Çizgi film kanallarınız hangi partnerde ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben bugün life ile konuştum çizgifilm kanalları hakkında.Benim biraz çizgifilm kanalım var lifeta.Dedim ki ödeme yapmayacaksanız çizgifilmlere beni çıkarabilirsiniz dedim linkte attım.Adam dedi ki biz ödemesini alırsak sizede yaparız dedi.Bu ne şimdi? :) Burdaki life network yoksa fake mi ? La yoksa o nihat mı :D :D

ahahaha güldüm :D

Gecenlerde yetkili kisi artik life a bagli cizgifilm tv show gibi icerikli kanallarin artik partnerlikten atacaklarini yazmisti. Cizgi calisacaksan adsenseye yönel ünlemi gecebilirsen.

Evet yazdı o şekilde benimde kafam karısık ünlemle ugrasmaktan sıkıldım o yüzden partnere yöneldim. 1 tane life kanal var 2 3 günde 120 dolar oldu çok iyi gelio inş ödeme sıkıntı çıkarmaz.

Adsense kullanan arkadaşlar aylık 10k$ üzeri ödeme alan oldumu hiç? bir arkadaşım aweden 10k ödeme bekliyor 2aydır ödemiyorlar. Acaba adsenseye geçiş yapsak adsense 10k ödemelerde sıkıntı yaratırmı?

bu forumda onlarca kişi var ayda 10k ve daha üzeri alanlar,tuhaf bir soru bence !

Adsense kullanan arkadaşlar aylık 10k$ üzeri ödeme alan oldumu hiç? bir arkadaşım aweden 10k ödeme bekliyor 2aydır ödemiyorlar. Acaba adsenseye geçiş yapsak adsense 10k ödemelerde sıkıntı yaratırmı?

tek kanaldan ,ayda 10.500kazanç dan 8.700 kesinleşmişti ve sorunsuzca hesabıma yattı ama benle aynı kazanca ait başkasının adsenseleri banlandı.şans işi biraz...

Ben bugün life ile konuştum çizgifilm kanalları hakkında.Benim biraz çizgifilm kanalım var lifeta.Dedim ki ödeme yapmayacaksanız çizgifilmlere beni çıkarabilirsiniz dedim kanalların linkinide attım.Adam dedi ki biz ödemesini alırsak sizede yaparız dedi.Bu ne şimdi? :) Burdaki life network yoksa fake mi ? yoksa o nihat mı :D :D

Ödemeyi bugün mü yapacaklarmis bir bilgiye ulasabildin mi?

bu forumda onlarca kişi var ayda 10k ve daha üzeri alanlar,tuhaf bir soru bence !

partner kanaldan alan biliyorum. Sorum adsenseden ödeme alan varmı? forumda birçok arkadaş (buna adminlerde dahil) yüksek ödeme alan adsense hesaplarının banlandığını söyledi.
10k$ az bir rakam değil çünkü aylık 10k$ yıllık 120.000$ yapıyor. bu illaki adsensenin incelemesine girecek.

Bir hurafe dolanıyor forumlarda adsense hesabınızı 5k$ a bölerek alın diye. Bende 10k ödeme alan varmı yokmu onu merak ettim.

partner kanaldan alan biliyorum. Sorum adsenseden ödeme alan varmı? forumda birçok arkadaş (buna adminlerde dahil) yüksek ödeme alan adsense hesaplarının banlandığını söyledi.
10k$ az bir rakam değil çünkü aylık 10k$ yıllık 120.000$ yapıyor. bu illaki adsensenin incelemesine girecek.

Bir hurafe dolanıyor forumlarda adsense hesabınızı 5k$ a bölerek alın diye. Bende 10k ödeme alan varmı yokmu onu merak ettim.

arkadaşta adsenseden bahsediyor zaten.

Yok hocam onunla ilgili birşey sormadım 2-3 gün içinde ödemeleri yaparlar .

life çizgi film içerikleri atacaklarını söyledi , atılan kanalların ödemesinde sorun olur mu dedi biri onda sorun yok dedi
bu biraz yakalanıncaya kadar naparsan yap gibi bişi galiba.tam anlamadım

life çizgi film içerikleri atacaklarını söyledi , atılan kanalların ödemesinde sorun olur mu dedi biri onda sorun yok dedi
bu biraz yakalanıncaya kadar naparsan yap gibi bişi galiba.tam anlamadım

Bendeki durum ise şöyle.Bu kanal diyorum bak çizgifilm at beni atmadı geçen gün :D Bugün yazdım çizgifilme ödeme yapıyormusunuz diye yapmıyorsanız ugrastırmayın çıkarın beni partnerden dedim. Youtube bize ödeme yaparsa bizde yaparız dedi forumda konuşulanlarla adamın dedikleri zıt.Kafam karıştı : ))

konu açmamak için buraya yazıyorum.
çizgi film kanalımda bir video patladı 1 haftada 2k $ oldu her geçen gün en az 300 $ bırakıyor.
freedom'dayım, 1 telif yedim ödeme yaparlar mı acaba ?
sıkıntı bastı...

konu açmamak için buraya yazıyorum.
çizgi film kanalımda bir video patladı 1 haftada 2k $ oldu her geçen gün en az 300 $ bırakıyor.
freedom'dayım, 1 telif yedim ödeme yaparlar mı acaba ?
sıkıntı bastı...

Bence vidyoların listesini al ve sil. Kanalın incelenirse ödeme yapılmaz. Ama silersen ödenir. Bir iki gün önce birisi 700 küsür $ aldı freedom dan. Senin para yüksek olduğu için söylüyorum. Riske atma.

Arkadaşlar çizgi film kanallarınız hemen index alınıyor mu ne kadar zamanda oluyor bu 700$ çok merak ettim biriniz açıklayabilir mi ? kanal etiketi önemli mi index için ne kadar etiket öneriyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri