Çizgi Film kanal

• Kullanıcı pskrmps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

pskrmps

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben çizgi dizi kanalı açmak istiyorum.
Bunlarda telif riski var mı ? hem teliflerden nasıl kurtulabiliriz ?
Yardımcı olabilirmisiniz ? yeni başlıyorum sizin gibi xxxx kadar para kazanmak istiyorum :)
Allah hepinizden razı olsun.
Hayırlı Forumlar.

Son düzenleme:
forumu gez ancak deneyerek öğrenebilirsin kimse sana bunun cevabını söylemez :)

çok rekabet var. orjinal telif,sahte telif ve flagcısıda çabası.
ben şahsen o kategoride tutunamadım akşam yapıyorum kanalı sabah uçuyor.
daha farklı kategorilere yönelmeni tavsiye edrim :)

Bizim buralarda bi laf vardır

çizgi film çalışanlar 2'ye ayrılır

1.Başında saç kalmayanlar
2.Boğaza Karşı Viskisini Yudumluyanlar

bunları dikkate al :D

Valla keske kolay olsa o kadar kazanmak. Bu zorlu dikenli yolda başarılar. araştırmaya devam

Ben dediğin XXXX kazancı 1 yıl sonra kazanmıştım. Hemde aylarca Server parası, bot parası, beceremeyip kapanan kanalların yerine aldığım kanal parası vs vs. Hadi onu da geçtim 1 yıl koskoca 1 yıl, başka işte çalışıp uykumdan özel hayatımdan feragat ettiğim bir zaman dilimi. Şimdi sana tavsiyem nedir biliyor musun?

Ya eline bir kağıt kalem alıp tek tek çizgi filmleri deneyip not edip deneyeceksin. Yada kanal açıp sat falan o şekilde para kazan.. Ben her ay büyük paket A4 kağıdı bitiriyorum.

hevesini kırmak istemem hocam. ama işe başla ondan sonra kararı sen ver :)

Adam şimdi kalkıp sana al dostum :D aylık 30 bin'liranın 15Bini senin olsun dermi ? demez yardımda gelmez :)

Ben dediğin XXXX kazancı 1 yıl sonra kazanmıştım. Hemde aylarca Server parası, bot parası, beceremeyip kapanan kanalların yerine aldığım kanal parası vs vs. Hadi onu da geçtim 1 yıl koskoca 1 yıl, başka işte çalışıp uykumdan özel hayatımdan feragat ettiğim bir zaman dilimi. Şimdi sana tavsiyem nedir biliyor musun?

Ya eline bir kağıt kalem alıp tek tek çizgi filmleri deneyip not edip deneyeceksin. Yada kanal açıp sat falan o şekilde para kazan.. Ben her ay büyük paket A4 kağıdı bitiriyorum.

benim de masada onlarca post it yapışkan kağıtlar asılı :) kağıda yazıp not etmek çok yararlı oluyor hem düzen oluyor hem motive

Burada size en ince ayrıntısına kadar anlatılsa bile deneme yapmadan hiçbir şey öğrenemiyorsunuz maalesef. Ben bilsem birkaç şey söylerdim ama hiç dizi film çalışmadım. Nasıl çalışıldığı hakkında çok şey okudum ama hiç uygulamadığım için hiçbir bilgim yok gibi görüyorum. :)

benim de masada onlarca post it yapışkan kağıtlar asılı :) kağıda yazıp not etmek çok yararlı oluyor hem düzen oluyor hem motive

Bilgisayarda ki "post it" "one note" vs vs bin tane program kullandım, hiç bir tanesi kağıt kalem kadar etkili olmuyor. Özellikle her sayfanın başına tarih atıyorum, sonra onları her ay klasörlüyorum. Çok hoş oluyo :)

Aslında beni buna iten şey, belkide içgüdüsel olarak bir b.k yiomuşum gibi gözüktüğü için olabilir. Sanki aha bak ben çalışıyorum izlenimini kendime yaratmak gibi :)

Benim ajanda bitmek üzere :) Yazım çok kötü ama notlarım çok değerli. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri