Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazi ********ler vardır onların kategorisi olduğunu düşündüğü kategoriyi sans eseri sizde kesfederseniz, videoları yükleyip hit almaya başladıktan sonra eli ayagi tutmayacak hale gelesice bu insanlar ve çakal ltakimi size toplulukatmaya baslar ve hemen kanalinizi kapattirir. Aklina gelmez ki yedigi beddualardan beli dogrulamaz hale geldiği bir yana keserin donup sapin ona gireceği günlerin ve hesabin aleyhine döneceği günler yakindir.. Herkez ekmeğine baksa bu konuyu buraya açma ihtiyacı duymazdin kardeş..
aynen arkadaşa katılıyorum tesadüfen bir kategori yakaladım 1 ay boyunca kanala bi şey olmadı emekthorun dediği gibi bi anda kanal patladı günlük 100 tl bırakmaya başladı ki 3 gün sonra kanalı flagladılar kanal anında kapandı yazıklar olsun böylelerine inşallah gün olur kendileride kazanamazlar.
şimdi çok iş yapan bir çizgi film kanalımı kopyalayım dedim.daha öncedende kopyalamıştım 2 telifi aynı anda yediğinden kopya kanalı silmek zorunda kalmıştım.şimdi kopyaladığımda videoların yarısı eşleşen,dünya engeli,ve anında ünleme düşmesinden dolayı silindi.
iş yapan kanalda aynen duran videolardan bahsediyorum.iş yapan kanaldan sadece kopya kanala telif gelen videoları silmiştim.youtube un çok izlenen bu kanalları abone sayısına falan da bakıp koruduğunu düşünüyorum.
2 taraf da adsenseye bağlı ama bir kanala torpil geçtiği bariz belli.
dediğin kanal emine my kid's videos diye bir elemana ait.bu forumdanda banlandı ona buna telif yollar,tom jerrye telif atar.
para kazanmasımı gitti yoksa tamamenmı kapandı
arkadşalar çizgi film kanalı olupta durduk yere para kazanması giden varmı ? telifsiz felen ?
arap piyasasına girin beyler sıkıntısız şahsen bende sıkıntı yok ne eşleşen ne dünya engelikafa nereye ben oraya takılıyorum kanala dahi girmiyorum
![]()
Hocam videolari yt uzerindenmi buluyorsunuz peki
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yt üzerinden bulabilirsiniz![]()
Tesekkurler hocam
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim kanalı patlatmayındane yaparsanız yapın
![]()
Telif çok sık geliyor çizgi film kanallarına.
Daha önce keşfedilmemiş çizgi filmler bulmak gerek.
Onlarada anime deniyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.