Çizgi Film Telif Piyasası

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hacı çizgi film var çizgi film var hangi çizgi filme telif geliomu onuda sormak lazım sordukmu

hangi çizgifilmler çok izleniyor?
*global (dünyada herkezin izleyebileceği) filmler çok izleniyor. sessiz ç.filmler ve ingilizce olan filmler.
Çok para kazandırıyor mu?
TBM az versede çocuklar bilip bilmeden tıkladıkları için sürümden kazanırsınız.
Sahte telif çok yolluyorlar mı?
Aklının almıyacağı kadar (hem yerli hem yabancı) telif yolluyan vatandaş var.
Telif yememek için ne yapmam gerek
Özgün video çekeceksin. Çizgi filmlerin olduğu, bilgisayar veya flash oyunlarını oynayıp videoya kayıt yapacaksın. İngilizcen varsa sesli olarak anlatırsan daha çok zilenim ve abone kazanırsın. Sahte telif gelse bile itraz etme şansın olur böylelikle ;)

ben sizin insanlara boş insan yada seçmece gibi sıfatlar yakıştırmanızın yanlış olduğunu düşünerek ceza verdim.
rahatsız olduğunuz konularda bu şekilde cevap vermek yerine şikayet et butonunu kullanınız...

Abi yaşını saygım var lakin sizin yaptıgınız doğru değil ben adabıyla üslübüyla soru sormuşken , karşıdaki bana sert çıkıyorsa bende hakaret etmeden neden boş insan var diye yakarışta bulundum , bunu kim üstüne alırsa siz bana ne sebeple ceza veriyorsunuz anlamış değilim.Üstelik sizde görevlisiniz en çok siz elinizde gelen yardımı vermek gerekirken söylediğiniz söz deneyerek bulun eee o zaman burdaki arkadaşların amacı ne bilgileri paylaşmak değilmi herkes deyenerek bulursa gerek yokki böyle foruma.

hangi çizgifilmler çok izleniyor?
*global (dünyada herkezin izleyebileceği) filmler çok izleniyor. sessiz ç.filmler ve ingilizce olan filmler.
Çok para kazandırıyor mu?
TBM az versede çocuklar bilip bilmeden tıkladıkları için sürümden kazanırsınız.
Sahte telif çok yolluyorlar mı?
Aklının almıyacağı kadar (hem yerli hem yabancı) telif yolluyan vatandaş var.
Telif yememek için ne yapmam gerek
Özgün video çekeceksin. Çizgi filmlerin olduğu, bilgisayar veya flash oyunlarını oynayıp videoya kayıt yapacaksın. İngilizcen varsa sesli olarak anlatırsan daha çok zilenim ve abone kazanırsın. Sahte telif gelse bile itraz etme şansın olur böylelikle ;)

Teşekkürler , hepsi buydu işte :)

verdiğim cezanın arkasındayım .

konuya gelincede ilk mesajı bilerek ben yazdım ki sonradan gelecek bir msja hazır ol diye...bu şekilde de çizgi film piyasasını öğrenemezsin.benim dediğim 1 hafta uğraş bir kaç kanalını kaybet kimsenin vermeyeceği fikirler edinirsin.bir kaç kanal kaybetmekle de bir şey olmaz merak etme.kendimce en doğru gelen yolu gösterdim.sen bunu bu konuda tartışılmasın,konuşulmasın gibi anlama lütfen.

hocam kimse kimseye yardım etmiyor, tanımadığı sürece yani cevaplarınızı burada aramayın. Millet o kadar paragöz olmuşki bu bu telif atar bile demeye üşeniyor. He adam kendi hakkıyla uğraşmış yapmış bulmuş ama bu onu paragöz olmasını gerektirmez. Bilgiler paylaşıldıkça güzeldir. Yani size diyeceğim yabancı youtube forumlarına bakın konu açın orada yardımcı oluyorlar.
(cümlemdeki sözler kişi ve kurum hedef alınmadan yazılmıştır.) Bu arada çizgi film çalışacaksanız ilk 1 hafta adsense bağlamayın kanalınızı riske girmesin, ve çizgi film ise partnerde çalışmanızı öneririm. Şahsen çizgi film çalışmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri