Çizgi Film Karakterlerine Telif Gelir mi?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Sana ne arkadaşım. ister TRT ile anlaşıp proje yaparım. İstersem TRT ile anlaşıp kanalına gelir bam bam telif atarım. Sana ne . İşine bak. Hadi hayırlı işler.
sen buradaki velet degilmisin https://www.ytpara.com/youtube-alis...lik-duzenli-gelir-kazanmak-ister-misiniz.html utanmadan bide multi açmış herkese salllıyor Skype Kullanıcı Adı: live: sevideo_2 bu adam nasıl multiden banlanmıyor [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Bende onu kastediyorum zaten evet atabilir ileride belki, ama cok sacma adil kullanim bizim ulkede de yayginlasmasi lazim. O zaman nike nixe markalari gibi yapalim mesela harika kanatlar in adi harikaa kanatlar olsun karakterde de ufak degisiklikler olsun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam gece burdaysan bı yaz bana 1 gibi bişeyler göstericem sana görünen yüzün öteki tarafi adil kullanım yok gücü yetenin kullanımı telıf hakkıdnan muhaf olmus oyle ıcerıkelre bedavadan sahıp cıkanlar var sana attırmazlar ama

sen buradaki velet degilmisin https://www.ytpara.com/youtube-alis...lik-duzenli-gelir-kazanmak-ister-misiniz.html utanmadan bide multi açmış herkese salllıyor Skype Kullanıcı Adı: live: sevideo_2 bu adam nasıl multiden banlanmıyor [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

ooo kimler gelmiş. Hayır o kişi değilim aklı kısa arkadaşım :) Sen akıllanmamışsın belli ki. Senin mesajların kaldırırldı ve gereken araştırmalar yapıldı. Hala iftira atıyorsun. Dikkat et ikincisinde farklı ceza uygulanır haberin olsun ;)

Konumu baltalamayin sikayet konusu acin [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Konumu baltalamayin sikayet konusu acin [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

kusura bakma. İşte kendini bilmezler var bu forumda. Adam gelmiş hala multi muhabbeti yapıyor. Verilen ceza yetmemiş kendisine. Ben gereksiz kişilere daha fazla cevap vermicem.

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

4-5 bin kazanıyorum dıyordu aynı grafiklerde kanalı var ve tamamen karakterler içeriyor :D Tespitin böylesi helal olsun hocam

Bu tespiti konudada yaptığını iddia etmişti ama ne yazık ki adminler inceleme yaptı ve multinin olmadığını gördü. Adalet yerini buldu ve o kendini bilmez kişinin mesaları kaldırırldı. Lütfen burada haklı ile haksızı karıştırmayın.

ooo kimler gelmiş. Hayır o kişi değilim aklı kısa arkadaşım :) Sen akıllanmamışsın belli ki. Senin mesajların kaldırırldı ve gereken araştırmalar yapıldı. Hala iftira atıyorsun. Dikkat et ikincisinde farklı ceza uygulanır haberin olsun ;)
skype kullanıcı adı ytpara kullanıcı adı ile aynı 4-5k demişsin oda aynı yazışma tipinde aynı daha ne olsun zeki multi açıp millete sallıyor satış konusuna gelince saygılar efendim tamam efendim teşekkürler efendim...

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

benim o konudaki mesajlarımın kaldırıldığını nereden biliyorsun demekki konu sahibi sensin helal sana güzel kendini ifşa ettin [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

skype kullanıcı adı ytpara kullanıcı adı ile aynı 4-5k demişsin oda aynı yazışma tipinde aynı daha ne olsun zeki multi açıp millete sallıyor satış konusuna gelince saygılar efendim tamam efendim teşekkürler efendim...

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

benim o konudaki mesajlarımın kaldırıldığını nereden biliyorsun demekki konu sahibi sensin helal sana güzel kendini ifşa ettin [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Sana cevap vermiem. O konuyu açan kişi benim arkadaşım ve o işi birlikte yürütüyoruz :) Seni şikayet ettim. Gereği yapılsın. :)

Sana cevap vermiem. O konuyu açan kişi benim arkadaşım ve o işi birlikte yürütüyoruz :) Seni şikayet ettim. Gereği yapılsın. :)
cevap verecek bişeyin yok çünkü kendini başarılı şekilde ifşa ettin şikayet konusu geliyor sağ çıkmazsın bu işten

Son düzenleme:
[MENTION=61698]sevideo82[/MENTION] ve [MENTION=48311]klausner12[/MENTION] post kasmaktan ve konu baltalamaktan ceza verir misiniz?

bi derdiniz varsa şikayet konusu açın orada ne halt ediyorsanız edin
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

22-) Forumda mesaj sayısını yükseltmek adına gereksiz post kasan, konularda ve mesajlarında tartışmaya sebebiyet verecek türde paylaşım ve yazı yazanlar 1.nci seferde 3 gün, 2.nci seferde 7 gün uzaklaştırma alırlar.

ayrıca gereksiz postları temizler misiniz?

Kusura bakmayın. Kendisi çok fazla uğraştı benle. Cevap vermem gerekiyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri