Çizgi Film Kanalları

• Kullanıcı epk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
arkadşalar çizgi film kanalı olupta durduk yere para kazanması giden varmı ? telifsiz felen ?

Bazi ********ler vardır onların kategorisi olduğunu düşündüğü kategoriyi sans eseri sizde kesfederseniz, videoları yükleyip hit almaya başladıktan sonra eli ayagi tutmayacak hale gelesice bu insanlar ve çakal ltakimi size toplulukatmaya baslar ve hemen kanalinizi kapattirir. Aklina gelmez ki yedigi beddualardan beli dogrulamaz hale geldiği bir yana keserin donup sapin ona gireceği günlerin ve hesabin aleyhine döneceği günler yakindir.. Herkez ekmeğine baksa bu konuyu buraya açma ihtiyacı duymazdin kardeş..

aynen arkadaşa katılıyorum tesadüfen bir kategori yakaladım 1 ay boyunca kanala bi şey olmadı emekthorun dediği gibi bi anda kanal patladı günlük 100 tl bırakmaya başladı ki 3 gün sonra kanalı flagladılar kanal anında kapandı yazıklar olsun böylelerine inşallah gün olur kendileride kazanamazlar.

aynen arkadaşa katılıyorum tesadüfen bir kategori yakaladım 1 ay boyunca kanala bi şey olmadı emekthorun dediği gibi bi anda kanal patladı günlük 100 tl bırakmaya başladı ki 3 gün sonra kanalı flagladılar kanal anında kapandı yazıklar olsun böylelerine inşallah gün olur kendileride kazanamazlar.

para kazanmasımı gitti yoksa tamamenmı kapandı

şimdi çok iş yapan bir çizgi film kanalımı kopyalayım dedim.daha öncedende kopyalamıştım 2 telifi aynı anda yediğinden kopya kanalı silmek zorunda kalmıştım.şimdi kopyaladığımda videoların yarısı eşleşen,dünya engeli,ve anında ünleme düşmesinden dolayı silindi.

iş yapan kanalda aynen duran videolardan bahsediyorum.iş yapan kanaldan sadece kopya kanala telif gelen videoları silmiştim.youtube un çok izlenen bu kanalları abone sayısına falan da bakıp koruduğunu düşünüyorum.

2 taraf da adsenseye bağlı ama bir kanala torpil geçtiği bariz belli.

dediğin kanal emine my kid's videos diye bir elemana ait.bu forumdanda banlandı ona buna telif yollar,tom jerrye telif atar.

arap piyasasına girin beyler sıkıntısız şahsen bende sıkıntı yok ne eşleşen ne dünya engeli :) kafa nereye ben oraya takılıyorum kanala dahi girmiyorum:D

arap piyasasına girin beyler sıkıntısız şahsen bende sıkıntı yok ne eşleşen ne dünya engeli :) kafa nereye ben oraya takılıyorum kanala dahi girmiyorum:D

Hocam videolari yt uzerindenmi buluyorsunuz peki

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) türk çizgi film sektöründe youtubeda olarak en büyük kitleye ben sahibim.Baştan söylüyeyim bu sektör artık kazandırmaz.Yaklaşık 1.5 senidir bu yolla para kazandım ama artık kazanamıyorum.Topluluktan dolayı para kazanılmıyor yaklaşık günlük 100 150bin görüntüleme var ama hiçbir işe yaramıyor.Çoğu kişi benden videoları aldı ve üstünde sitemin ismi yazılı istesem hepsini telif yollayıp bir ****lik yapardım ama boşa uğraşıyorlar.En berbat sektör ve asla kalıcı olamazsınız

Telif çok sık geliyor çizgi film kanallarına.

Daha önce keşfedilmemiş çizgi filmler bulmak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri