Çizgi filmciler haftada kaç flag yiyorsunuz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
benim oranlar epey yüksekte acaba bende mi sorun diyorum hele geçtiğimiz son 1 hafta içinde 4 5 kez yedim ayakta duramıyorum artık sarhoş oldum sallanıyorum :D

videoları ilk sayfada olanlara soruyorum ben genel olarak

son 15 20 gündür böyle daha önceleri bu kadar yoktu rahattım baya

Yaramı deştin kardeşim, düne kadar flag yememede rekorumu kırıyordum derken en çok izlenen 2. videomu patlattılar.
Videolarımın sıralamasına daha şimdiye kadar birkere bile bakmadım.Aldıgı izlenime getirisine bakarım.

benim oranlar epey yüksekte acaba bende mi sorun diyorum hele geçtiğimiz son 1 hafta içinde 4 5 kez yedim ayakta duramıyorum artık sarhoş oldum sallanıyorum :D

videoları ilk sayfada olanlara soruyorum ben genel olarak

son 15 20 gündür böyle daha önceleri bu kadar yoktu rahattım baya

indirdiğin adres nedir :D

kanalların hepsi gidince flag dan boşa çıktım baya güzelmiş böyle tavsiye ederim ahzem kardeşim.. rahatım yani

Videoları ülke bazında engelleme felan yokmu varsa nasıldır? Videoları Türkiyeye kapatsak bile %80 flagdan kurtulmuş oluruz heralde :D

kaç kanalım gitti bende hatırlamıyorum :) bunu yapanlar genelde Türk ve Hintliler diyolar doğru mudur :)

sende mi bürütüss.........
bende hocam bende hemde ne kanallar ggitti öyle böyle değil yani :( bunun yüzünden 3 gündür hasta oldum yeni düzelmek üzereyim valla
kaç kanalım gitti bende hatırlamıyorum :) bunu yapanlar genelde Türk ve Hintliler diyolar doğru mudur :)
türkler kesin var hatta çoğu burda , hintlilerde az malın gözü değil :D
Videoları ülke bazında engelleme felan yokmu varsa nasıldır? Videoları Türkiyeye kapatsak bile %80 flagdan kurtulmuş oluruz heralde :D

ülke engelleme olayı partnerde oluyo dediler sadece ama tam bilen de yok adsense de olsa keske

ülke engelleme olayı partnerde oluyo dediler sadece ama tam bilen de yok adsense de olsa keske

partnerde nasıl oluyor onu bile öğrensek bizim işimize yarar valla. Adam benim kanaldan video çekiyor bana flag atıyor bunlar bindiği dalı kesmiyor resmen katlediyor.

Ben torrent, Vip, kaynaktan indirme ile birşekilde kaynak bulmuşum haftalık video atıyorum. Be geri zekalı benim kanalı kapatınca eline ne geçer bunların.

bende hocam bende hemde ne kanallar ggitti öyle böyle değil yani :( bunun yüzünden 3 gündür hasta oldum yeni düzelmek üzereyim valla

türkler kesin var hatta çoğu burda , hintlilerde az malın gözü değil :D

partnerde su sekilde yapabilirsiniz
BRADqQ.jpg

partnerde nasıl oluyor onu bile öğrensek bizim işimize yarar valla. Adam benim kanaldan video çekiyor bana flag atıyor bunlar bindiği dalı kesmiyor resmen katlediyor.

Ben torrent, Vip, kaynaktan indirme ile birşekilde kaynak bulmuşum haftalık video atıyorum. Be geri zekalı benim kanalı kapatınca eline ne geçer bunların.

sorma be abi ya benim bi dizi vardi saatler ce renderledim cerceveledim adam benden kopyaladi caldi emek harcamisdim o kadar seo falan yapti ilk sayfada cikti adamin simdiki izlenimi 1.509.100 oldu 5k abone de cabasi benim kanal kapandi

Son düzenleme:
partnerde su sekilde yapabilirsiniz
BRADqQ.jpg

sorma be abi ya benim bi dizi vardi saatler ce renderledim cerceveledim adam benden kopyaladi caldi emek harcamisdim o kadar seo falan yapti ilk sayfada cikti adamin simdiki izlenimi 1.509.100 oldu 5k abone de cabasi benim kanal kapandi

okurken sövdüm..

okurken sövdüm..

her aksam yatmazdan once selamlarimi iletiyorum kendisine kulaklari cinlasin diye simdi ayni katagoriden bi kanal daha yaptim rendersiz eslsen gectimyeni kanal acip kopyaladi ben o katagoriyi ifsa edicem boyle giderse

bunu bi ben yemiyom heralde:D hiç flag yemedim anca eşleşen dünya engeli ve telif yolluyorlar hangisi gelirse gelsin sonradan kanalı siliyorum :D

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] videolarının görüntüleri net mi ? video ortası ışık veya çerçeve mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri