Çizgi Film ve Dizi için En İyi Partner

xchernobilx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar partner çalışan arkadaşlar iyi bilecektir yabancı çizgi film ve dizi için önerebileceğiniz en iyi partner hangisidir? Life ve quiz sanıyorum kabul etmiyorlar. Bu alanlarda partner çalışan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim

Arkadaşlar partner çalışan arkadaşlar iyi bilecektir yabancı çizgi film ve dizi için önerebileceğiniz en iyi partner hangisidir? Life ve quiz sanıyorum kabul etmiyorlar. Bu alanlarda partner çalışan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim

Çizgi film çalışmıyorum ama music nation ve freedom uygundur bence.

MN ye bulaşma Fredoom ödüyor diyolarlar onlarda yarısını kesiyorlar paranın

adsense çalış adsense editle videoları bırakın partnerlerle uğraşmayı bloke olunca işten soğucak seviyeye gelirsiniz

Arkadaşlar normalde adsense çalışıyorum fakat kanal spame düştüğü için ünlem geçmiyor. Bu yüzden elimdeki iki kanalı partnere bağlamayı planlıyorum

Hocam Quiz kabul etmiyor diye birşey yok (adam gibi) dizi,çizgi film işini yaparsan sorun çıkarmıyor. Bu kategoride iyi izlenim alıpta quiz partnerde olan kanallar tanıyorum

Son düzenleme:
Quizde şansımı deneyecem peki başka partner varmı arkadaşlar adam gibi?

Quiz ve Life çizgi film ve amerikan dizilerinde sıkıntı çıkarıyor. Türkçe dizilerden 5 aydır sorunsuz ödeme alıyorum.

ne kadar kesinti yaptığına takılmayın size ödesin diğerleri gibi üstüne yatmasın da ne zaman öderse ödesin. Music nation tek geçerim

Freedom kesinti yapar ama ödeme alabilirsiniz.

Hocam Quiz kabul etmiyor diye birşey yok (adam gibi) dizi,çizgi film işini yaparsan sorun çıkarmıyor. Bu kategoride iyi izlenim alıpta quiz partnerde olan kanallar tanıyorum

Hocam sizden sonra başvurdum az evvel imza belgesi gelmiş yani kabul olmuşum quiz için. Bu saatten sonra takip etmem gereken birşey varmı? Yada atılmam söz konusu olurmu sence :)
İllegal hiçbirşey yok yabancı bir dizi ve az video var kanalda. Abonelerde 100+ civarı

Şimdi 1 hafta kanal öyle kalsın birşeyler yükleme göze batma ondan sonra abartıya kaçmadan yavaş yavaş çoğaltırsın,videoya eşleşen dünya engeli fln geldimi hiç tutma direk sil zaten gelene kadar ne kazandıyan kârdır

Şimdi 1 hafta kanal öyle kalsın birşeyler yükleme göze batma ondan sonra abartıya kaçmadan yavaş yavaş çoğaltırsın,videoya eşleşen dünya engeli fln geldimi hiç tutma direk sil zaten gelene kadar ne kazandıyan kârdır

Yok hocam zaten yüklemeyecem uzun bir süre. Şu andan itibaren bu ayın ödemesini 20 eylül de mi alacam hocam yoksa 20 ağustosa kadar olan ödemeyi 20-25 ağustos aralığındamı yatırıyorlar?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri