çizgi filmler kazandırıyormu ?

• Kullanıcı Marslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kazandırmaz diyenlerin yarısından çoğu çizgifilmden para kazanıyor hala. ama ben cidden kazanmıyorum :P

villa_vistaibizai_javea.jpg

Para bol beyler villa aldım geçen çizgi filmler sağolsun :D

sen buranın halini 5 - 10 gun sonra gör dananın kuyruğ o zaman kopacakkkkkk

hersey kazandırır filmde cizgi filmde dizide hiçbirsey için gec degil sen at simdi kazandırmasa bile 3 ay sonra kazandırır kazandırmaz diyen yalan söyler.Youtubede kazandırmayan hiiçbirsey yok türkçe,vietnamca,tayca kısa videolar hariç herdil ve her kategori kazandırır ihtiyacın olan tek sey zaman

hersey kazandırır filmde cizgi filmde dizide hiçbirsey için gec degil sen at simdi kazandırmasa bile 3 ay sonra kazandırır kazandırmaz diyen yalan söyler.Youtubede kazandırmayan hiiçbirsey yok türkçe,vietnamca,tayca kısa videolar hariç herdil ve her kategori kazandırır ihtiyacın olan tek sey zaman

:D

sozun-bittigi-yer_177058.jpg

Şu ana kadar çalışarak kazanamayacağım yüksek miktarlardaki parayı çizgi filmlerden kazandım ama alamadım bir türlü kanallar son raddede kapandı hep tam bu sefer oldu dedim quiz buhar etti bi sonraki ay bu sefer oldu dedim adsenseler buhar oldu çok geç başlamışız çok en büyük pişmanlığım..

Son düzenleme:
partnerler bitti
adsenseye bağlanan kanallar en ufak hatada tüm kanalların patlar ve gelmiş çizgi film gibi riskli bir kategoriye gireyim mi diyorsun bunda 6 ay önce gir derdim ama şimdide diyeceğim şey boşuna uğraşma. özgüne girmeye bak

Geçen az bilinen bi çizgi film buldum 3 gün 0 izlemede kaldı, 4. Gün telif gelmiş 10 videoya ilk izleyen yapım şirketi elemanıymış. Bu da böyle bir anımdır.

atı alan üsküdarı geçti kardeşim :) bu saatten sonra yapabilirsen büyük başarı.

ev araba almak bunlarla kolaydı artık hayal özgüne yönel :)

Kazanamazsın diye yanlış bir kelime kullanmamak lazım kazanırsın ama alamazsın demek çok doğru olur.

Sonunda eldeki bulgurdan da olmak var tabi ki yaşamayan anlamaz anlayamaz..

Yürek yiyenler buyursun yapsın orada duruyor uzanın alın :)

En başından beri bu işe yeni başlamışken Serkan hocamın videolarını izledim bol bol. En çok "KİMSEYİ DİNLEMEYİN YÜKLEYİN DENEYİN" demişti. Haklı vallahi. Yüzlerce kategori var arkadaşlar kimsenin olmazına bakmayın. Deneyin görün.

En başından beri bu işe yeni başlamışken Serkan hocamın videolarını izledim bol bol. En çok "KİMSEYİ DİNLEMEYİN YÜKLEYİN DENEYİN" demişti. Haklı vallahi. Yüzlerce kategori var arkadaşlar kimsenin olmazına bakmayın. Deneyin görün.

Katılıyorum ...

Kasım 2014 te bu işe başladıgımda öcü gibi gördugum kategorılerı renderlayıp atıyorum suanda :)

1 Yıl geçti cesaretimi kazandım ama bu zamana kadar ne olur , nasıl olur , olur mu olmazmılarla bosuna vakıt kaybetmısım :)

Aslında Onnumara da olurmuş ama ZAMANIN KIYMETINI BILEMEDIK :)

Katılıyorum ...

Kasım 2014 te bu işe başladıgımda öcü gibi gördugum kategorılerı renderlayıp atıyorum suanda :)

1 Yıl geçti cesaretimi kazandım ama bu zamana kadar ne olur , nasıl olur , olur mu olmazmılarla bosuna vakıt kaybetmısım :)

Aslında Onnumara da olurmuş ama ZAMANIN KIYMETINI BILEMEDIK :)

Şundan iki sene önce bu işe başlasaymışım hatta 4 5 seneyi hiç söylemiyorum. Şuan köşelik olurdum ama her şeyde olduğu gibi bunda da zamanı kaçırmışım. Açıkçası bunun için çok üzülüyorum. Şuan youtube'a ayrılması gereken zamanın kendini geliştirmeye ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

başlıkda bence hata var.para kazandırır mı?evet,tabiki kazandırır.bunla ilgili soru sormak gereksiz bence.ama bu parayı alabilirmiyim dersen,işte onun cevabını ara hocam sen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri