Çizgi Film İçin Videoyap mı VDS mi?

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Ben çizgi filme başlıycaktım.Fakat videoyap mı vds mi kararsız kaldım.Videoyapın up down hızı vdsden iyi mi ve videoyapta banlanma ihtimali var mı kanalların patlama ihtimali.Çok video atıycam zaten.Aralıklı atmıycam.2 dakikada 1 tane olmak üzere 100 200 video falan.Hangisini önerirsiniz ve videoyapta kanalların patlama sorunu var mıdır?

Ben çizgi filme başlıycaktım.Fakat videoyap mı vds mi kararsız kaldım.Videoyapın up down hızı vdsden iyi mi ve videoyapta banlanma ihtimali var mı kanalların patlama ihtimali.Çok video atıycam zaten.Aralıklı atmıycam.2 dakikada 1 tane olmak üzere 100 200 video falan.Hangisini önerirsiniz ve videoyapta kanalların patlama sorunu var mıdır?

o kadar vıdeoyu attıkdan sonra ne sekıl nerden attıgının pek onemı yok vıdeo yap al o takıp etsın senın yerıne her seyi upload hızıda guzel

o kadar vıdeoyu attıkdan sonra ne sekıl nerden attıgının pek onemı yok vıdeo yap al o takıp etsın senın yerıne her seyi upload hızıda guzel
hocam vdsden en az 10 kat hızlıdır diyor.Ben çizgi film upload yapacağım için.Sorun çıakrmaz değil mi?Bir de kullanışmış nerden bulabilirim.25 günlük falan ucuza?

Eğer dediğin hızda atacaksan yarın kanal patladı diye konu açarsın kardeşim

Az az at bugün 5 yarın on sonra yirmi otuz ..

Evde render yap'a yap'a az öz yavaş ta olsa at onlardan daha iyi 2-3 aya en geç 5-10 k dolar kaldırıyor olursun teliften patlamassa belli miktar kaldırınca da zaten patlatırlar hep böle olur

bir de o kadar video atıcaksınız ama dünya engeli vs var her zaman geçmiyor ünlemi cabası
siz evden manuel uğrasın sabırlı olun köşe olun :)
Benim şuan imkanlar kısıtlı uygulayamıyorum ama olay bu

Son düzenleme:
Evde render yap'a yap'a az öz yavaş ta olsa at onlardan daha iyi 2-3 aya en geç 5-10 ka kaldırıyor olursun teliften patlamassa belli miktar kaldırınca da zaten patlatırlar hep böle olur

bir de okadar video atıcaksınız ama dünya engeli vs var her zaman geçmiyor ünlemi cabası
siz evden manuel uğrasın sabırlı olun köşe olun :)
hocam manuel yapamıyorum benim internet hızı 3'e düşüyor direk.Zor yapıyor.Ya vds alıcam ya bot.Ne önerirsiniz siz?

valla ben de videoyap var şuan eskisi gibi verim alamıyorum yada verimli kullanamıyorummu bilemedim ama iyidir normalde videoyap'ı da tavsiye ederim

vds te aldım ben oda net hızım için faydalıda render yaparken baya yavaş oluyor vds alın

param var diyorsanız botta alın 2 sinide kullanın birinden iyi verim alamayabilirsin öbürünü kullanırsın Bu arada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın Bot ile birlikte Vds satışıda var masa üstü uygulama olduğundan işlemler biraz yavaş kalıyor sisteme göre bence ama dolarlar yeşil yeşil :D
benim tavisyeler bu yönde olur :) İwocan yardımcı olurda sana sistemi iyi

valla ben de videoyap var şuan eskisi gibi verim alamıyorum yada verimli kullanamıyorummu bilemedim ama iyidir normalde videoyap'ı da tavsiye ederim

vds te aldım ben oda net hızım için faydalıda render yaparken baya yavaş oluyor vds alın

param var diyorsanız botta alın 2 sinide kullanın birinden iyi verim alamayabilirsin öbürünü kullanırsın Bu arada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın Bot ile birlikte Vds satışıda var masa üstü uygulama olduğundan işlemler biraz yavaş kalıyor sisteme göre bence ama dolarlar yeşil yeşil :D
benim tavisyeler bu yönde olur :)
hocam ünlem dert değil.Ünlemin çaresi ödeme yapan partner.Ben de biliyorum.Fakat hangisini seçeyim bilmiyorum.Bot ya da vds alıcam.

valla ben manuel atınca izlenim alamıyorum videoyapla atınca izlenim alıyorum anlamadım olayı

Valla ben kararsızım o konuda işte ben de her 2 si hatta 3ü de var ondan :D

arkadaşlar çizgi film için adsense mi yoksa partner mi?partnerse hangisine girmeliyiz?

hocam ünlem dert değil.Ünlemin çaresi ödeme yapan partner.Ben de biliyorum.Fakat hangisini seçeyim bilmiyorum.Bot ya da vds alıcam.

yeterli bütçen yoksa videoyap, varsa youploader öneririm. videoyaptan test hesabı alınabiliniyor sanırım, o şekilde deneyebilirsin. ben olsaydım tercihim vds olurdu.

adamlara bak birgünde 116 video bende atayım dedim 2kanal kapandı

adamlara bak birgünde 116 video bende atayım dedim 2kanal kapandı
vds aldım.Vdsde ne kadar atarsam atayım bir şey olmaz bence çünkü Youtube herkesin internet hızını düşünür.İnternet hızı çok hızlı osa bile 100 video yüklesen de bir şey demez bence.Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

vds aldım.Vdsde ne kadar atarsam atayım bir şey olmaz bence çünkü Youtube herkesin internet hızını düşünür.İnternet hızı çok hızlı osa bile 100 video yüklesen de bir şey demez bence.Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ama kendisine ait olmadığını anlar ve yine kapatır o kadarını.eskisi gibi değil işin cılkını çıkartmaya gerek yok artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri