boş geçmez.hatta bir ay kapatmasa telefon açacağım,hayrola hasta mı oldunuz sağlınız yerinde mi diye.

o dert bizde de var organik olarak kanalım büyüyor 5k abone milyonlarca izleme günlük 200-300$ kazanç :) sonra gümmm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri