Çizgi Filmde DÜnya Engelinden Sonra

• Kullanıcı dombalak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dombalak

Yasaklanmış
Dünya geneli engellenen bir çizgi filmi camtasia ile dolar yaktırıyorum ama öğrenmek istediğim, çok popüler olduğu için telif gelir mi yapımcısı tarafından yani takip edilir mi

Risk elbette vardır. :) Bilindik popüler bir çizgi filmse özellikle yakındır.

Beyler dünya engeli alıyorum. Görüntüyü geçtim zor zar galiba ama seste kalıyorum clip side 105 yapıyorum ama olmuyor napabilirimm

valla warner brosun bi çizgifilmini geçirmiştim attım doları yaktım bi f5 yaptım tak ışık hızında telif :D

warner bros sadece youtube icin elemanları var sanırım eli tekikte bekliyen asker gibi

bayağı popüler 400+ bölümlük ve hala devam ediyor, yt den geçirmesi sorun değilde yapımcısından çekiniyorum

Olay sadece videonun içindeki kodlarda değil izleniyorsa insanlar sizi bulabiliyor sıralamada varsınız demektir. Telif kaçınılmaz. Sizin yerinizde olsam 500 video tek kanal yerine 25 video 50 kanal sisteminde çalışırım.

mobil mesaj

warner bross çizgifilmlerinden uzak dur aga, ekmeğinden olma.

bazılarında geliyor hocam 1 gün olmazsa 2. gün kesin olarak daha 4 gün önce kendim şahit oldum bu duruma

yapim sirketi gorurse direk youtube ulasip sildirir videoyu manuel olarak robotu gecersin ama telif hakki sahibini gecmek imkansiz

valla warner brosun bi çizgifilmini geçirmiştim attım doları yaktım bi f5 yaptım tak ışık hızında telif :D

onu gecirdigini sandıgın için yemişsin :) buyuk firmalar sistemsel olarak dogru bir şekilde işlem uygulanmamış videoları dunya engeli vermese bile gorebiliyor buna istinadan ister eşleşen istersede dunya engeli istersede telif gonderiyor geçirdigini sandıgın video geçirememiş olabilirsin onun için ise uzun ca bir sure pişmek gerekiyor

beyler tom ve jerryden uzak durun :)
telif kesin geliyor ama ne zaman geleceği hiç belli olmuyor bu işin profesyone değilseniz uzak durun bundan :)

arkadaşlar özelden çok soru geliyor nasıl geçiriyorsun camtasiada diye

bunun belirli bir standart yok, kullandığım değerler her filmde geçerli olmuyor bazen defalarca denemek zorunda kalıyorum

Teliften kaçmanın bir yolu yok hocam.. Videoyu kanallara böl...

50 kanala dağıt, onlar telif attıkça sen yenile...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri